E moj momak da svi vole Sarajevo ko ja i da idu ko ja placaju clanarunu i kupuju u fan shopu ,nebitno kakvi rezultati ,igraci i igra bili gdje bi nam kraj bio.ZeroStyle je napisao/la:pasica je napisao/la:Nije valjda da neces na Grbavicu? Pa jbt covjek bi rekao da ne mozes cekati da gledas Sarajevo, a ti hladno propustas derbi.Majkl je napisao/la:Jedva cekam Kosevo i Zrinjski,VOLIM TE SARAJEVO !!!
Bog me ubio ako on i ne Kosevo ide
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Oni s fk Sarajevo balkan fans objavili da je sve gotovo sa Paokom,jao kakvi levati.l hahahahaha 
ŠTA SE OVO DEŠAVA
E @ pasica ja neču na Grbavicu nisam bio od Matkovog gola niti ču nek im ćaća ide na krmetnjak i stoji na jednoj nozi a ne dao Bog da ti natuži pišati a kamoli nešta drugo.Majkl idi kad hočeš i gdje hočeš šta se ima ko kome ovde pravdati eto ja sam samo naveo razlog zašto ne idem a nije mi namjera bila da se pravdam.
Sarajevo ljubavi moja!
Vasilije Kolak, 21-godišnji golman, napustio je Leotar iz Trebinja i pojačao redove gradačačke Zvijezde, iz koje tvrde da je veliko interesovanje za ovog golmana pokazalo Sarajevo.
Posljednjih godina Kolak je bio standardan prvotimac Leotara, a sada sje odlučio pojačati redove Zvijezde iz Gradačca, koja će se i naredne sezone takmičiti u Prvoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine.
"Za ovog 21.godišnjeg golmana veliki interes je pokazao i FK Sarajevo, ali na kraju je ipak odabrao Zvijezdu gdje je znatno slabija konkurencija na golu nego u FK Sarajevo", napisano je na zvaničnoj Facebook stranici Zvijezde.
Kolak je u proljetnom dijelu prošle sezone bio na probi u grčkom PAOK-u.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
sekac je napisao/la:E @ pasica ja neču na Grbavicu nisam bio od Matkovog gola niti ču nek im ćaća ide na krmetnjak i stoji na jednoj nozi a ne dao Bog da ti natuži pišati a kamoli nešta drugo.Majkl idi kad hočeš i gdje hočeš šta se ima ko kome ovde pravdati eto ja sam samo naveo razlog zašto ne idem a nije mi namjera bila da se pravdam.
Ma ne pravdam se drug nego onako kazem.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Slavko Petrović nije trener za FK Sarajevo. Ne kažem da nije dobar već jednostavno ne može voditi najveći klub u državi iz više razloga. Najvažniji od tih razloga je što je on trener za manje ekipe i sredine. Ako furate autoritet i to, Ješić je dokazao da od toga nema ništa. Zauzeo je stav, došlo do bojkota, mi popušili neke bodove zbog toga, on rastjerao igrače, sezona propala.KenChoo je napisao/la:Ljudi moji, ja ne mogu da prežalim Slavku Petrovića. Samo zamišljam kakav bi mi Klub imali s njim. Napokon bi gledali Sarajevo koje zna igrati glavom, koji zna šta hoće, ko šta igra i na kraju, igrali bi mudro i imali taktiku, a ne k'o sada, izbij nabij. Dajem glavu da bi osvojili titulu i kup. Ne mogu ga prežaliti..![]()
Ako nisi igrao za Sarajevo, mislim da baš moraš imati karizmu (pored znanja) da bi mogao uspjeti i opstati kao trener. Bez obzira što mislim da Slavko ima neuporedivo veće fudbalsko znanje od Hurtića, ne vjerujem da bi napravio veći rezultat.
-
BordoArmy88
- Kontakt:
+ dodaj na to da ide i Dulja (kakav god da je, igra se opet na njemu zasnivala tj. jedini koji je imao kakve-takve prodore i mogao napraviti taj višak naprijed), još ako nas i Benko napusti liga za opstanak se smiješi!miky_hz je napisao/la:U p.icku lijepu materinu,kakva stetagledaj sad belaja,ode Barbaric,ostajemo bez Kovacevica,dobili zamjenu u vidu Novakovica,znaci ostali bez dva dobili jednog,vjerovatno losijih kvaliteta od oba sto smo imali prosle godine.Uzas u najavi.Steta velika za Adu
Nama Bog nek je na pomoci
Sezonu izgurati na Novakovicu,Mihojevicu...dodaj tu malog Mujakica,plus Balic koji ulazi silom prilika tu?...Uzasno blago receno
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Nisu culi kad je rekao Hurtic da je zavrsen prelazni rok sto se tice rubrike dolasci.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Auuu, Kove nema 6 mjeseci, i zvanicno odbranu nemamo, ovo nikako ne valja. Pa na prste jedne ruke cemo moci izbrojat utakmice u kojoj necemo primit go 
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Sta nas boli qrac, neophodan nam je stoper koji je klasa. Pa kad se Kova vrati neka Novakovic bude back-up.
