PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

cikazubo

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la cikazubo » 14 jul 2016, 13:08

High je napisao/la:Neljudski je priželjkivati da neko slomi nogu i okonča karijeru, ali valjda su to nove natruhe vaše filozofije i umijeća življenja.
S ljudima ljudski, a sa vama :?

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 14 jul 2016, 13:34

Vjerovatno ni derbiji ne bi bili toliko zanimljivi da ih evo 70 godina nije krasio lijep i prepoznatljiv navijački rivalitet.Zajebancije i šale kakve su se samo u Sarajevu mogle dešavati i dan danas se prepričavaju po šeherskim mahalama i kafanama. U to ime treba se ograditi i osuditi svaku vrstu debilizma :oops: ma s čije strane on dolazio. VTŽ

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 14 jul 2016, 13:42

narodniheroj je napisao/la:Vjerovatno ni derbiji ne bi bili toliko zanimljivi da ih evo 70 godina nije krasio lijep i prepoznatljiv navijački rivalitet.Zajebancije i šale kakve su se samo u Sarajevu mogle dešavati i dan danas se prepričavaju po šeherskim mahalama i kafanama. U to ime treba se ograditi i osuditi svaku vrstu debilizma :oops: ma s čije strane on dolazio. VTŽ
Evo sad nismo ljudi jedni drugim... Trebamo se lomit haman
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 14 jul 2016, 13:43

Onaj babun iz vrapcica od 50 godina sto omladini psuje majke po forumima je stigao i na temi federalne fasovat bana sezona im još nije počela... Ahahaha ....kakav tenkre, jbt :urnebes: :urnebes: :rol:... Porušio je sve rekorde kretenluka a od iduće sezone očekujem da mu se otvori tema prepucavanja i na pdf -niže lige :urnebes: :urnebes: :rol:..... BERAC :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 14 jul 2016, 13:43

narodniheroj je napisao/la:Vjerovatno ni derbiji ne bi bili toliko zanimljivi da ih evo 70 godina nije krasio lijep i prepoznatljiv navijački rivalitet.Zajebancije i šale kakve su se samo u Sarajevu mogle dešavati i dan danas se prepričavaju po šeherskim mahalama i kafanama. U to ime treba se ograditi i osuditi svaku vrstu debilizma :oops: ma s čije strane on dolazio. VTŽ
Kakva prepucavanja, davno je ovo postalo ala Bg derbi :roll:
slika evo kakva su danas razmisljanja, inace ovaj Louis Dega im je jedan od glavnih/vidjenijih likova na tribini, znaju oni ko je. Vidjeces sta ce bit s Grbavice ako stoku docekaju stolice u zdenci, kakva zajebancija kakavo derbi prepucavanje, nema tu ni zrna normalne zezancije, prije 15-20 godina nisi imao tampon zonu od 2 sektora na sjeveru vec jedni do drugih stajali i navijali, a danas ni cure ni djeca vise sa salom ne smiju prolazit kroz grad jer ce im nafurana prcoladija sve poskidat, a kad dodje ozbiljnija grupa iz evrope ili regiona moze nas raznijet sve zajedno..

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 14 jul 2016, 13:45

I ti si ko i on ...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

admirr
Kontakt:

Post Postao/la admirr » 14 jul 2016, 13:50

miske je rekao da ostave stolice i da ih polomimo, pa da moze opet uzeti lovu na istu foru
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

admirr
Kontakt:

Post Postao/la admirr » 14 jul 2016, 13:53

DoeTz je napisao/la:
Osttribine je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:Ne eto samo se vi razumijete u koreo... kazem ti bezveze, ni na sta ne lici. Cisto moje misljenje. Milion puta bolje bi bilo da je uradjeno kao setalica jer ova nazovimo vatra je presmijesna.
A doduse imate i vi dosta iskustva sa koreografijama, citava jedna setalica na trecini tribine na tekmi protiv Jedinstva :D
Ne znam fkt sta fali ovoj koreografiji sa dva lica i ovom porukom na tribini od preko 5 hiljada navijaca, imas klip pa pogledaj.
Fali sto je ovaj plamen ispao bezveze, inace ideja je odlicna.
priznaj da ti smeta samo boja ovog plamena, plamenko :lol:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..

Rigoletto
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Rigoletto » 14 jul 2016, 14:45

staragarda je napisao/la:Onaj babun iz vrapcica od 50 godina sto omladini psuje majke po forumima je stigao i na temi federalne fasovat bana sezona im još nije počela... Ahahaha ....kakav tenkre, jbt :urnebes: :urnebes: :rol:... Porušio je sve rekorde kretenluka a od iduće sezone očekujem da mu se otvori tema prepucavanja i na pdf -niže lige :urnebes: :urnebes: :rol:..... BERAC :urnebes:
A gdje si taksisto serem ti se u ibrik.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

admirr
Kontakt:

Post Postao/la admirr » 14 jul 2016, 14:56

Rigoletto je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Onaj babun iz vrapcica od 50 godina sto omladini psuje majke po forumima je stigao i na temi federalne fasovat bana sezona im još nije počela... Ahahaha ....kakav tenkre, jbt :urnebes: :urnebes: :rol:... Porušio je sve rekorde kretenluka a od iduće sezone očekujem da mu se otvori tema prepucavanja i na pdf -niže lige :urnebes: :urnebes: :rol:..... BERAC :urnebes:
keba je malo nervozan, taxi mu se pokvario :lol:

slika

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 14 jul 2016, 15:04

Rigoletto je napisao/la:
Iduće sedmice gledaj kad si slobodan na brdu da mi stan okrecis... Moj JUPOL, tvoje ruke
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 14 jul 2016, 15:56

admirr je napisao/la:
Rigoletto je napisao/la:
keba je malo nervozan, taxi mu se pokvario :lol:

slika
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 14 jul 2016, 16:12

Agentura na Zeljkanovoj temi dobi samar! :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

High

Post Postao/la High » 14 jul 2016, 16:20

Razvodnjava se filozofija. :lol: Čekamo Ivicu da je podrobnije opiše!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

admirr
Kontakt:

Post Postao/la admirr » 14 jul 2016, 16:23

joker90 je napisao/la:Agentura na Zeljkanovoj temi dobi samar! :kafa:
:lol: :lol: :lol: yebo me tito ako na oba foruma ima vise od 5 navijaca zeljkana.. kompletna uprava im je registrovana sa po najmanje 3 nicka, i ko god rijec o njima napise odma napadaju u coporu.. protiv zeljkana mozes pisati do mile volje, ali protiv njih ako neko napise samo jedno slovo, proglase ga neprijateljem :urnebes: :urnebes: :urnebes:

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 14 jul 2016, 17:59

A zašto bi nešto loše pisali protiv ove sadašnje uprave?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 14 jul 2016, 18:16

Filozofija opet na djelu! Mora da je i ovo moj acc na onom forumu ili ce me mozda optuziti da sam ja ovaj sto je vikao. :lol:

slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

High

Post Postao/la High » 14 jul 2016, 18:19

:lol: :lol:

Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 14 jul 2016, 18:22

joker90 je napisao/la:Filozofija opet na djelu! Mora da je i ovo moj acc na onom forumu ili ce me mozda optuziti da sam ja ovaj sto je vikao. :lol:

slika
I to na jbenom treningu :urnebes:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 14 jul 2016, 18:30

Pomoz bog junačine
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.