FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zeljoooooooooo

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zeljoooooooooo » 19 jul 2016, 12:33

Možemo praviti šprdanciju koliko hoćemo i sabotirati normalnu diskusiju,
ali ja bih najradije da se okrenemo našem Želji, i priči o njemu.

Nisam stručnjak kao mnogi ovdje, ali može se primijetiti da se veoma
ozbiljno radi, sa mnogo žara i energije, što će se definitivno isplatiti.

Kada, ne znamo, a nadam se što prije. Za dobar rezultat, pogotovo na
početku, potrebna je i doza sreće, koju ćemo nadam se imati.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 19 jul 2016, 14:51

samoplavi je napisao/la:
amazon je napisao/la:Beganovic isto on. Derbi je bitan da uzmemo, a onda Olimpic stara mušterija ce biti lako. To je 6 bodova i mir u kuci.
Sest bodova bi nam donijelo nevidjenu euforiju. Ovo je smijesno sta bi onda bilo. Hajde momci zgadite fudbal konama.

Ma samo pitice pobjediti, mi Olimpic i hrahljavi mozemo uzeti.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 19 jul 2016, 16:25

Treba olimpicu posudit svu ovu omladinu sto nece dobit minute kod nas, tamo se mogu razvijat a i sigurno bi upali u prvu postavu posto im fali igraca
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 19 jul 2016, 17:30

Da posudimo djecu klubu koji ce se uskoro ugasiti, da nam i djeca propadnu. Ni slucajno. Da ih Faik Kolar :lolno: :lolno: trenira, Boze sacuvaj ideja :urnebes: :urnebes:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 19 jul 2016, 18:14

Kakva je ovo zajebancija sada oko Hervasa? Ima li iko pouzdan info?
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 19 jul 2016, 18:15

Imamo najjacu upravu u BiH :D Fino se peru pare preko igraca i plata, neko finu lovu vrti ala Jesic kompanija :)

briga
Kontakt:

Post Postao/la briga » 19 jul 2016, 18:42

Valjda ce sad amazon biti zadovoljan jer je rekao da je fula transfer. Sreca da ga se otarasimo na vrijeme. :opaopa:
Jednom ŽELJEZNIČAR, uvijek ŽELJEZNIČAR. To je tako

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 19 jul 2016, 18:42

e ako dobije sporazumni raskid onda je to bas smijesno sa nase strane, ali hajde da sacekamo zvanicne informacije
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 19 jul 2016, 18:44

Hebes Hervas rekao sam da je frajer ki.ta, nego pravis od kluba cirkus. Igraci kao na autobuskoj stanici odrade pripreme ili par kola odigraju i odose. Ljudi nisu nista konkretno uradili osim zapada i parkinga zamazali oci a raja slijepa. Ja sam prvi glupan koji je opet kupio godisnju a znam sta me ceka.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 19 jul 2016, 18:56

Bitno je da su oni otjerali Dadu koji igra 3 godine u Zelji. Kao oni uveli neki red u klub. Debili obicni. Briga bolje ti je da citas sta ja pisem nego poltrone.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 19 jul 2016, 19:00

Nije neka steta. Prosjecan igrac koji je samo uzimao dobru lovu i mjesto nasim momcima. Neozbiljno jeste, ali hvala i dovidjenja.

mirek11
Kontakt:

Post Postao/la mirek11 » 19 jul 2016, 19:06

amazon je napisao/la:Hebes Hervas rekao sam da je frajer ki.ta, nego pravis od kluba cirkus. Igraci kao na autobuskoj stanici odrade pripreme ili par kola odigraju i odose. Ljudi nisu nista konkretno uradili osim zapada i parkinga zamazali oci a raja slijepa. Ja sam prvi glupan koji je opet kupio godisnju a znam sta me ceka.
Ma mi smo tu svi zbog Želje i tako ce uvijek biti, bez obzira ko igrao i ko bio u upravi, bice uspona i padova kao i u svemu.
Nije uvijek sve do nas, igrac iz nekog razlog zeli ici i ok, iako se ozbiljno racunalo na njega. Samo nasi trebaju postaviti odredene uslove pod kojim moze otici, nadokanditi stetu a u svakom slucaju ga ne bi trebali pustiti prije septembra dok produ prelazni rokovi.

Treba se okrenuti derbiju, sreca imamo dobrih alternativa jer je Kostic izgleda racunao na njega.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 19 jul 2016, 19:12

mirek11 je napisao/la:
amazon je napisao/la:Hebes Hervas rekao sam da je frajer ki.ta, nego pravis od kluba cirkus. Igraci kao na autobuskoj stanici odrade pripreme ili par kola odigraju i odose. Ljudi nisu nista konkretno uradili osim zapada i parkinga zamazali oci a raja slijepa. Ja sam prvi glupan koji je opet kupio godisnju a znam sta me ceka.
Ma mi smo tu svi zbog Želje i tako ce uvijek biti, bez obzira ko igrao i ko bio u upravi, bice uspona i padova kao i u svemu.
Nije uvijek sve do nas, igrac iz nekog razlog zeli ici i ok, iako se ozbiljno racunalo na njega. Samo nasi trebaju postaviti odredene uslove pod kojim moze otici, nadokanditi stetu a u svakom slucaju ga ne bi trebali pustiti prije septembra dok produ prelazni rokovi.

Treba se okrenuti derbiju, sreca imamo dobrih alternativa jer je Kostic izgleda racunao na njega.
Hervas ko Hervas je najmanje bitan. Meni je veci debilizam sto zbog spanca ti otjeras Dadu koji nije kakav igrac ali bolje da njega gledam nego nekog levata iz spanije s pet puta vecom platu, Na kraju nemas ni Dade ni ovog levata, a veci cirkus bi bio da prikljuce Dadu nakon svega.

Znaci, svi smo mi tu zbog Zelje, ali ova uprava nema pojma o zivotu. To se pise od pocetka sezone. Jednostavno amateri obicni.

PandasFriend
Kontakt:

Post Postao/la PandasFriend » 19 jul 2016, 19:13

Jel dado zvanično otjeran?

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 19 jul 2016, 20:26

Sacekajmo zvanicnu potvrdu pa onda cemo komentarisati.

Qwerty90
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Qwerty90 » 19 jul 2016, 20:32

samoplavi je napisao/la:Sacekajmo zvanicnu potvrdu pa onda cemo komentarisati.
Upravo [emoji106]

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 19 jul 2016, 20:51

Mora covjek biti iskren pa ruku na srce reci da ovo za Hervasa nema veze sa klubom niti ljudima u klubu, vec sa njim i menadzerom, covjek jednostavno nece da igra u ligi kakva je ova nasa, jednostavno preracunao se u pogledu jacine lige, uslova i svega ostalog, sto prije ode to bolje
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 19 jul 2016, 21:30

Ako je istina za španca super, ne svidja mu se - vozdra, plus sto su svi pisali da je ubleha od igraca.

Ucinio nam je uslugu onda.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 19 jul 2016, 21:33

irfo je napisao/la:Treba olimpicu posudit svu ovu omladinu sto nece dobit minute kod nas, tamo se mogu razvijat a i sigurno bi upali u prvu postavu posto im fali igraca
To bi bilo super, djeca da se kale u PL, sigurno veliko iskustvo a opet bi nasima bili na oku svakodnevno.

IlFantasista
Kontakt:

Post Postao/la IlFantasista » 19 jul 2016, 21:37

Španac definitivno odlazi.
Kun fejekun!

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: antibot, LoveFootball1987 i 48 gostiju.