FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zasto Duljevic ne ode u Dinamo?
Zato sto ne zanima Mamica, nema kvalitet.
Da vidi u njemu nesto, doveo bi ga.
Pa svi su mu se smijali kad je nekakvog Roga doveo iz Splita za 5 miliona.
Onda za godinu dana taj Rog izdominira na EP protiv jedne Spanije i sutra ga bez problema moze prodati za duplu cifru.
O cemu ba pricate?
Duljevic je prije svega jedan neskolovan igrac i kao takav niko ozbiljan nikad nece dati ozbiljne pare za njega.
Moze igrati po nekim lijevim ligama i zaraditi pristojne pare.
Zato sto ne zanima Mamica, nema kvalitet.
Da vidi u njemu nesto, doveo bi ga.
Pa svi su mu se smijali kad je nekakvog Roga doveo iz Splita za 5 miliona.
Onda za godinu dana taj Rog izdominira na EP protiv jedne Spanije i sutra ga bez problema moze prodati za duplu cifru.
O cemu ba pricate?
Duljevic je prije svega jedan neskolovan igrac i kao takav niko ozbiljan nikad nece dati ozbiljne pare za njega.
Moze igrati po nekim lijevim ligama i zaraditi pristojne pare.
AVNOJ je napisao/la:Pa juce si rekao da ide...cccc....covjece ohladi malo.Majkl je napisao/la:Izgleda Benkp ne ide jos ,igra za derbi,prema posljednjim informacijama.VOLIM TE SARAJEVO
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Reko sam da bi trebalo da ide a
I da ce se danas znati sigurno,eto ostaje i igrace na derbiju.
Zadnja izmjena: Majkl, dana/u 19 jul 2016, 16:53, ukupno mijenjano 1 put.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Hahahaha
Zorica bas prolupala
De se ti Zoki prvo dogovori sama sa sobom i sa Dinom,pa onda bacaj ublehe na forumu
Zorica bas prolupala
De se ti Zoki prvo dogovori sama sa sobom i sa Dinom,pa onda bacaj ublehe na forumu
ti si smješan frajer, pa Cimirot se prodao za skoro 2 miliona (1,2 nama, menadžeru ostalo), i vjeruj da vrijedi tih para i prodat će ga PAOK za i više...Evander je napisao/la:Hajmo realno, bar ovi najskuplji:
Duljevic 600 000 eura
Benko 300 000 eura
Al Bekic 400 000 eura
A Bekic 300 000 eura
Ahmetovic 200 000 eura
Ako se neko ne slaze sa ovim, samo neka se sam zapita da su oni igraci drugih klubova, da li bi vi platili ovoliko obestecenje za njih?
U ovoj ligi nema niti jedan igrac koji vrijedi 1 000 000 eura!!!
evo da te pitam koliko vrijedi "realno" Bale? jel realna vrijednost 50? 65? 85? ili 120 miliona?
gluposti su da prvi strijelac ne vrijedi ili da reprezentativci aktuelni nemaju veću vrijednost? ili mladi talent koji konstantno napreduje po nastupima , igri , golovima.... BiH je u vrhu FIFA rankinga....talenata u ovoj ligi i zemlji ima pa čak toliko da mnogi igraju za komšije...
