U najvecem BH klubu i trebaju cijene biti malo vece, doduse slazem se s tobom sto se tice par igraca, stvarno su napuhani pojedini igraci.mara1905 je napisao/la:kako vam ovaj vaš lik pumpa cijena na TM, pa ovo je nečuveno jbt![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hajmo realno, bar ovi najskuplji:
Duljevic 600 000 eura
Benko 300 000 eura
Al Bekic 400 000 eura
A Bekic 300 000 eura
Ahmetovic 200 000 eura
Ako se neko ne slaze sa ovim, samo neka se sam zapita da su oni igraci drugih klubova, da li bi vi platili ovoliko obestecenje za njih?
U ovoj ligi nema niti jedan igrac koji vrijedi 1 000 000 eura!!!
Duljevic 600 000 eura
Benko 300 000 eura
Al Bekic 400 000 eura
A Bekic 300 000 eura
Ahmetovic 200 000 eura
Ako se neko ne slaze sa ovim, samo neka se sam zapita da su oni igraci drugih klubova, da li bi vi platili ovoliko obestecenje za njih?
nije se moglo prosli put, znam da su momke slali i govorili da idu iza zgrade da ima tu uzet i tamo manijaci bili sacekuse pravili i onda specijalci uljetali, ja prosli put stiker pokazivao i pustili me, jedino me onaj zeleni zadnji skontao al sam protrcaoEvolution87 je napisao/la:Bez problema ce se moci uci i sa njihovim kartama od sjevera na nas dio, bar je do sad moglo. Njihove su zelene, a nase crvene.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Da nam je klub transparentan bila bi i ta informacija, ali ne vode se politikom bolje šutiti za sve jer šta god kažemo navijači pljuju po nama pa zbog toga vlada zakon šutnje. Evo vidiš mumijevi danas objaviše da su prodali sve ukupno 725 godišnjih ulaznica.DenchiNL je napisao/la:Koliko smo prodali godisnjih? Postoji li taj podatak?
Ili je tako mali da je zanemariv????
1.kolo za par dana...
SRETAN BROJ - 1725
cuj nema nijedan igrac koji vrijedi 1000000 eura, e svastaEvander je napisao/la:Hajmo realno, bar ovi najskuplji:
Duljevic 600 000 eura
Benko 300 000 eura
Al Bekic 400 000 eura
A Bekic 300 000 eura
Ahmetovic 200 000 eura
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Zukanovicu nek znas da ces fasovat... Bolan gdje ces Rustemu obarati cijenu

BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Novakovic 350 000. Cega?
Krvnih zrnaca
Radovac 700 000?
Cega ba?
Jarane, odvadi. Realno, bar 40% si precijenio ovu ekipu.
Krvnih zrnaca
Radovac 700 000?
Cega ba?
Jarane, odvadi. Realno, bar 40% si precijenio ovu ekipu.
Ma @zuka ublehaš.
Znaš kada će neko ponuditi za Bekića 850.000 eura i za Duljevića 1,6 mil eura. NIKAD.
Znaš kada će neko ponuditi za Bekića 850.000 eura i za Duljevića 1,6 mil eura. NIKAD.
SRETAN BROJ - 1725
-
bordobijeli
- Kontakt:
Po pravilu ne moze al ja sam lagano usao ,bitno je proci pored specijalaca kad dodjes pred ulaz i ne gledaju koja jw karta . misli da su zute bile okrenuo je naopako i pored specijalaca prosao a kao sto reko na ulazu i ne gleeda,bitno im je da se prodaju karte a gdje ko ide ne bitno. Znaci moze sezlo87 je napisao/la:nije se moglo prosli put, znam da su momke slali i govorili da idu iza zgrade da ima tu uzet i tamo manijaci bili sacekuse pravili i onda specijalci uljetali, ja prosli put stiker pokazivao i pustili me, jedino me onaj zeleni zadnji skontao al sam protrcaoEvolution87 je napisao/la:Bez problema ce se moci uci i sa njihovim kartama od sjevera na nas dio, bar je do sad moglo. Njihove su zelene, a nase crvene.
dok drugi svoje kloceve dizu u nebesa, vi se ovdje sprdate sa nasim igracima a pricate o nekoj podrsci..pa zar mislite da oni ovo ne citaju?? kakvi god da su, nasi su i trebamo ih maksimalno podrzati. da je radovac gurbet, oni bi svi pisali da vrijedi najmanje milion i po. razumijem ja da smo svi nezadovoljni, ali ne mozete toliko srati i pisati protiv svega..cuj neki misle da je benki cijena previsoka, ili bekicu i duljevicu koji su reprezentativci.. udarite malo glavom od zid i probudite se jbt.. PODRSKA IGRACIMA NA TERENU, A UPRAVI STO DUZA I TEZA BOLEST I SMRT
Zadnja izmjena: admirr, dana/u 19 jul 2016, 16:08, ukupno mijenjano 1 put.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Ne kupujte karte za "njihov" sjever necete moci uci, ista stvar je bila prosle godine vratila murija masu raje ....
Oni bi pustili ali neda policija pusteno je onoliko karata sa koliko "mogu vladat" ....
Gaziiii maleeeee plaveeeee strumfoveeeee.....
Oni bi pustili ali neda policija pusteno je onoliko karata sa koliko "mogu vladat" ....
