Nije valjda Almira u pm,ko ce nam igrati!?Fudo je napisao/la:Cuo sam od jednog pitara da smo dobili finu ponudu za bekica
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sve stoji, ubjedljivo najgore "gostovanje" sto se tice uslova. Al muda bi sebi pojeo da ne odem. Bujrum brate na njihov dio sjevera, evo ja cu s tobom? Znalo se i prije otici, stariji ce se sjetiti.sekac je napisao/la:E @ pasica ja neču na Grbavicu nisam bio od Matkovog gola niti ču nek im ćaća ide na krmetnjak i stoji na jednoj nozi a ne dao Bog da ti natuži pišati a kamoli nešta drugo.Majkl idi kad hočeš i gdje hočeš šta se ima ko kome ovde pravdati eto ja sam samo naveo razlog zašto ne idem a nije mi namjera bila da se pravdam.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Kakve veze kupovina u fan shopu ima sa tim koliko volis Sarajevo kad fan shop nije u vlasnistvu kluba?Majkl je napisao/la: E moj momak da svi vole Sarajevo ko ja i da idu ko ja placaju clanarunu i kupuju u fan shopu ,nebitno kakvi rezultati ,igraci i igra bili gdje bi nam kraj bio.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Odete na zapad, popisate im se po facama kad dobijemo. 
ma nema sad je rizicno otic na njihovu stranu preslo ih je pola grupa sa juga na sjever tako da cu ako ne odem u zdenku necu ni ici na tekmu jedino da se organ izujemo sa klubom i navijacima da gledamo tekmu na kosevu skupa
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ma on je mislio na poslodavce, brka malo pojmove. Njemu je klub = administracija.joker90 je napisao/la:Kakve veze kupovina u fan shopu ima sa tim koliko volis Sarajevo kad fan shop nije u vlasnistvu kluba?Majkl je napisao/la: E moj momak da svi vole Sarajevo ko ja i da idu ko ja placaju clanarunu i kupuju u fan shopu ,nebitno kakvi rezultati ,igraci i igra bili gdje bi nam kraj bio.
Od koga ba rizicno?Rule_hz je napisao/la:ma nema sad je rizicno otic na njihovu stranu preslo ih je pola grupa sa juga na sjever tako da cu ako ne odem u zdenku necu ni ici na tekmu jedino da se organ izujemo sa klubom i navijacima da gledamo tekmu na kosevu skupa
Nije ovo BG, da dodjes na jug nece ti biti nista ako se ne bude qrcio.
ne valja nista situacija, pa mi i sa zdravim kovacevicem smo pozadi bas tanki...
sad ispada da je bolje bilo da dzemica nije okacio kopacke o klin, bar da se zakrpi stoperska pozicija...
al tako ti je to kad nesposobni i neodgovorni ljudi su na jakim funkcijama, cekaju edsona, na kraju popuse i njega i dzidica pa sad treba izmisljat stopera...
morace ova uprava da ode, to je sad vec kristalno jasno... izgubili su kompas , sto prije odu, bolje ce biti i njima i nama..
sad ispada da je bolje bilo da dzemica nije okacio kopacke o klin, bar da se zakrpi stoperska pozicija...
al tako ti je to kad nesposobni i neodgovorni ljudi su na jakim funkcijama, cekaju edsona, na kraju popuse i njega i dzidica pa sad treba izmisljat stopera...
morace ova uprava da ode, to je sad vec kristalno jasno... izgubili su kompas , sto prije odu, bolje ce biti i njima i nama..
