srce ne bira :salut:Gefufna je napisao/la:Cudo nije za Deportivo poceo navijati i oni su u svoj vakat igrali najljepsi fudbal u Evropi :lol:
Barca u to vrijeme nije nista osvajala i izuzetno mi je drago sto sam je zavolio u pravo vrijeme :kafa:
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
srce ne bira :salut:Gefufna je napisao/la:Cudo nije za Deportivo poceo navijati i oni su u svoj vakat igrali najljepsi fudbal u Evropi :lol:
ima li bujruma na Barcinu temu :kafa:messilla je napisao/la::tokralju: :tokralju: :tokralju:
Sad mi je Lazio najdraži klub u Italiji :salut: :bih:
Naravno. Takvi znalci su uvijek dobrodošli.Chinaglia je napisao/la:ima li bujruma na Barcinu temu

Poslije Intera.Slobodno kazesmessilla je napisao/la:Chinaglia je napisao/la:messilla je napisao/la:Ajde da čujem.Jesi to prikriveni navijač Barce?
![]()
ovdje sam se prijavio kao navijac Lazija i kao takvog me poznaju, ali Barcu volim jos od 99 godine i nikada to nisam spomenuo ovdje, ali kao navijac gledam svaku tekmu, normalaali zavolio sam i Lazio, pa ne razdvajam niti jedan klub, podjednako volim oba
imao sam negdje sliku torte sto mi sestra napravila, postavio bih ovdje, ali ne znam gdje je! Ave Lazio & Visca Barca
![]()
![]()
![]()
Sad mi je Lazio najdraži klub u Italiji![]()
Ahahahha hajd ne riseChinaglia je napisao/la:![]()
ovdje sam se prijavio kao navijac Lazija i kao takvog me poznaju, ali Barcu volim jos od 99 godine i nikada to nisam spomenuo ovdje, ali kao navijac gledam svaku tekmu, normalaali zavolio sam i Lazio, pa ne razdvajam niti jedan klub, podjednako volim oba
imao sam negdje sliku torte sto mi sestra napravila, postavio bih ovdje, ali ne znam gdje je! Ave Lazio & Visca Barca

bila bi to lijepa pojacanjaChinaglia je napisao/la:Thauvin je navodno dogovoren, ali bi dosao samo u slucaju da Candreva ode, tj kada ode, posto ide sigurno
od ostalih, ista imena se vrte, Valencia, Jardel, Immobile, Rodrigo Caio, Jordan Lukaku
nece li se konacno nesto dovest' jebt