Ma jok sviđa mi se ovako.admirr je napisao/la:hvala solinasu. javicu mu se .. a ti idi trci da smrsas i postanes manji krmak nego sada![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Pozdravlja te brat, sretan jer ideš u Austriju. Jos te Solinas nece drzat u kavezu.
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Ma jok sviđa mi se ovako.admirr je napisao/la:hvala solinasu. javicu mu se .. a ti idi trci da smrsas i postanes manji krmak nego sada![]()
![]()
![]()
![]()
ovo je odgovor na sve tvoje postove na ovoj temiHeller je napisao/la:Ja mogu smršat al ti ćeš uvijek imat hromozom viška.admirr je napisao/la:isao bi i ti, da mi nisi ispao iz prikoliceHeller je napisao/la:
Boli te qurac ti ces u Rio![]()
![]()
[youtube][/youtube]admirr je napisao/la:Ja mogu smršat al ti ćeš uvijek imat hromozom viška.Heller je napisao/la:isao bi i ti, da mi nisi ispao iz prikoliceadmirr je napisao/la:
Boli te qurac ti ces u Rio![]()
![]()
Takvu vrstu retardacije ni ovdje ne "finansiraju".Heller je napisao/la:Ma jok sviđa mi se ovako.admirr je napisao/la:hvala solinasu. javicu mu se .. a ti idi trci da smrsas i postanes manji krmak nego sada![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Pozdravlja te brat, sretan jer ideš u Austriju. Jos te Solinas nece drzat u kavezu.
Vidim ko je frustriran.Svaka druga Vrapcicani,Livadari i slicni fazoniKomunista je napisao/la:Uz likove iz federalke koji izrazavaju frustracije, kao reklama za mastercard, neprocjenjivodzelllo je napisao/la:Sjecam se prosle godine,niste im iz paksu izlaziliKomunista je napisao/la:Lijepo je vidjeti svu ovu mrznju prema Slobodi i Tuzli, po tome se zna da smo bolji. Lijepo ce oba kluba iz sarajeva Zrinjski i Sloboda da karaju, to oni znaju, toga se boje i zato pjeneBas je uzivanje citati njihovo pjenjenje i prosipanje mrznje
Samo veselo
![]()
Niko, niko, samo Sloboda
Sta se desilo?Uzivanje
![]()
Niko, niko, samo Sloboda
jel to sladoled slabo ide ove godine, pa pokusavas navuci forumase..gazda fehim ti nece platiti dnevnice ako ne ispunis normuRigoletto je napisao/la:vidi argetaša, ljeto traje a oni ni do neuma. **** majku koda nismo iz iste države, žao mi vas
Jel istina da su kod tebe u kući snimali planet majmuna da uštede na kostimima?admirr je napisao/la:jel to sladoled slabo ide ove godine, pa pokusavas navuci forumase..gazda fehim ti nece platiti dnevnice ako ne ispunis normuRigoletto je napisao/la:vidi argetaša, ljeto traje a oni ni do neuma. **** majku koda nismo iz iste države, žao mi vas
Opismeni li se ti ikad, živ bio? Dodaj nešto korisno u taj svoj dokoni identitet. Osim poziva o ubijanju Sarajlija, prijetnji na pragu i javašluka u svakom postu, šta ti ostade?Agamemnon je napisao/la:Tako je High@,nedaj na porijeklo i fameliju.
Nista,sve si naveo bez izostanka,pohvale za tebe.High je napisao/la:Opismeni li se ti ikad, živ bio? Dodaj nešto korisno u taj svoj dokoni identitet. Osim poziva o ubijanju Sarajlija, prijetnji na pragu i javašluka u svakom postu, šta ti ostade?Agamemnon je napisao/la:Tako je High@,nedaj na porijeklo i fameliju.
U pitanju je kanta s čistom vodom moliću lijepo. Izvinjavam se majmunima jer sam ih uporedio s pitarima.High je napisao/la:Gledaj antropocentričnosti. Koza vam je simbol grada, a imaš nešto protiv drugih životinja, u ovom slučaju majmuna? Majmuni su fina bića i ne oponašaju druge lojave i čupave kicoše kako nožurine umaču u nečisti lavor. Tuzlanska hipokrizija.
Nekideee yebem mu fameliju i Subića i nenuAgamemnon je napisao/la:Tako je High@,nedaj na porijeklo i fameliju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.