FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

amazon
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la amazon » 19 jul 2016, 21:47

Hrasno1921 je napisao/la:Mora covjek biti iskren pa ruku na srce reci da ovo za Hervasa nema veze sa klubom niti ljudima u klubu, vec sa njim i menadzerom, covjek jednostavno nece da igra u ligi kakva je ova nasa, jednostavno preracunao se u pogledu jacine lige, uslova i svega ostalog, sto prije ode to bolje
Sta se on ima preracunavati kad je frajer teska taraba od igraca. Nije fazon u Hervasu nego sto s ovim potezima brukas klub, pokazujes drugim igracima da mogu otici kad hoce. Predstavis igraca kao najvece pojacanje u historiji i takav ti ne odigra ni minute hoce da ide? Dze tu logika. Dode Zahirovic, par strucnjaka kazu skup je, ode levat sporazumno. Pa dovedi igraca kako Bog zapovjeda, a ne da ovi povrijedjeni dizu formu i onda odu sporazumno. Ako se preracuno jedino da on nas isplati sve ovo sto smo izgubili s njim, a to je prije svega uigravanje. Uigravas pripreme s njim i on ode na pocetku. Hajd sad jovo nanovo. Pa to ne rade amateri na Gibraltaru zato oni produ u evropi a nasi klubovi rinaku.
Ova uprava je pogubljena totalno, veze oni nemaju sta rade.Ovo se samo moze desiti glupanima, ne samo ovo, nego opcenito sve sto se desava od tjeranja igraca do ovih odlazaka. Tacno bih ja sutra otisao da mi vrate pare za clansku i godisnju da vidim sta ce reci?!

A zamisli satro oni strucnjaci nece na posudbu Zakarica, Subica, a igraci nam se setaju po klubu kao da su na posudbama. Daj ba pa nisam ovca. Nevezeno za ovog levata Hervasa.
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 19 jul 2016, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 19 jul 2016, 22:01

Amazon jeni ti fazon.Ja jesam kritican Ali ti ga fakat pretjera.Koji vise Dado nema snage utakmicu odigrat a 22 mu godine.Danas cemo zivot dati Zeljo mora zaigrati.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 19 jul 2016, 22:07

Ma jarane ne kazem ja da je Dado neka igracina ali nije ni tolika taraba da se otjera. Rastjerali pola ekipe i jos im sad idu one sto su oni doveli. Zamisli tog debilizma :D
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

amko123
Kontakt:

Post Postao/la amko123 » 19 jul 2016, 22:07

spanac ide sve je zavrseno,nezadovoljan ligom,uslovima itd

Qwerty90
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Qwerty90 » 19 jul 2016, 22:08

amko123 je napisao/la:spanac ide sve je zavrseno,nezadovoljan ligom,uslovima itd
Pare ?

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 19 jul 2016, 22:11

amko123 je napisao/la:spanac ide sve je zavrseno,nezadovoljan ligom,uslovima itd
Daj ba nemoj biti dijete. On je ovdje od maja, vidio je sve odmah. Od uslova do ostalih gluposti, a ne da ide 3 dana pred pocetak prvenstva. To mogu prodavati samo svojoj familiji te debilne price. Nismo ovce ako to misle.

amko123
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la amko123 » 19 jul 2016, 22:12

Qwerty90 je napisao/la:
Pare ?

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
nije do para imao je veliku platu 5300 eura plata,uglavnom nezadvoljan je i hoce da ide

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 19 jul 2016, 22:16

Joj kad se sjetim satro na predstavljanju izvadio clansku hahahahahahahhahahahaahhahahaahhahaahhahaahhaa. Tri mjeseca poslije nezadovoljan, losa hala. Tito te hebo ne mogu da vjerujem ko nama vodi klub.

Tiago satro trazio da ide kuci, pozelio staru i starog hahahahah, joj piseva majko mila.Zavrsi levat na kupanju u Splitu. :urnebes: :urnebes:
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 19 jul 2016, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 19 jul 2016, 22:19

Cuj Dado otjeran. Kako nasjedate na te price?

Nije otjeran nego trenutno njegov kvalitet igre nije dovoljan za Želju i to je to.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 19 jul 2016, 22:30

Onda jos jedan odlican potez uprave dovesti skoro na kraju priprema Jahica, ali Jahica povrijedenog koljena. I onda kaze neko da se kritikuje bez razloga, argumenata na izvoz. Kaze idemo na titulu, ides ti jarane u Sloveniju nazad vrlo brzo. Hervasu sam dao 5 kola, a treneru dajem 6 kola.

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 19 jul 2016, 23:40

Španac ima Ugovor do ljeta 2018. godine. Ako ne želi da ispunjava Ugovorom propisane obaveze, za sve ima lijek. I sada neki pljuju po Upravi Želje, zato što pojedinac (Španac) ne želi da ispunjava svoje obaveze. Čista zamjena teza ili zla namjera.

