HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

HUM
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la HUM » 28 jun 2010, 15:03

ovo se zove putovanje :mrgreen:

ITINERER PUTOVANJA

Ponedjeljak
Danas u jutarnjim satima Mostarci će se uputiti u 240 kilometara udaljeni Tivat u Crnoj Gori. Let za Moskvu traje tri sata, a zrakoplov s ekspedicijom Zrinjskog trebao bi sletjeti u Zračnu luku Vnukovo u 17.30 po moskovskom vremenu.
Utorak
Nakon cjelodnevnog boravka u Moskvi, Mostarci bi pola sata iza ponoći sa Zračne luke Domodedevo trebali odletjeti prema Kazahstanu. Let za Kostanaj traje dva i pol sata, tako da bi Plemići u Kostanaj trebali sletjeti oko 5.00 sati ujutro po tamošnjem vremenu.
Petak
Nakon utakmice, koja je na programu u četvrtak, Mostarci će prenoćiti u Kostanaju, a onda će se u petak autobusom zaputiti u 300 kilometara udaljeni Čeljabinsk. Iz milijunskog grada na jugu Rusije ekspedicija Zrinjskog će odletjeti prema Moskvi u koju bi trebali sletjeti sat vremena prije ponoći.
Nedjelja
Čitavu subotu Mostarci će provesti u glavnom gradu Rusije, budući da bi se prema Zadru trebali zaputiti tek u noći na nedjelju. U Zračnoj luci Zemunik trebali bi biti ujutro u 8.00 sati nakon čega ih čeka 280 kilometara autobusom dug put prema Mostaru.

Rizvanović sam prema Moskvi

S obzirom da se Mirza Rizvanović Mostarcima priključio tek u petak, dva dana nakon zaključivanja popisa putnika za Kazahstan, bivši nogometaš Sarajeva u Moskvu će otputovati preko Zagreba. U glavnom gradu Hrvatske danas će dobiti potrebnu vizu za Kazahstan, a ostatku ekspedicije priključiti će se sutra u ruskoj prijestolnici.

Poraz Tobola od Lokomotiva

Nogometaši Tobola poraženi su na gostovanju u Astani od sedmoplasiranog Lokomotiva (0:2), tako da su u 18. kolu smanjili prednost pred Irtišom i Šakterom koji su jučer upisali pobjede. Još uvijek su vodeći, ali sada imaju samo bod, odnosno dva više od iznad spomenutih klubova. Podsjetimo da Tobol u ovoj sezoni lovi svoj prvi naslov prvaka u klupskoj povijesti. Četiri puta su završavali na drugom mjestu. (2003., 2005., 2007., 2008.)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 jun 2010, 13:22

Tobol izgleda veliki favorit protiv vas po kladionicama. :?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 29 jun 2010, 13:25

Devil je napisao/la:Tobol izgleda veliki favorit protiv vas po kladionicama. :?
Baš sam to htio da priupitam :mrgreen: Realno, kakve su vam šanse. Ostali ste bez nekoliko igrača, pripreme ste počeli relativno kasno, barem što se tiče ovog prvog kola kvalifikacija, Tobol već uveliko igra prvenstvo.

Hajmo realno u procentima. Ovo se odnosi na navijače Zrinjskog.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

UMobolnik
Kontakt:

Post Postao/la UMobolnik » 29 jun 2010, 13:47

nikad_izvini je napisao/la:
Baš sam to htio da priupitam :mrgreen: Realno, kakve su vam šanse. Ostali ste bez nekoliko igrača, pripreme ste počeli relativno kasno, barem što se tiče ovog prvog kola kvalifikacija, Tobol već uveliko igra prvenstvo.

Hajmo realno u procentima. Ovo se odnosi na navijače Zrinjskog.
Ne bih rekao da su baš favoriti sa kvotom 1.8...na takvim kečevima se najviše pada, ko se kladi zna 8-)

Gledajući ekipu protiv Zagreba i Širokog optimizam je veliki, jedini problem predstavlja put i vremenska razlika...ako se tome uspijemo prilagoditi ja ne sumnjam u povoljan rezultat...posebno me raduje igra naše obrane što će biti od velike važnosti tamo, sa Rizvanovićem smo popunili tu jedinu šupljinu koju smo imali...a pripreme smo počeli na vrijeme jer između njih i kraja sezone je bilo taman vremena da se igrači malo odmore i napune baterije, i ne toliko vremena da se ispadne iz forme...sve u svemu ja vjerujem u pozitivan rezultat...ako smo mogli Bragi "skoro" nulu izvući možemo vala i ovdje...

