Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

Mouse
Kontakt:

Re: RE: Re: Chat

Post Postao/la Mouse » 15 jul 2016, 03:56

IlFantasista je napisao/la:Vrijeme za odlazak. :wave:
[youtube][/youtube]
Gdje ces brt

filip13

Re: Chat

Post Postao/la filip13 » 15 jul 2016, 06:42

Heller je napisao/la:
Momciluk je napisao/la:
DANTES je napisao/la:kad god teroristi napadnu ovaj hendo vaskrsne na temi. ah te slučajnosti
Vidis ovog kako izgleda na videu sto je postavio i sve ti je jasno.
koja je razlika?
slika
slika
ova dvojica se ne planiraju dizat u vazduh?[/quote]
:mrgreen:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 jul 2016, 09:14

Napadacu ispala licna karta :D

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 15 jul 2016, 09:37

Hendo je napisao/la:Muhammed a.s. je naredio da se ubiju svi psi lutalice u Medini jer žene nisu mogle dolaziti u džamiju zbog njih i napadali su ljude.
Kome se sviđaju cuke neka ih vode kuće ili u svoje zemlje. Evropa nam samo daje ove ****, ove što nisu sigurni šta su i zaštitnike životinja. Daj pare ili radna mjesta a mi smo ovdje normalni.
Sjecam se i ja kad je to govorio.. Bas si i ti s nama bio tad na kafi?

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 15 jul 2016, 09:41

A zar nije pas recimo stvoren kao sto se kaže i za covjeka ?
Thomas Müller - Fußballgott

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 15 jul 2016, 10:10

Federer17 je napisao/la:
Ma takav je toliko zatupljen, da ne zna ni sam koliko je glup. Ima ih u mojoj blizini nekoliko, mozak me zaboli od hrpe gluposti koje svakodnevno prosipaju, na bilo kakva desavanja u gradu. A, itekako ih poznajem da znam i sta znaju, i dokle im shvatanja dopiru. Nazalost, nije s takvima lahko. Najbolje ih pustiti i ne obazirati se na te price. Slazem se da to u vezi tvoje mame nije nikako jednostavno i da ne treba pustit tog lika da radi to sto radi. Ali opet, pokusati to nekako fino rijesiti, ponovo policija ili sta vec.

Prvo, covjek nema prava da se mijesa u licne stvari, bilo koga drugoga. Mislis da grijesi, mozes jednom na fin nacin pokusati savjetovati, ako ne ide, sta te briga. Ako si takvog shvatanja da je zeni mjesto u kuci, gledaj na svoju zenu/zensku djecu da ne izlaze iz kuce, za njih ces odgovarat, za nekog desetog sigurno neces. A, daleko je to od toga da je zenama samo mjesto u kuci, uceni ljudi to uopste ne kazuju, samo naravno ima stvari gdje je zenama zabranjeno, ili nije bas pozeljno raditi (po njihovom misljenju). Opet, na covjeku je da izvaga sta je najbolje, sto zavisi od toga koliko se Allaha boji i spreman je odustati od nekog posla zarad toga. Znamo da se mi najvise bojimo i borimo za tu neku egzistenciju, pogotovo u drzavi gdje zivimo, pa nije bas tek tako odustati od posla koji je s te vjerske strane sumnjiv (a nismo svjesni da je Allah taj koji daje nafaku i da nam uvijek daje bolje od onoga sto smo u Njegovo ime ostavili).

Hocu reci, problem tih ljudi je totalno nerazumijevanje, nepoznavanje islama. Nema on 5 razreda, a hoce da tumaci islam, ne moze bolan. Nije znanje o islamu procitati Kur'an, Buhariju, Muslima i sl. i onda si ti pozvan i sposoban da to tumacis i znanje prenosis. Da jeste, sto onda fakulteti postoje, svi bi vjeru tumacili, sto je evo kod nas sve prisutnije. Ja sam, hvala Allahu u vjeri otkako znam za sebe, klanjam svaki namaz od 12. godine, trudim se da budem sto bolji vjernik, a Allah zna kakav sam i jesam li uopste. Uvijek izucavao islam i citao razlicite knjige, ali nikada se nisam osjetio sposobnim (niti cu) da ja nesto nekome tumacim. Ako smatram da mogu pomoci u slucaju da vidim nekoga da grijesi, na najljepsi nacin to pokusam, ako ne ide, Boze moj. Ne mogu ja uputiti nikoga bez Njegove volje. Dodju ti takvi u dzamiji, na ulici i stanu pametovati... Allaha mi, ne znam sta da kazem, divim se sam sebi sto se u 99% slucajeva suzdrzim i ne reagujem. Bil hajr! :D

Jos nesto, u (islamskom) svijetu ne postoji skupina, grupacija (kako god) koja sebe naziva "vehabijama", kako je to kod nas popularno. Ako postoje ljudi koji se tako izjasnjavaju i pripisuju se takvoj "skupini", uglavnom je u pitanju neukost ili ono hocu ja da budem nesto drugo, kontra svim ostalima. Svi uceni ljudi kod nas (a i u svijetu), koje vecina naseg stanovnistva naziva vehabijama to za sebe nikad nece reci. Isto tako i svi oni koji slusaju njihova predavanja i praktikuju takav islam (da se tako izrazim). Oni za sebe kazu samo da su MUSLIMANI, rijetki ce reci i da su selefije, sto za razliku od vehabija postoji. Ovim nazivima "vehabija" svakoga ko ima bradu, dize ruke kad klanja i slicno i mi takodjer pokazujemo koliko smo neuki i ograniceni.
Dosta ih ne zna osnove islama. Dođu u džamiju i krenu učit hodžu kako da klanja. Neki dan dolazi neki u džamiju i pita šta je ovo, što nema ljudi na akšamu? Ljuto pita. Otac ga pita što ti nis u svojoj džamiji, jer ne živi ovdje, on mu odgovara pa kako ću kad sam ovdje došao i otac mu kaže pa tako i ovi ostali negdje otišli, brini o sebi a ne o drugima. Pita ga otac kad si ti počeo klanjat, on kaže nekad poslije rata a stariji čovjek neki. Otac mu kaže i ti si tek počeo i odmah bi i druge u vjeru tjerao a dok ti nisi bio tad je bilo sve uredu. Dođi klanjaj i brini o sebi.