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Ma kakav Petrovic najbolje rezultate smo postizali sa nasim trenerima.ColdDemon je napisao/la:Slavko Petrović nije trener za FK Sarajevo. Ne kažem da nije dobar već jednostavno ne može voditi najveći klub u državi iz više razloga. Najvažniji od tih razloga je što je on trener za manje ekipe i sredine. Ako furate autoritet i to, Ješić je dokazao da od toga nema ništa. Zauzeo je stav, došlo do bojkota, mi popušili neke bodove zbog toga, on rastjerao igrače, sezona propala.KenChoo je napisao/la:Ljudi moji, ja ne mogu da prežalim Slavku Petrovića. Samo zamišljam kakav bi mi Klub imali s njim. Napokon bi gledali Sarajevo koje zna igrati glavom, koji zna šta hoće, ko šta igra i na kraju, igrali bi mudro i imali taktiku, a ne k'o sada, izbij nabij. Dajem glavu da bi osvojili titulu i kup. Ne mogu ga prežaliti..![]()
Ako nisi igrao za Sarajevo, mislim da baš moraš imati karizmu (pored znanja) da bi mogao uspjeti i opstati kao trener. Bez obzira što mislim da Slavko ima neuporedivo veće fudbalsko znanje od Hurtića, ne vjerujem da bi napravio veći rezultat.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
eh moj moj lave nije ti bg hvala Allahu,jer smo razumna raja i drugovi i stanovici grada, i dobro znas da je proslo minimum 3 grupe, sta trebam da se ko picka skupim i sutim nema sanse kad sam pred ultrasima u mostaru skako **** majku suijama i skako na svaku priliku alena skore a pitari u kavezu 50 60 metara u drugom cosku tribine mene murija izvodi sa stadiona...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ma kakve njihove grupe, smijesno. Za vrijeme bojkota se islo na njihovu tribinu, znalo se da cemo doci, i iz aviona smo bili uocljivi pa nista. A najavljivali nekakve patrole po tribini.
@sekac, ako nas bas zaganjaju preskociti cemo ogradu, al cemo prvo baciti pis pa gdje puklo
@sekac, ako nas bas zaganjaju preskociti cemo ogradu, al cemo prvo baciti pis pa gdje puklo
FK Sarajevo
Tebi Hurtic ulijeva nadu?Majkl je napisao/la:Ma kakav Petrovic najbolje rezultate smo postizali sa nasim trenerima.ColdDemon je napisao/la:Slavko Petrović nije trener za FK Sarajevo. Ne kažem da nije dobar već jednostavno ne može voditi najveći klub u državi iz više razloga. Najvažniji od tih razloga je što je on trener za manje ekipe i sredine. Ako furate autoritet i to, Ješić je dokazao da od toga nema ništa. Zauzeo je stav, došlo do bojkota, mi popušili neke bodove zbog toga, on rastjerao igrače, sezona propala.KenChoo je napisao/la:Ljudi moji, ja ne mogu da prežalim Slavku Petrovića. Samo zamišljam kakav bi mi Klub imali s njim. Napokon bi gledali Sarajevo koje zna igrati glavom, koji zna šta hoće, ko šta igra i na kraju, igrali bi mudro i imali taktiku, a ne k'o sada, izbij nabij. Dajem glavu da bi osvojili titulu i kup. Ne mogu ga prežaliti..![]()
Ako nisi igrao za Sarajevo, mislim da baš moraš imati karizmu (pored znanja) da bi mogao uspjeti i opstati kao trener. Bez obzira što mislim da Slavko ima neuporedivo veće fudbalsko znanje od Hurtića, ne vjerujem da bi napravio veći rezultat.
Edit: Taktika je nabij na Dulju il Ahmetovica, ako uspiju sta, dobro je. Vecinom ne uspiju. I kad Dulja nesto uspije saam, Cetkovic zas3re. O cemu pricamo ba
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
mi smo definitivno prokleti, ne samo kao klub nego kao narod..
pa jel umije ista da se uradi sistematski, po nekom planu i propisu, boze sacuvaj...
tacno ovdje treba neki diktator da ih udara bičem po leđima i da kaze : uradices to , to i to..
halo imas milijardera iza sebe, a garantovano je jaci roster iz perioda virsli od ovog sad sto imamo.
zasto nije doveden gospodin slavko petrovic, jel mozda sto ne da da mu se drugi mijesaju u posao ?
tacno je providno da se guraju neki menadzerski igraci, ja ne znam gdje su iskopali ovog novakovica ...
pa bolan ne bio dovedi sve sto valja iz nase lige prvo, jer to je nasa baza i tu moramo da budemo najjaci, ujedno i da oslabimo protivnika...
kad imas covjeka sa vizijom, pravog trenera, on ima zacrtanu taktiku u svojoj glavi.
npr 4-4-2 i on im kaze: trebaju mi 3 golmana, 2 stopera prvotimca i 2 na klupi, 2 desna beka, 2 lijeva beka, 2 ml, 2 mr, 4 mc i 3-4 napadaca..
kad je neko povrijedjen , suspendovan, itd.. ulijece njegova izmjena ,,, tako se radi sistematski..