HUM
Kontakt:

Post Postao/la HUM » 29 jun 2010, 14:45

RAVIL SABITOV
Cilj je skupna faza!

Tobol je u nedjelju u okviru 18. kola kazahstanskog prvenstva upisao treći poraz (0:2), a bolji od protivnika Zrinjskog bio je Lokomotiv, klub iz glavnog
kazahstanskog grada Astane. Kiks Tobola na najbolji način su iskoristili Irtiš i Šakter, prvi pratitelji koji su se pobjedama približili lideru na bod,
odnosno dva zaostatka, ali ruski stručnjak na klupi Tobola Ravil Sabitov nije bio pretjerano razočaran.
- Nekoliko je razloga zbog kojih smo izgubili. Nedostajali su nam neki vrlo važni igrači, posebno u obrani, a nije nam se bilo lako naviknuti ni na umjetnu
travu na kojoj se igralo. Lokomotiv je to iskoristio i došao do pobjede, ali usprkos porazu nakon utakmice sam čestitao svojim igračima na prikazanoj igri.
Borili su se do posljednje minute, a to od njih uvijek tražim, izjavio je Sabitov za klupsku Internet stranicu.
- Ovaj poraz ipak neće pokvariti atmosferu uoči europskih utakmica. O Zrinjskom još uvijek imamo minimum podataka, ali do četvrtka ćemo pokušati doznati
nešto više, dodao je Sabitov, koji je prilično pretenciozno iskazao svoja očekivanja uoči novog nastupa Tobola u Europi.
- Cilj je skupna faza! Imamo pravo vjerovati, ali u svakom slučaj želimo kazahstanski nogomet predstaviti u dobrom svjetlu, zaključio je Sabitov.

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 29 jun 2010, 14:49

HUM je napisao/la:RAVIL SABITOV
Cilj je skupna faza!

Tobol je u nedjelju u okviru 18. kola kazahstanskog prvenstva upisao treći poraz (0:2), a bolji od protivnika Zrinjskog bio je Lokomotiv, klub iz glavnog
kazahstanskog grada Astane. Kiks Tobola na najbolji način su iskoristili Irtiš i Šakter, prvi pratitelji koji su se pobjedama približili lideru na bod,
odnosno dva zaostatka, ali ruski stručnjak na klupi Tobola Ravil Sabitov nije bio pretjerano razočaran.
- Nekoliko je razloga zbog kojih smo izgubili. Nedostajali su nam neki vrlo važni igrači, posebno u obrani, a nije nam se bilo lako naviknuti ni na umjetnu
travu na kojoj se igralo. Lokomotiv je to iskoristio i došao do pobjede, ali usprkos porazu nakon utakmice sam čestitao svojim igračima na prikazanoj igri.
Borili su se do posljednje minute, a to od njih uvijek tražim, izjavio je Sabitov za klupsku Internet stranicu.
- Ovaj poraz ipak neće pokvariti atmosferu uoči europskih utakmica. O Zrinjskom još uvijek imamo minimum podataka, ali do četvrtka ćemo pokušati doznati
nešto više, dodao je Sabitov, koji je prilično pretenciozno iskazao svoja očekivanja uoči novog nastupa Tobola u Europi.
- Cilj je skupna faza! Imamo pravo vjerovati, ali u svakom slučaj želimo kazahstanski nogomet predstaviti u dobrom svjetlu, zaključio je Sabitov.
tri poraza za redom..pa i to da nisu navikli na plasticnu travu..mislim da im forma i nije bas nesto tako da imam osjecaj da bi mogli u najmanju ruku remi izvuci..sto se tice kvota u kladionicama mislim da je to vise zbog nepoznavanja kvaliteta klubova pa se lupaju neke kvote nego do omjera kvaliteta...tako da ocekujem da hladno to uzmete il u najmanju ruku 1 bod..
-PAJA Fan Club!!

HUM
Kontakt:

Post Postao/la HUM » 29 jun 2010, 15:27

šta da se prognozira kada smo izvukli klub o kojemu se ništa ne može pronaći pa da ih se sa nečim usporedi. jović je neki dan rekao da studio koji mu inače nabavlja utakmice klubova iz cijelog svijeta od ovih jednostavno ne hvata signale.
tek bi danas u moskvi trebao dobiti neke njihove utakmice. mi ko navijači očekujemo prolaz, šta drugo?