da ti neko nudi Bentleya za 10 milja ti bi ga prvo pitao šta mu je što je tako jeftin, jednostavno kvalitet se plaća to je opštepoznato pravilo i cijena je često indikator kvaliteta, tako je i sada...ako staviš da je vrijednost dulje 600.000 znaš kad ćeš dobiti ponudu od 1,2 miliona ??? NIKAD...ali ako staviš 1,6m ljudi počinju pregovore sa 700-800k ...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- FrancescoTotti
- Kontakt:
"Edson bi trebao da dodje, a mozda i ne dodje. Benko bi trebao da ide, a mozda i ne ode
Trebali bi da pobjedimo, a mozda i ne pobjedimo. "
*Trol logic*
Trebali bi da pobjedimo, a mozda i ne pobjedimo. "
*Trol logic*
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Samo cu te jedno pitati.DenchiNL je napisao/la:ti si smješan frajer, pa Cimirot se prodao za skoro 2 miliona (1,2 nama, menadžeru ostalo), i vjeruj da vrijedi tih para i prodat će ga PAOK za i više...Evander je napisao/la:Hajmo realno, bar ovi najskuplji:
Duljevic 600 000 eura
Benko 300 000 eura
Al Bekic 400 000 eura
A Bekic 300 000 eura
Ahmetovic 200 000 eura
Ako se neko ne slaze sa ovim, samo neka se sam zapita da su oni igraci drugih klubova, da li bi vi platili ovoliko obestecenje za njih?
U ovoj ligi nema niti jedan igrac koji vrijedi 1 000 000 eura!!!
evo da te pitam koliko vrijedi "realno" Bale? jel realna vrijednost 50? 65? 85? ili 120 miliona?
gluposti su da prvi strijelac ne vrijedi ili da reprezentativci aktuelni nemaju veću vrijednost? ili mladi talent koji konstantno napreduje po nastupima , igri , golovima.... BiH je u vrhu FIFA rankinga....talenata u ovoj ligi i zemlji ima pa čak toliko da mnogi igraju za komšije...
da ti neko nudi Bentleya za 10 milja ti bi ga prvo pitao šta mu je što je tako jeftin, jednostavno kvalitet se plaća to je opštepoznato pravilo i cijena je često indikator kvaliteta, tako je i sada...ako staviš da je vrijednost dulje 600.000 znaš kad ćeš dobiti ponudu od 1,2 miliona ??? NIKAD...ali ako staviš 1,6m ljudi počinju pregovore sa 700-800k ...
Od gore pomenutih igraca, da igraju za druge ekipe u ligi, da li bi platio pola odstete i doveo ga u Sarajevo?
Pa mi da imamo igrace koji fakat vrijede ove cifre koju se na TM, mi bi se prosetali ligom i ostavili drugopolasiranog 10 bodova.
Realnost je da smo po kvaliteti 3,4 ekipa u ligi.
Gdje je onda problem?
1. cijene se obaraju postepeno, Novaković je tek prešao u BiH(kod Zuke) prije toga mu je neko drugi(Rumunije ili gdje je igrao) stavljao cijenu...Evander je napisao/la:Novakovic 350 000. Cega?
Krvnih zrnaca![]()
![]()
![]()
Radovac 700 000?![]()
![]()
![]()
Cega ba?
Jarane, odvadi. Realno, bar 40% si precijenio ovu ekipu.
2. cijene se ne koriguju prema pripremama
3. Radovcu je oborena cijena poprilično, momak ima talenta, a shodno formi i nastupima u prošloj sezoni korigovana(ne prema mržnji ljudi)
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
U pravu je @Rinuka, pljujemo sve nase igrace pogotov Radovca (citaj @besic), dok meljovci npr. cijene i guraju svog "vjecnog talenta" Memiju iako i oni svi znaju da je cisti prosjek lige samo sto to oni nikad priznati nece.
Majkl, drago mi je za Benku, imal' sta novo u vezi predstavljanje dresova?
Majkl, drago mi je za Benku, imal' sta novo u vezi predstavljanje dresova?
mi ne plaćamo odštete...nije pitanje za mene nego za upravu...Evander je napisao/la: Samo cu te jedno pitati.
Od gore pomenutih igraca, da igraju za druge ekipe u ligi, da li bi platio pola odstete i doveo ga u Sarajevo?
Pa mi da imamo igrace koji fakat vrijede ove cifre koju se na TM, mi bi se prosetali ligom i ostavili drugopolasiranog 10 bodova.
Gdje je onda problem?
ali evo ja inače ne bi dovodio ništa preko 23 god iz ove lige...ostalo sve s vana i šta valja(Benko) bi definitivno platio....
kvalitet nije skup....