Sve im je na silu a postali vjernici preko noći, neka si postao vjernik, svaka čast, ali ne možeš odmah druge učit, tjerat u vjeru...

Vezano za pse, svaku stetočinu po islamu imaš pravo ubit, misli se na životinje a ne ljude. Psi lutalice ne doprinose nićemu, pse čuvare (kuće, stoke...) ne smiješ ubit.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 15 jul 2016, 10:20

@Marsale zovi medije kad ga policija štiti i neka mama traži premještaj na drugo mjesto. u normalnoj državi bi taj davno popio otkaz zbog mobinga
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

High

Post Postao/la High » 15 jul 2016, 11:49

$ ' " " " снова ? :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 15 jul 2016, 12:22

Auuu koja svirka sinoć na beer festu. Bolero i Prljavci razvalili :opaopa: Večeras taj neki grand u Zetri a mi normalni ispred :mrgreen:
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 15 jul 2016, 12:35

Benfica has opened a Pokemon GO gym on their Stadium
procitao sam negdje podatak da je Nintendo od ove igre zaradio vise novca za par dana nego Sony i XBOX ukupno od prodaje njihovih konzola godinama
Don't believe the hype.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 15 jul 2016, 12:39

kud je ja ne kreirah
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

High

Post Postao/la High » 15 jul 2016, 14:07

Polarni medvjed Arturo, koji je cijeli svoj život proveo u betonskom zatočeništvu u Argentini, umro je u tom zatvoru.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 15 jul 2016, 15:32

Gledaj sad kad se budale pocnu masovno zalijetati u ljude sa automobilima :roll: Nova vrsta napada, ne treba ti ni saradnik, ni oruzje, ni eksploziv, ni organizacija... Samo prazna glava i vozilo, prakticno nemoguce sprijeciti napad. :|

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 15 jul 2016, 16:01

samocelik je napisao/la:Auuu koja svirka sinoć na beer festu. Bolero i Prljavci razvalili :opaopa: Večeras taj neki grand u Zetri a mi normalni ispred :mrgreen:
Baš su ubili. Odavno nisam bio na boljoj svirci. :tokralju:
Ja sam umro sinoć. Vjerovatno ću odmoriti večeras.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

ginekolog
Kontakt:

Post Postao/la ginekolog » 15 jul 2016, 16:04

SlevinKelevra je napisao/la:Gledaj sad kad se budale pocnu masovno zalijetati u ljude sa automobilima :roll: Nova vrsta napada, ne treba ti ni saradnik, ni oruzje, ni eksploziv, ni organizacija... Samo prazna glava i vozilo, prakticno nemoguce sprijeciti napad. :|
Pa to se kod nas redovno dešava. Bitno je da je za volanom tatin sin i što više konja pod haubom.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 15 jul 2016, 16:16

Ginekolože imal posla? :lol:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

ginekolog
Kontakt:

Post Postao/la ginekolog » 15 jul 2016, 16:18

Jel' to hoćeš da se naručiš? :mrgreen:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 15 jul 2016, 16:21

tuzlak1987 je napisao/la:
Hendo je napisao/la:Muhammed a.s. je naredio da se ubiju svi psi lutalice u Medini jer žene nisu mogle dolaziti u džamiju zbog njih i napadali su ljude.
Kome se sviđaju cuke neka ih vode kuće ili u svoje zemlje. Evropa nam samo daje ove ****, ove što nisu sigurni šta su i zaštitnike životinja. Daj pare ili radna mjesta a mi smo ovdje normalni.
Pa zar mi moramo raditi isto kao ti primitivci dole u Arabiji? Oni 1500 godina nakon toga kamenuju ljude ..

Za sve postoji normalan i smisleniji nacin, a ne po Arapskom mrzi pse voli macke :facepalm:
Ma sve ih pobit. Ako biram izmedju zivota 10 000 lutalica i zdravlja jedne osobe, izabrati cu ovo drugo. Mada u Tuzli to nije problem, daleko je izrazenije u Sarajevu. Volim i ja pse ali draze mi je da zene bez straha idu na posao i djeca bez straha idu u skolu.
Nad tobom sunce najljepše sja

High

Post Postao/la High » 15 jul 2016, 16:22

Besic je napisao/la:Ginekolože imal posla? :lol:
Nakon matičarenja i virkanja u hanume vakat je da pronađe isplativiji posao poput, recimo, stručnog komentiranja u sarajevskim sokerhanama. :kafa:

ginekolog
Kontakt:

Post Postao/la ginekolog » 15 jul 2016, 16:26

High je napisao/la:
Besic je napisao/la:Ginekolože imal posla? :lol:
Nakon matičarenja i virkanja u hanume vakat je da pronađe isplativiji posao poput, recimo, stručnog komentiranja u sarajevskim sokerhanama. :kafa:
Nije mi interesantno gledati i komentarisati kako te ljudi kandžijaju :kafa:

...pjeva Ekrem a ti se mala svlači :kafa:

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Beli98 i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []