S ljudima ljudski, a sa vamaHigh je napisao/la:Neljudski je priželjkivati da neko slomi nogu i okonča karijeru, ali valjda su to nove natruhe vaše filozofije i umijeća življenja.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
-
narodniheroj
- Kontakt:
Vjerovatno ni derbiji ne bi bili toliko zanimljivi da ih evo 70 godina nije krasio lijep i prepoznatljiv navijački rivalitet.Zajebancije i šale kakve su se samo u Sarajevu mogle dešavati i dan danas se prepričavaju po šeherskim mahalama i kafanama. U to ime treba se ograditi i osuditi svaku vrstu debilizma
ma s čije strane on dolazio. VTŽ
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Evo sad nismo ljudi jedni drugim... Trebamo se lomit hamannarodniheroj je napisao/la:Vjerovatno ni derbiji ne bi bili toliko zanimljivi da ih evo 70 godina nije krasio lijep i prepoznatljiv navijački rivalitet.Zajebancije i šale kakve su se samo u Sarajevu mogle dešavati i dan danas se prepričavaju po šeherskim mahalama i kafanama. U to ime treba se ograditi i osuditi svaku vrstu debilizmama s čije strane on dolazio. VTŽ
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Onaj babun iz vrapcica od 50 godina sto omladini psuje majke po forumima je stigao i na temi federalne fasovat bana sezona im još nije počela... Ahahaha ....kakav tenkre, jbt
... Porušio je sve rekorde kretenluka a od iduće sezone očekujem da mu se otvori tema prepucavanja i na pdf -niže lige
..... BERAC 
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Kakva prepucavanja, davno je ovo postalo ala Bg derbinarodniheroj je napisao/la:Vjerovatno ni derbiji ne bi bili toliko zanimljivi da ih evo 70 godina nije krasio lijep i prepoznatljiv navijački rivalitet.Zajebancije i šale kakve su se samo u Sarajevu mogle dešavati i dan danas se prepričavaju po šeherskim mahalama i kafanama. U to ime treba se ograditi i osuditi svaku vrstu debilizmama s čije strane on dolazio. VTŽ
evo kakva su danas razmisljanja, inace ovaj Louis Dega im je jedan od glavnih/vidjenijih likova na tribini, znaju oni ko je. Vidjeces sta ce bit s Grbavice ako stoku docekaju stolice u zdenci, kakva zajebancija kakavo derbi prepucavanje, nema tu ni zrna normalne zezancije, prije 15-20 godina nisi imao tampon zonu od 2 sektora na sjeveru vec jedni do drugih stajali i navijali, a danas ni cure ni djeca vise sa salom ne smiju prolazit kroz grad jer ce im nafurana prcoladija sve poskidat, a kad dodje ozbiljnija grupa iz evrope ili regiona moze nas raznijet sve zajedno..- FrancescoTotti
- Kontakt:
miske je rekao da ostave stolice i da ih polomimo, pa da moze opet uzeti lovu na istu foru
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
priznaj da ti smeta samo boja ovog plamena, plamenkoDoeTz je napisao/la:Fali sto je ovaj plamen ispao bezveze, inace ideja je odlicna.Osttribine je napisao/la:A doduse imate i vi dosta iskustva sa koreografijama, citava jedna setalica na trecini tribine na tekmi protiv JedinstvaDoeTz je napisao/la:Ne eto samo se vi razumijete u koreo... kazem ti bezveze, ni na sta ne lici. Cisto moje misljenje. Milion puta bolje bi bilo da je uradjeno kao setalica jer ova nazovimo vatra je presmijesna.
Ne znam fkt sta fali ovoj koreografiji sa dva lica i ovom porukom na tribini od preko 5 hiljada navijaca, imas klip pa pogledaj.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Re: RE: Re: PL prepucavanja
A gdje si taksisto serem ti se u ibrik.staragarda je napisao/la:Onaj babun iz vrapcica od 50 godina sto omladini psuje majke po forumima je stigao i na temi federalne fasovat bana sezona im još nije počela... Ahahaha ....kakav tenkre, jbt![]()
![]()
... Porušio je sve rekorde kretenluka a od iduće sezone očekujem da mu se otvori tema prepucavanja i na pdf -niže lige
![]()
![]()
..... BERAC
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
keba je malo nervozan, taxi mu se pokvarioRigoletto je napisao/la:A gdje si taksisto serem ti se u ibrik.staragarda je napisao/la:Onaj babun iz vrapcica od 50 godina sto omladini psuje majke po forumima je stigao i na temi federalne fasovat bana sezona im još nije počela... Ahahaha ....kakav tenkre, jbt![]()
![]()
![]()
![]()
..... BERAC

-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Iduće sedmice gledaj kad si slobodan na brdu da mi stan okrecis... Moj JUPOL, tvoje rukeRigoletto je napisao/la:A gdje si taksisto serem ti se u ibrik.staragarda je napisao/la:Onaj babun iz vrapcica od 50 godina sto omladini psuje majke po forumima je stigao i na temi federalne fasovat bana sezona im još nije počela... Ahahaha ....kakav tenkre, jbt![]()
![]()
![]()
![]()
..... BERAC
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
admirr je napisao/la:keba je malo nervozan, taxi mu se pokvarioRigoletto je napisao/la:A gdje si taksisto serem ti se u ibrik.staragarda je napisao/la:Onaj babun iz vrapcica od 50 godina sto omladini psuje majke po forumima je stigao i na temi federalne fasovat bana sezona im još nije počela... Ahahaha ....kakav tenkre, jbt![]()
![]()
![]()
![]()
..... BERAC
![]()
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Razvodnjava se filozofija.
Čekamo Ivicu da je podrobnije opiše!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
joker90 je napisao/la:Agentura na Zeljkanovoj temi dobi samar!
A zašto bi nešto loše pisali protiv ove sadašnje uprave?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Filozofija opet na djelu! Mora da je i ovo moj acc na onom forumu ili ce me mozda optuziti da sam ja ovaj sto je vikao.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
I to na jbenom treningujoker90 je napisao/la:Filozofija opet na djelu! Mora da je i ovo moj acc na onom forumu ili ce me mozda optuziti da sam ja ovaj sto je vikao.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.