onda vremenom ekipa se pojacava za vece domete, npr imas sansu da dovedes odlicnog napadaca koji je bolji od tvog trenutno prvog napadaca... lijepo dovedes tu klasu, a 4. napadac postaje višak koji se prodaje/ salje na posudbu ili raskdi ugovora.
ovo ovako niko u evropi ne radi, dovedu 10 igraca svakih 6 mjeseci... i to nagomilavaju JEDNU poziciju, npr pogledajte sad koliko krila imamo a imamo manjak stopera, defanzivnih veznih itd..
ona ekipa sa jajalom - cimijem je strasna bila, najjaca poslije rata , i sve poslije toga ide silaznom putanjom nazalost, a mogli smo da napravimo neki iskorak , samo da smo tu ekipu pojacali pravim igracima, sistematski...
ali i tad smo imali neiskusnog trenera koji stavi taktiku 4-3-3 u gostima kod borusije..
dzaba, uvijek nam nesto fali
al to ti je kad smo mi balije prokleti, onaj dino bi majku rodjenu prodao da mu dodje ponuda.. evo i sta sad kad dulju proda, gdje ce te pare ??
al dzaba ja ovo pricam, i dzaba mi zivce trosimo , i ovaj tan mi ide na zivce fakat vise, nista mi nemamo od njega...
vidjecemo kako ce ispasti sve ovo, al daj boze da mi dobro prodjemo u ova prva 2 kola, a ako se lose provedemo bgm ce se zakuhat sa upravom pravo...
pa jel umije ista da se uradi sistematski, po nekom planu i propisu, boze sacuvaj...
tacno ovdje treba neki diktator da ih udara bičem po leđima i da kaze : uradices to , to i to..
halo imas milijardera iza sebe, a garantovano je jaci roster iz perioda virsli od ovog sad sto imamo.
zasto nije doveden gospodin slavko petrovic, jel mozda sto ne da da mu se drugi mijesaju u posao ?
tacno je providno da se guraju neki menadzerski igraci, ja ne znam gdje su iskopali ovog novakovica ...
pa bolan ne bio dovedi sve sto valja iz nase lige prvo, jer to je nasa baza i tu moramo da budemo najjaci, ujedno i da oslabimo protivnika...
kad imas covjeka sa vizijom, pravog trenera, on ima zacrtanu taktiku u svojoj glavi.
npr 4-4-2 i on im kaze: trebaju mi 3 golmana, 2 stopera prvotimca i 2 na klupi, 2 desna beka, 2 lijeva beka, 2 ml, 2 mr, 4 mc i 3-4 napadaca..
kad je neko povrijedjen , suspendovan, itd.. ulijece njegova izmjena ,,, tako se radi sistematski..
onda vremenom ekipa se pojacava za vece domete, npr imas sansu da dovedes odlicnog napadaca koji je bolji od tvog trenutno prvog napadaca... lijepo dovedes tu klasu, a 4. napadac postaje višak koji se prodaje/ salje na posudbu ili raskdi ugovora.
ovo ovako niko u evropi ne radi, dovedu 10 igraca svakih 6 mjeseci... i to nagomilavaju JEDNU poziciju, npr pogledajte sad koliko krila imamo a imamo manjak stopera, defanzivnih veznih itd..
ona ekipa sa jajalom - cimijem je strasna bila, najjaca poslije rata , i sve poslije toga ide silaznom putanjom nazalost, a mogli smo da napravimo neki iskorak , samo da smo tu ekipu pojacali pravim igracima, sistematski...
ali i tad smo imali neiskusnog trenera koji stavi taktiku 4-3-3 u gostima kod borusije..
dzaba, uvijek nam nesto fali
al to ti je kad smo mi balije prokleti, onaj dino bi majku rodjenu prodao da mu dodje ponuda.. evo i sta sad kad dulju proda, gdje ce te pare ??
al dzaba ja ovo pricam, i dzaba mi zivce trosimo , i ovaj tan mi ide na zivce fakat vise, nista mi nemamo od njega...
vidjecemo kako ce ispasti sve ovo, al daj boze da mi dobro prodjemo u ova prva 2 kola, a ako se lose provedemo bgm ce se zakuhat sa upravom pravo...