Gaziiii maleeeee plaveeeee strumfoveeeee.....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Da stavimo da svi vrijede po 5 miliona?admirr je napisao/la:dok drugi svoje kloceve dizu u nebesa, vi se ovdje sprdate sa nasim igracima a pricate o nekoj podrsci..pa zar mislite da oni ovo ne citaju?? kakvi god da su, nasi su i trebamo ih maksimalno podrzati. da je radovac gurbet, oni bi svi pisali da vrijedi najmanje milion i po. razumijem ja da smo svi nezadovoljni, ali ne mozete toliko srati i pisati protiv svega..cuj neki misle da je benki cijena previsoka, ili bekicu i duljevicu koji su reprezentativci.. udarite malov od zid i probudite se jbt.. PODRSKA IGRACIMA NA TERENU, A UPRAVI STO DUZA I TEZA BOLEST I SMRT
To ce nam donijeti nesto dobro?
Mozemo se lagati. Ali koga lazemo?
a hoce li pomoci kad vide da se ovdje sprdamo sa njima i omalovazavamo ih??Evander je napisao/la:Da stavimo da svi vrijede po 5 miliona?admirr je napisao/la:dok drugi svoje kloceve dizu u nebesa, vi se ovdje sprdate sa nasim igracima a pricate o nekoj podrsci..pa zar mislite da oni ovo ne citaju?? kakvi god da su, nasi su i trebamo ih maksimalno podrzati. da je radovac gurbet, oni bi svi pisali da vrijedi najmanje milion i po. razumijem ja da smo svi nezadovoljni, ali ne mozete toliko srati i pisati protiv svega..cuj neki misle da je benki cijena previsoka, ili bekicu i duljevicu koji su reprezentativci.. udarite malov od zid i probudite se jbt.. PODRSKA IGRACIMA NA TERENU, A UPRAVI STO DUZA I TEZA BOLEST I SMRT
To ce nam donijeti nesto dobro?
Mozemo se lagati. Ali koga lazemo?
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Moras malo uzet u obzir da se zadnjih par godina promjenilo trziste, sad je transfer od 20 miliona eura prosjecan iznos za jednog igraca, tako da u 2016. godini Duljevic vrijedi npr. 1 milion eura, a 2012-13 500.000 hiljada.Evander je napisao/la:Hajmo realno, bar ovi najskuplji:
Duljevic 600 000 eura
Benko 300 000 eura
Al Bekic 400 000 eura
A Bekic 300 000 eura
Ahmetovic 200 000 eura
Na kraju krajeva to je fiktivna cijena, po meni su cijene poprilicno realne.
@admirr
Sprda se najvise ovaj koji im je nabio nerealne cijene.
On kao da radi protiv Sarajeva.
Sprda se najvise ovaj koji im je nabio nerealne cijene.
On kao da radi protiv Sarajeva.
mi sve nase omalovazavamo, i uvjek nam je tudje bolje, vece, ljepse itd. zar mislite da je npr onaj pjaca 20 puta bolji od duljevica, pa eto on vrijedi 20 puta vise.. jes al u qurcu. mi da imamo ozbiljnog covjeka u klubu, prodavali bi igrace poput njega za najmanje 5 mil.
Pjaca je bolji 100 puta, bar za takve ekipe.admirr je napisao/la:mi sve nase omalovazavamo, i uvjek nam je tudje bolje, vece, ljepse itd. zar mislite da je npr onaj pjaca 20 puta bolji od duljevica, pa eto on vrijedi 20 puta vise.. jes al u qurcu. mi da imamo ozbiljnog covjeka u klubu, prodavali bi igrace poput njega za najmanje 5 mil.
Oni mogu Duljevica dovesti dzaba, beskoristan im je.
Takve ekipe dovode sto im treba i sto mogu iskoristiti. Pravi igrac, ako je pravi, nije skup koliko god da ga platis.
Sa druge strane, neka krampa (za njihove pojmove) ne vrijedi niti 1 euro.
eto vidis, to je ono o cemu pricam. nas najbolji ne valja, i nista nase ne valja.. a po cemu je to pjaca bolji 100 puta? jel to hrvatska liga nesto bolja od nase? i ako jest, jel 100 puta bolja?? daj ba jarane sta ti je. sta mislis koliko bi vrijedio duljevic da sutra ode u dinamo? ja sam siguran da bi ga mamic prodao za najmanje 5 mil eura. da bi nas drugi cijenili, prvo mi moramo cijeniti sami sebe. al jbg takvi smo mi (i ja naravno), ne znamo mi cijeniti ono sto imamo. previse smo ljubomorni i zavisni, ne zovu nas dzaba glupi bosanci.Evander je napisao/la:Pjaca je bolji 100 puta, bar za takve ekipe.admirr je napisao/la:mi sve nase omalovazavamo, i uvjek nam je tudje bolje, vece, ljepse itd. zar mislite da je npr onaj pjaca 20 puta bolji od duljevica, pa eto on vrijedi 20 puta vise.. jes al u qurcu. mi da imamo ozbiljnog covjeka u klubu, prodavali bi igrace poput njega za najmanje 5 mil.
Oni mogu Duljevica dovesti dzaba, beskoristan im je.
Takve ekipe dovode sto im treba i sto mogu iskoristiti. Pravi igrac, ako je pravi, nije skup koliko god da ga platis.
Sa druge strane, neka krampa (za njihove pojmove) ne vrijedi niti 1 euro.