Neka neka biće toga još
Naši danas otputovali, Tobol izgubio zadnju u prvenstvu znači ulazi u crnu seriju
Baš sam to htio da priupitamDevil je napisao/la:Tobol izgleda veliki favorit protiv vas po kladionicama.
Devil je napisao/la:Tobol izgleda veliki favorit protiv vas po kladionicama.
Ne bih rekao da su baš favoriti sa kvotom 1.8...na takvim kečevima se najviše pada, ko se kladi znanikad_izvini je napisao/la:Baš sam to htio da priupitamDevil je napisao/la:Tobol izgleda veliki favorit protiv vas po kladionicama.Realno, kakve su vam šanse. Ostali ste bez nekoliko igrača, pripreme ste počeli relativno kasno, barem što se tiče ovog prvog kola kvalifikacija, Tobol već uveliko igra prvenstvo.
Hajmo realno u procentima. Ovo se odnosi na navijače Zrinjskog.
tri poraza za redom..pa i to da nisu navikli na plasticnu travu..mislim da im forma i nije bas nesto tako da imam osjecaj da bi mogli u najmanju ruku remi izvuci..sto se tice kvota u kladionicama mislim da je to vise zbog nepoznavanja kvaliteta klubova pa se lupaju neke kvote nego do omjera kvaliteta...tako da ocekujem da hladno to uzmete il u najmanju ruku 1 bod..HUM je napisao/la:RAVIL SABITOV
Cilj je skupna faza!
Tobol je u nedjelju u okviru 18. kola kazahstanskog prvenstva upisao treći poraz (0:2), a bolji od protivnika Zrinjskog bio je Lokomotiv, klub iz glavnog
kazahstanskog grada Astane. Kiks Tobola na najbolji način su iskoristili Irtiš i Šakter, prvi pratitelji koji su se pobjedama približili lideru na bod,
odnosno dva zaostatka, ali ruski stručnjak na klupi Tobola Ravil Sabitov nije bio pretjerano razočaran.
- Nekoliko je razloga zbog kojih smo izgubili. Nedostajali su nam neki vrlo važni igrači, posebno u obrani, a nije nam se bilo lako naviknuti ni na umjetnu
travu na kojoj se igralo. Lokomotiv je to iskoristio i došao do pobjede, ali usprkos porazu nakon utakmice sam čestitao svojim igračima na prikazanoj igri.
Borili su se do posljednje minute, a to od njih uvijek tražim, izjavio je Sabitov za klupsku Internet stranicu.
- Ovaj poraz ipak neće pokvariti atmosferu uoči europskih utakmica. O Zrinjskom još uvijek imamo minimum podataka, ali do četvrtka ćemo pokušati doznati
nešto više, dodao je Sabitov, koji je prilično pretenciozno iskazao svoja očekivanja uoči novog nastupa Tobola u Europi.
- Cilj je skupna faza! Imamo pravo vjerovati, ali u svakom slučaj želimo kazahstanski nogomet predstaviti u dobrom svjetlu, zaključio je Sabitov.
Dobar, samo je propuh u glavi...odsutraopetultra je napisao/la:Kakav je igrac Miomir Vuković,iskreno i realno molim .
Dobar napadac,brz,zna dati gol al je ko coek gov.no!odsutraopetultra je napisao/la:Kakav je igrac Miomir Vuković,iskreno i realno molim .
Jako blizu KoševaBabilon je napisao/la:Dobar napadac,brz,zna dati gol al je ko coek gov.no!odsutraopetultra je napisao/la:Kakav je igrac Miomir Vuković,iskreno i realno molim .
Sto,gdje je to sad?
Momak je brz i dobar napadač,ali kao što su ti ostali rekli propuh teški u glavi.odsutraopetultra je napisao/la:Jako blizu KoševaBabilon je napisao/la:Dobar napadac,brz,zna dati gol al je ko coek gov.no!odsutraopetultra je napisao/la:Kakav je igrac Miomir Vuković,iskreno i realno molim .
Sto,gdje je to sad?
A sto je propuh u glavi i **** ? je li bas neko njesra napravio ili ?
Zato što voli kockati...i napustio nas je na početku prošle sezone ne javivši se niti je najavio to...jednostavno se izgubio i nije se vraćao...a bio nam je drama potreban tada...a najveći adut mu je definitivno brzina...odsutraopetultra je napisao/la:Jako blizu KoševaBabilon je napisao/la:Dobar napadac,brz,zna dati gol al je ko coek gov.no!odsutraopetultra je napisao/la:Kakav je igrac Miomir Vuković,iskreno i realno molim .
Sto,gdje je to sad?
A sto je propuh u glavi i **** ? je li bas neko njesra napravio ili ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.