Gdje ces brtIlFantasista je napisao/la:Vrijeme za odlazak.![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: RE: Re: Chat
Re: Chat
ova dvojica se ne planiraju dizat u vazduh?[/quote]Heller je napisao/la:koja je razlika?Momciluk je napisao/la:Vidis ovog kako izgleda na videu sto je postavio i sve ti je jasno.DANTES je napisao/la:kad god teroristi napadnu ovaj hendo vaskrsne na temi. ah te slučajnosti
- tuzlak1987
- Kontakt:
Napadacu ispala licna karta 
- theboss_RD07
- Kontakt:
Sjecam se i ja kad je to govorio.. Bas si i ti s nama bio tad na kafi?Hendo je napisao/la:Muhammed a.s. je naredio da se ubiju svi psi lutalice u Medini jer žene nisu mogle dolaziti u džamiju zbog njih i napadali su ljude.
Kome se sviđaju cuke neka ih vode kuće ili u svoje zemlje. Evropa nam samo daje ove ****, ove što nisu sigurni šta su i zaštitnike životinja. Daj pare ili radna mjesta a mi smo ovdje normalni.
⭐
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Dosta ih ne zna osnove islama. Dođu u džamiju i krenu učit hodžu kako da klanja. Neki dan dolazi neki u džamiju i pita šta je ovo, što nema ljudi na akšamu? Ljuto pita. Otac ga pita što ti nis u svojoj džamiji, jer ne živi ovdje, on mu odgovara pa kako ću kad sam ovdje došao i otac mu kaže pa tako i ovi ostali negdje otišli, brini o sebi a ne o drugima. Pita ga otac kad si ti počeo klanjat, on kaže nekad poslije rata a stariji čovjek neki. Otac mu kaže i ti si tek počeo i odmah bi i druge u vjeru tjerao a dok ti nisi bio tad je bilo sve uredu. Dođi klanjaj i brini o sebi.Federer17 je napisao/la:
Sve im je na silu a postali vjernici preko noći, neka si postao vjernik, svaka čast, ali ne možeš odmah druge učit, tjerat u vjeru...
Vezano za pse, svaku stetočinu po islamu imaš pravo ubit, misli se na životinje a ne ljude. Psi lutalice ne doprinose nićemu, pse čuvare (kuće, stoke...) ne smiješ ubit.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
@Marsale zovi medije kad ga policija štiti i neka mama traži premještaj na drugo mjesto. u normalnoj državi bi taj davno popio otkaz zbog mobinga
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Auuu koja svirka sinoć na beer festu. Bolero i Prljavci razvalili
Večeras taj neki grand u Zetri a mi normalni ispred 
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- akisarajevo92
- Kontakt:
Benfica has opened a Pokemon GO gym on their Stadium
procitao sam negdje podatak da je Nintendo od ove igre zaradio vise novca za par dana nego Sony i XBOX ukupno od prodaje njihovih konzola godinama
Don't believe the hype.
Polarni medvjed Arturo, koji je cijeli svoj život proveo u betonskom zatočeništvu u Argentini, umro je u tom zatvoru.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Gledaj sad kad se budale pocnu masovno zalijetati u ljude sa automobilima
Nova vrsta napada, ne treba ti ni saradnik, ni oruzje, ni eksploziv, ni organizacija... Samo prazna glava i vozilo, prakticno nemoguce sprijeciti napad. 
Baš su ubili. Odavno nisam bio na boljoj svirci.samocelik je napisao/la:Auuu koja svirka sinoć na beer festu. Bolero i Prljavci razvaliliVečeras taj neki grand u Zetri a mi normalni ispred
Ja sam umro sinoć. Vjerovatno ću odmoriti večeras.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Pa to se kod nas redovno dešava. Bitno je da je za volanom tatin sin i što više konja pod haubom.SlevinKelevra je napisao/la:Gledaj sad kad se budale pocnu masovno zalijetati u ljude sa automobilimaNova vrsta napada, ne treba ti ni saradnik, ni oruzje, ni eksploziv, ni organizacija... Samo prazna glava i vozilo, prakticno nemoguce sprijeciti napad.
Ginekolože imal posla? 
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Jel' to hoćeš da se naručiš? 
Ma sve ih pobit. Ako biram izmedju zivota 10 000 lutalica i zdravlja jedne osobe, izabrati cu ovo drugo. Mada u Tuzli to nije problem, daleko je izrazenije u Sarajevu. Volim i ja pse ali draze mi je da zene bez straha idu na posao i djeca bez straha idu u skolu.tuzlak1987 je napisao/la:Pa zar mi moramo raditi isto kao ti primitivci dole u Arabiji? Oni 1500 godina nakon toga kamenuju ljude ..Hendo je napisao/la:Muhammed a.s. je naredio da se ubiju svi psi lutalice u Medini jer žene nisu mogle dolaziti u džamiju zbog njih i napadali su ljude.
Kome se sviđaju cuke neka ih vode kuće ili u svoje zemlje. Evropa nam samo daje ove ****, ove što nisu sigurni šta su i zaštitnike životinja. Daj pare ili radna mjesta a mi smo ovdje normalni.
Za sve postoji normalan i smisleniji nacin, a ne po Arapskom mrzi pse voli macke
Nad tobom sunce najljepše sja
Nakon matičarenja i virkanja u hanume vakat je da pronađe isplativiji posao poput, recimo, stručnog komentiranja u sarajevskim sokerhanama.Besic je napisao/la:Ginekolože imal posla?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Nije mi interesantno gledati i komentarisati kako te ljudi kandžijajuHigh je napisao/la:Nakon matičarenja i virkanja u hanume vakat je da pronađe isplativiji posao poput, recimo, stručnog komentiranja u sarajevskim sokerhanama.Besic je napisao/la:Ginekolože imal posla?
...pjeva Ekrem a ti se mala svlači
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 2 gosta.