ZZ
Sto je najgore extra stoper je trebao i kad je Kovacevic bio "tu" .Ovako bi zdrav razum doveo dva stopera,o cemu pricamo,dakle prodajemo Barbarica dovodimo zamjenu Novakovica? jel to neki napredak ? Sigurno nije.Ko je bio zamjena za te momke,Marko Mihojevic koji se do tada cijelo vrijeme uigrava i drzi na zadnjem veznom bas kao i ove sada pripreme u sada on treba da uleti kao spasioc tu.U startu su napravljene velike greske u toj kao kako strucnjaci nazvase "analizi".Sa ovim ljudima koji su zaduzeni za sklapanje tima ovdje nema napredka,ovo je jedna velika sramota na cemu mi i kako treba sezonu da pocnemo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
----------------Pavlovic-----------------
Kadusic----Mihojevic----Novakovic----Balic
-----------Saric----Rustemovic--------------
Crnkic-----------Said?---------------Bekic---
-------------- Benkara ---------------------
Nesto ovako
Nesto ovako
ZZ
Ja se nadam da će uprava pokazati makar elementarni nivo inteligencije i dovesti nekog stopera da zamijeni Kovačevića. Upravo sada mogu da dokažu da bar malo razmišljaju i uzmu nekog iskusnog koji je bez kluba ili tako nešto...
Što se Duljevića tiče, prošle sezone je najbolju utakmicu odigrao protiv Veleža i to dovoljno govori...ako ode, sretno mu. I da ode za godinu dana, neki bi opet počeli da se bune i da plaču jer odlazi. A mi ga prodajemo...nije baš da će otići za kikiriki.
Lijevo imaju Crnkić i Anđušić, pa i Almir Bekić po potrebi. Desno Hodžić i Hebibović. Sasvim pristojno i ne vjerujem da će imati slabiji učinak u sezoni od Duljevića.
Nadam se da će Benko ostati jer on treba ovoj ekipi.
Što se Duljevića tiče, prošle sezone je najbolju utakmicu odigrao protiv Veleža i to dovoljno govori...ako ode, sretno mu. I da ode za godinu dana, neki bi opet počeli da se bune i da plaču jer odlazi. A mi ga prodajemo...nije baš da će otići za kikiriki.
Lijevo imaju Crnkić i Anđušić, pa i Almir Bekić po potrebi. Desno Hodžić i Hebibović. Sasvim pristojno i ne vjerujem da će imati slabiji učinak u sezoni od Duljevića.
Nadam se da će Benko ostati jer on treba ovoj ekipi.
Najvjerovatnije, s tim da bi Hodžić mogao desno a Crnkić na lijevu stranu. A nije nemoguće da stoperi budu Balić i Mihojević, a Bekić na beku.moj uzor-S.G je napisao/la:----------------Pavlovic-----------------
Nesto ovako
Djelimično bih se složio s tobom, jeste trener za manje sredine i underdog ekipe, ali je metodičan i veliki radnik, organizator, ništa ne prepušta slučaju, više se sprema nego ijedan domaći trener(uključujući Husa), njemu nema šanse da se desi da se ne zna ko puca slobodni,korner,penal....ko gdje stoji itd. opet bi bilo bolje da smo ga doveli ako ništa da postavi temelje nekoj vrsti organizacije , reda......načina rada.....ima dovoljan taktički know-how da ga ne bi povalili na isti fol 3 puta......ColdDemon je napisao/la:Slavko Petrović nije trener za FK Sarajevo. Ne kažem da nije dobar već jednostavno ne može voditi najveći klub u državi iz više razloga. Najvažniji od tih razloga je što je on trener za manje ekipe i sredine. Ako furate autoritet i to, Ješić je dokazao da od toga nema ništa. Zauzeo je stav, došlo do bojkota, mi popušili neke bodove zbog toga, on rastjerao igrače, sezona propala.KenChoo je napisao/la:Ljudi moji, ja ne mogu da prežalim Slavku Petrovića. Samo zamišljam kakav bi mi Klub imali s njim. Napokon bi gledali Sarajevo koje zna igrati glavom, koji zna šta hoće, ko šta igra i na kraju, igrali bi mudro i imali taktiku, a ne k'o sada, izbij nabij. Dajem glavu da bi osvojili titulu i kup. Ne mogu ga prežaliti..![]()
Ako nisi igrao za Sarajevo, mislim da baš moraš imati karizmu (pored znanja) da bi mogao uspjeti i opstati kao trener. Bez obzira što mislim da Slavko ima neuporedivo veće fudbalsko znanje od Hurtića, ne vjerujem da bi napravio veći rezultat.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Sve što si napisao je istina, ali opet postoje one stvari koje sam spomenuo gore u postu...
kamo sreće da smo neki gigant od kluba pa da možemo uzeti slavka kao trenera i jednog menadžera s reputacijom...uništili bi sveColdDemon je napisao/la:Sve što si napisao je istina, ali opet postoje one stvari koje sam spomenuo gore u postu...
Cuo sam od jednog pitara da smo dobili finu ponudu za bekica
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Treba tu puno stručnih ljudi da dođe i da se otjeraju nestručni, pa da iskoristimo ono što imamo u odnosu na druge... 
Ne vjerujem da ce said igrati, a i benkin ostanak je pod upitnikommoj uzor-S.G je napisao/la:----------------Pavlovic-----------------
Nesto ovako
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, kogmagie46, napoleon72, perodeformero, ronaldo99 i 31 gost.