Realnost je da momci odigraše odlično za repku tj. za drugu struku
eh sad zašto se amateri uče na najskupljem timu lige je opet pitanje za znaš već koga....
Cijene na TM ne treba uzimati za ozbiljno.
Pa ko ce onda dati za Benku, cast Benki ali pogledaj mu godine, 800 000 eura?DenchiNL je napisao/la:mi ne plaćamo odštete...nije pitanje za mene nego za upravu...Evander je napisao/la: Samo cu te jedno pitati.
Gdje je onda problem?
ali evo ja inače ne bi dovodio ništa preko 23 god iz ove lige...ostalo sve s vana i šta valja(Benko) bi definitivno platio....
kvalitet nije skup....
Realnost je da momci odigraše odlično za repku tj. za drugu strukupostavku, taktiku....itd. dakle znaju....
eh sad zašto se amateri uče na najskupljem timu lige je opet pitanje za znaš već koga....
Sam kazes da ne bi dovodio nikog starijeg od 23 godine.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
drugovi otkud ajdin redžić u krupi?
Ja ne znam ko jos ovog pametnjakovica evandera shvaa ozbiljno..
Decko je popljuvao sve sto valja i ne valja u FKS.
Mislis da se trebas ponosit time sto si to uradio?
Mislis da si cool ako to radis?
Mnogo si iskompleksiran decko, vrijeme ti je da ohladis i PRESTANES vise omalovazavati sve u FKS.
Prestani vise, ne unosi nemir covjece!!!
Ostavi nas malo na miru do derbija, pa se javi nakon istog.
Decko je popljuvao sve sto valja i ne valja u FKS.
Mislis da se trebas ponosit time sto si to uradio?
Mislis da si cool ako to radis?
Mnogo si iskompleksiran decko, vrijeme ti je da ohladis i PRESTANES vise omalovazavati sve u FKS.
Prestani vise, ne unosi nemir covjece!!!
Ostavi nas malo na miru do derbija, pa se javi nakon istog.
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 19 jul 2016, 17:30, ukupno mijenjano 1 put.
nije tačno rekao sam kvalitet se plaća i kvalitet bih platio , uvijek....Evander je napisao/la:
Pa ko ce onda dati za Benku, cast Benki ali pogledaj mu godine, 800 000 eura?
Sam kazes da ne bi dovodio nikog starijeg od 23 godine.
Benko je garancija za 15-20 golova po sezoni
nemaš napadača u ligi koji to može...Lendrić eventualno....
p.s. - kinezi su Pelleu dali veću platu od C.Ronalda....za svakog ima kupac, ne beri brigu...
Ovaj Evander ako navija za Sarajevo ja sam onda deda mraz, daj ba covjece popusti sa pljuvanjem igraca svaki bozij dan. Fakat kako ti nije mrsko forsirat istu pricu svaki dan kako niko ne valja, idi ba na temu kona pa sa njima komentarisi, tamo su sve dobri igraci.
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
Evo ja odgovorno tvrdim i citirajte me poslije derbija ako ne dobijemo odigrat cemo nerijeseno ili izgubiti.
PS. Nisam insajder
PS. Nisam insajder
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Mislim da je on bio u Borcu samo na posudbi iz Krupe, momak vrijedi paznje i trebalo bi ga imati na okuOsmanhodzicBuco je napisao/la:drugovi otkud ajdin redžić u krupi?
- FrancescoTotti
- Kontakt:
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Znam da Karahmet ima dosta iskustva sa djecom,čitao sam jedan članak o njemu prije možda godinu dana, za drugog ne znam... Eto Alegri izgubi posao,samo nek se on petlja oko prvog tima..
Sabrine mi moje!
Alagic ti vodio kadete pa onda juniore, i najbolji trener kod nas u akademijiFrancescoTotti je napisao/la:Kakvi su ovi?
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
Trenutno korisnika/ca: Hamagara, iliyaa8, mnon46, trunks1946 i 38 gostiju.