odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- IlFantasista
- Kontakt:
Re: odjeca, patike etc etc
Ma vidio u izlogu da imaju bordo gazelle, jedino da je nestalo u međuvremenu. Ja ću sebi uzeti ove adidas 350 SPZL aBd.  

Kun fejekun! 
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- alan_kardec
- Kontakt:
samo_lijevo je napisao/la:Kupujem air max. Zelim vaser vagu na nogama.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
						RIP Adis Selmanović
- theboss_RD07
- Kontakt:
Dobre za baustelesamo_lijevo je napisao/la:Kupujem air max. Zelim vaser vagu na nogama.

@alan
Hvala. Moracu bacit pogled. Tako sam i ja naisao na šal eintrachta. Pravi ultra sal za cenera ga lik prodaje a meni trebale pare za nesto drugo
 Vise nikad ne idem na te pijace/sopove bez viska para.
 Vise nikad ne idem na te pijace/sopove bez viska para.⭐
Barem kada su patike u pitanju imas nekog ukusa.IlFantasista je napisao/la:Ma vidio u izlogu da imaju bordo gazelle, jedino da je nestalo u međuvremenu. Ja ću sebi uzeti ove adidas 350 SPZL aBd.

Gdje se ima kupit kod nas i koliko kostaju otprilike? Malo je reci da sam odlijepio na prvu, bas mi jedne ovakve trebaju.
- IlFantasista
- Kontakt:
Ma ja oduvijek nosam Adidas originals, samo različite modele.   

A nema ovih kod nas, ja ću ove sebi nabaviti u inostranstvu ako nađem, a ako ne imam i rezervnu varijantu.

A nema ovih kod nas, ja ću ove sebi nabaviti u inostranstvu ako nađem, a ako ne imam i rezervnu varijantu.

Kun fejekun! 
U Juventi do neki dan su bile bordo gazelle 129 km. Ne znam da li i dalje imaju
Ja sam sebi uzeo tamnoplave i ostale su u Zenici još bile sive, bordo i svijetlo plave sa par brojeva.

Ja sam sebi uzeo tamnoplave i ostale su u Zenici još bile sive, bordo i svijetlo plave sa par brojeva.

Tako blizu, a tako daleko.
Prošlog mjeseca vratih se na klasičnu frizuru, bez ikakvog osjetnog stepenovanja kose i sl. i evo čitav mjesec ne stavih ni trun gela jer nema potrebe. Srklet mi je bio deverati s njim čim je kosa bila nešto duža. Eto, probao sam i to čudo s nešto dužom kosom, i to mjesec-dva, ali jok više.  Baš se pitam kako izdrže ovi što se svaki dan lickaju i teroriziraju gelom.
 Baš se pitam kako izdrže ovi što se svaki dan lickaju i teroriziraju gelom. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
						- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
I ja sam pokusao s  dugom kosom al kad ugrije ko da mi  svasta nesta zapne u kosi. 
Meni dvica sa strane i malo duza na vrhu da mogu malo friza napraviti, ne stavljam gela niti bilo cega sad, kad se okupam procesljam kosu u stranu i tako je osusim.
Sent from my E6653 using Tapatalk

Meni dvica sa strane i malo duza na vrhu da mogu malo friza napraviti, ne stavljam gela niti bilo cega sad, kad se okupam procesljam kosu u stranu i tako je osusim.
Sent from my E6653 using Tapatalk
Jašta.   Meni je kec okolo, a gore dvica. Niti trebam gel, niti ikakav vosak. Samo počešljam, a ionako imam zalizak na desnoj strani koji mi umnogome pomogne.
 Meni je kec okolo, a gore dvica. Niti trebam gel, niti ikakav vosak. Samo počešljam, a ionako imam zalizak na desnoj strani koji mi umnogome pomogne. 

Meni je kec okolo, a gore dvica. Niti trebam gel, niti ikakav vosak. Samo počešljam, a ionako imam zalizak na desnoj strani koji mi umnogome pomogne.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
						- IlFantasista
- Kontakt:
Ma formacija 2-4 najbolja na svijetu.  

Kun fejekun! 
Kec, sve... 
Ljeti nekad i nula.

Ljeti nekad i nula.

Jes kec Tito ko ima glavu za toga. 
Meni i ne čući baš najbolje, ali najrahatniji sam tada

Meni i ne čući baš najbolje, ali najrahatniji sam tada

Tako blizu, a tako daleko.
Ja već 2-3 puta pustim dužu kosu i onda opucam na keca sve  

rob do bagro je napisao/la:
zaljubio sam se.
Pobjeda je bolja od orgazma!
Gledaj mode i omanjalih hlača.  Ovo su one muškarčine što eksera ne znaju zakucati.
 Ovo su one muškarčine što eksera ne znaju zakucati.

Ovo su one muškarčine što eksera ne znaju zakucati.
 Ovo su one muškarčine što eksera ne znaju zakucati.Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
						- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
odjeca, patike etc etc
Treba to sve na Pester protjerati 
1-3 crew 

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

1-3 crew

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
						Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- IlFantasista
- Kontakt:
Meni su vala i one **** odvratne.  

Kun fejekun! 
Izbaci mi na fb kao sugestiju neku trgovinu iz Tuzle SportField prodaju replike dresova pa me zanima da li je neko imao iskustva s njima.. Kakav im je kvalitet tih replika i isplati li se to kupovati?

Gdje kupiti kvalitetni kaiš? Posljednja dva-tri dobra su mi iz Urban Republica, ali i oni, evo, broje posljednje dane. 

Zadnja izmjena: High, dana/u 18 jul 2016, 20:57, ukupno mijenjano 1 put.

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Kratka posjeta frizideru pred spavanje i neces morat trosit pare na njih uopsteHigh je napisao/la:Gdje kupiti kvalitetni kaiš? Posljednja dva-tri dobra su mi iz Urban Republica, ali i oni, evo, broje posljednje dane.

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.