Jesi ti buraz upratio da smo mi zavrsili cetvrti? Uz to prodali tekmu na Kosevu?Testo je napisao/la: vidjecemo kako ce ispasti sve ovo, al daj boze da mi dobro prodjemo u ova prva 2 kola, a ako se lose provedemo bgm ce se zakuhat sa upravom pravo...
Pa nista. Ne vidim sto bi se onda kuhalo nakon dva kola. I ko to istrpi ovu proslu sezonu, a kao ova dva kola bi mu bila previse? Ne pucajte iz prazne vise svega vam. Otici ce kad ih Tan otjera, prije nece jer ih nema ko otjerati i tacka.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Maj 2015.
Prvotimac Fudbalskog kluba Sarajevo Dario Purić oporavljat će se više mjeseci od povrede ligamenata koju je zadobio na utakmici Premijer lige BiH protiv Slavije.
Oktobar 2015.
Golman Fudbalskog kluba Sarajevo, Matej Delač, na prijateljskoj utakmici Bordo kluba protiv Novog Pazara, koja je odigrana u subotu 10. oktobra tekuće godine, zadobio je povredu ligamenata koljena, te ga očekuje višemjesečna pauza.
Maj 2016.
Mladi napdač FK Sarajevo Hamza Čataković u meču Omladinske juniorske Premijer lige BiH protiv Olimpica doživio je tešku povredu koljena. Stradali su prednji križni ligamenti, i operacija će biti neizbježna.
Juli 2016.
Dvadesetdvogodišnji prvotimac Fudbalskog kluba Sarajevo, Adnan Kovačević, danas je podgvrnut ljiječničkim pregledima i dijagonosticirano mu je puknuće prednjeg križnog ligament koljena lijeve noge.
Jbm li ga četvorica za godinu dana...
Prvotimac Fudbalskog kluba Sarajevo Dario Purić oporavljat će se više mjeseci od povrede ligamenata koju je zadobio na utakmici Premijer lige BiH protiv Slavije.
Oktobar 2015.
Golman Fudbalskog kluba Sarajevo, Matej Delač, na prijateljskoj utakmici Bordo kluba protiv Novog Pazara, koja je odigrana u subotu 10. oktobra tekuće godine, zadobio je povredu ligamenata koljena, te ga očekuje višemjesečna pauza.
Maj 2016.
Mladi napdač FK Sarajevo Hamza Čataković u meču Omladinske juniorske Premijer lige BiH protiv Olimpica doživio je tešku povredu koljena. Stradali su prednji križni ligamenti, i operacija će biti neizbježna.
Juli 2016.
Dvadesetdvogodišnji prvotimac Fudbalskog kluba Sarajevo, Adnan Kovačević, danas je podgvrnut ljiječničkim pregledima i dijagonosticirano mu je puknuće prednjeg križnog ligament koljena lijeve noge.
Jbm li ga četvorica za godinu dana...
znas li ti sta je kad kap prelije casu ?pasica je napisao/la:Jesi ti buraz upratio da smo mi zavrsili cetvrti? Uz to prodali tekmu na Kosevu?Testo je napisao/la: vidjecemo kako ce ispasti sve ovo, al daj boze da mi dobro prodjemo u ova prva 2 kola, a ako se lose provedemo bgm ce se zakuhat sa upravom pravo...
Pa nista. Ne vidim sto bi se onda kuhalo nakon dva kola. I ko to istrpi ovu proslu sezonu, a kao ova dva kola bi mu bila previse? Ne pucajte iz prazne vise svega vam. Otici ce kad ih Tan otjera, prije nece jer ih nema ko otjerati i tacka.
ako smo im halali jednu losu sezonu, nemoj da mislis da cemo opet mirno gledati.
znas li ti sta je kad ti pukne zivac, kad te obuzme zivotinjski bijes?
ne vidim da su oni nesto puno napravili da poprave ekipu u odnosu na proslu sezonu.
samo treba molit boga da mrtva glava ne padne, a za upravu nije pitanje HOĆE li otići nego KADA.
Ma kakve mrtve glave, Dino onako feminiziran bi posamarao pola sjevera trenutnog. Nema ko sad otjerati upravu silom!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Već je u šteku stoja za novi dres. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
dao suljic gol za videoton protiv četalja
Trenutno korisnika/ca: Haksss, NeSamSafetee i 28 gostiju.