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 29 jun 2010, 18:36

Ta će Tobol! :lol:
HSK Zrinjski Mostar

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 29 jun 2010, 19:14

MIslim da su oni puno kvalitetniji nego što su poznati. S druge strane ne znamo ništa o njima baš kao što ni oni ne znaju o nama i svašta je moguću. Sreća nam je okrenula leđa pri ždrijebu i mislim da bi nam puno veće šanse bile da ne moramo na tako dalek i zahtjevan put. I oni moraju putovati ali igraju prvu kući i mogu iskoristiti naš umor,a na uzvratu onda mogu birati kako će igrati. Sigurno su s te strane u prednosti ali slična je situacija bile i protiv Vaduza, švicarskog prvoligaša. I tada smo izvukli najjačeg nenositelja i pribojavali se pa smo ih lagano prošli.

Uglavnom, NADA UMIRE POSLJEDNJA!!!

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 30 jun 2010, 11:42

Nakon dana provedenog u Moskvi nogometaši Zrinjskog napokon su jutros rano stigli u Kazahstan gdje sutra igraju utakmicu pretkola kupa Europe sa FC Tobol.

http://www.fc-tobol.kz/rus/news/363/
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 30 jun 2010, 11:50

oj drame majko draga 2 dana puta, nek vam je Bog na pomoci tamo u nedodjiji, jestel bacali hljeb da se znate vratit nazad :D
Cuva Bog Zelju svog!

odsutraopetultra
Kontakt:

Post Postao/la odsutraopetultra » 30 jun 2010, 16:22

Kakav je igrac Miomir Vuković,iskreno i realno molim .

HŠKZ-svetinja
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ-svetinja » 30 jun 2010, 16:28

odsutraopetultra je napisao/la:Kakav je igrac Miomir Vuković,iskreno i realno molim .
Dobar, samo je propuh u glavi...
nikoga nisam volio tako,dušom i tijelom beskrajno lako..kao tebe ZRINJSKI kao tebe !!!

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 30 jun 2010, 16:46

odsutraopetultra je napisao/la:Kakav je igrac Miomir Vuković,iskreno i realno molim .
Dobar napadac,brz,zna dati gol al je ko coek gov.no!
Sto,gdje je to sad?
HSK Zrinjski Mostar

odsutraopetultra
Kontakt:

Post Postao/la odsutraopetultra » 30 jun 2010, 17:37

Babilon je napisao/la:
Sto,gdje je to sad?
Jako blizu Koševa

A sto je propuh u glavi i **** ? je li bas neko njesra napravio ili ?

Samo ZRINJA

Post Postao/la Samo ZRINJA » 30 jun 2010, 19:13

odsutraopetultra je napisao/la:
Babilon je napisao/la:
Sto,gdje je to sad?
Jako blizu Koševa

Momak je brz i dobar napadač,ali kao što su ti ostali rekli propuh teški u glavi.

Tobol - ZRINJA 0:2

MI VJERUJEMO

UMobolnik
Kontakt:

Post Postao/la UMobolnik » 30 jun 2010, 19:37

odsutraopetultra je napisao/la:
Babilon je napisao/la:
Sto,gdje je to sad?
Jako blizu Koševa

Zato što voli kockati...i napustio nas je na početku prošle sezone ne javivši se niti je najavio to...jednostavno se izgubio i nije se vraćao...a bio nam je drama potreban tada...a najveći adut mu je definitivno brzina...

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 30 jun 2010, 20:21

hocel biti kakvog prenosa ili link negdje gdje se moze gledat vas sutrasnji mec ?

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 30 jun 2010, 20:50

lottdogg je napisao/la:hocel biti kakvog prenosa ili link negdje gdje se moze gledat vas sutrasnji mec ?
TV stream koliko ja znam neće bit... samo radijski na RDVu
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

HUM
Kontakt:

Post Postao/la HUM » 01 jul 2010, 10:28

Na terenu budi ko Neretva plah
nek ti bura bude u grudima dah
blistaj ti u u igri ko mostarsko sunce
za tebe kuca Herceg-Bosne srce

Pobjeda, pobjeda neka Zrinjski slavi
mostarski Zrinjski, crven bijeli plavi
sa terena uvijek uzdignute glave
pobjedu, pobjedu sad Hrvati slave

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.