Da sutra potpišemo ugovor sa Ronaldom na dvije godine i Ronaldo se predomisli i ne želi ispunjavati svoje obaveze, neki sa ovog foruma bi pisali o nesposobnosti Uprave, jer eto čovjek neće da obavlja posao na koji se obvezao svojim potpisom.

Naravno - ovo važi samo u slučaju da je sva ova priča oko Španca istinita.

djedovic01
Kontakt:

Post Postao/la djedovic01 » 19 jul 2016, 23:44

amazon je napisao/la:Onda jos jedan odlican potez uprave dovesti skoro na kraju priprema Jahica, ali Jahica povrijedenog koljena. I onda kaze neko da se kritikuje bez razloga, argumenata na izvoz. Kaze idemo na titulu, ides ti jarane u Sloveniju nazad vrlo brzo. Hervasu sam dao 5 kola, a treneru dajem 6 kola.
Jahic je povrijdio koljeno na pripremama, nije dosao povrijedjen, nemoj da lazes.
Samo se nastavi podsmjehivati, tako se voli klub, ti si pravi navijac.
A ja tebi dajem 2 dana da popisas sam sebe kad uzmemo ligu ili kup..
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 19 jul 2016, 23:49

djedovic01 je napisao/la:
amazon je napisao/la:Onda jos jedan odlican potez uprave dovesti skoro na kraju priprema Jahica, ali Jahica povrijedenog koljena. I onda kaze neko da se kritikuje bez razloga, argumenata na izvoz. Kaze idemo na titulu, ides ti jarane u Sloveniju nazad vrlo brzo. Hervasu sam dao 5 kola, a treneru dajem 6 kola.
Jahic je povrijdio koljeno na pripremama, nije dosao povrijedjen, nemoj da lazes.
Ne moze za dva dana nista osvojiti, mozda si mislio 2 godine.

djedovic01
Kontakt:

Post Postao/la djedovic01 » 20 jul 2016, 00:07

amazon je napisao/la:
djedovic01 je napisao/la:
Ne moze za dva dana nista osvojiti, mozda si mislio 2 godine.
Poslije osvojene titule 2 dana.
Sad ipak sam siguran u tvrdnje da nisi nesto pametan...
Cut cemo se na kraju sezone .. LP
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 20 jul 2016, 00:10

drugari ima dva pitanja:

1. da li se za derbi 23., spontano pred mec mogu naci karte za zapadnu tribinu?
2. dokle su stigli radovi na rekonstrukciji grbavice... mislim na istocnu tribinu i sveukupno izvedene radove?

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 20 jul 2016, 00:12

carsijaba je napisao/la:Španac ima Ugovor do ljeta 2018. godine. Ako ne želi da ispunjava Ugovorom propisane obaveze, za sve ima lijek. I sada neki pljuju po Upravi Želje, zato što pojedinac (Španac) ne želi da ispunjava svoje obaveze. Čista zamjena teza ili zla namjera.

Da sutra potpišemo ugovor sa Ronaldom na dvije godine i Ronaldo se predomisli i ne želi ispunjavati svoje obaveze, neki sa ovog foruma bi pisali o nesposobnosti Uprave, jer eto čovjek neće da obavlja posao na koji se obvezao svojim potpisom.

Naravno - ovo važi samo u slučaju da je sva ova priča oko Španca istinita.
Svaka cast na postu,druze!Samo bih da se nadovezem...
Atmosfera se napravila takvom da se samo ceka kiks uprave,a i trenera.Kao da oni ne rade za naseg Zelju,a svi prije njih(KOJI SU NAS UVALILI U GO.VNA OD PREKO 4MIL KM I ISTO GUBILI TEKME!!) rade ili su radili!! Toliko negativiteta da je to nevjerovatno,a ako se imalo promisli,jasno se vide razlozi.Na ovoj tekmi sad u subotu se pljuje po Kosticu kao da je covjek izgubio barem 5 tekmi zaredom.Lik iznad mene nakon primljenog gola( u je.benoj prijateljskoj tekmi) psuje i porucuje mu da kupi prnje i sl.gluposti,a masa kao masa jedva docekala da se desi neki kiks pa da se onako s odusevljenjem da aplauz gostima nakon gola.Onako objektivno,nema sta.Niko nije nama veci neprijatelj od nas samih.Ovo je najgori narod na svijetu,zato cemo do pamtivijeka biti u ku.rcu.Niko ne vidi da se nesto kvalitetno ne moze izgraditi preko noci!Nekima je titula mjerilo! Da vas pitam,sta ona znaci u ovoj ku.rcevoj ligi??Slazem se da Evropa MORA biti izborena svake godine,ali sta znaci titula ako nemas iza sebe ORGANIZACIJU i INFRASTRUKTURU??Kako da klub napreduje i ostvari neke rezultate u toj Evropi(da ne budemo samo ucesnici kao na Olimpijadi),ako iza sebe nema cvrste temelje?? Nek mi neko od ovih dezurnih pametologa odgovori na ova pitanja argumentovano,pa da i ja pocnem pljuvati po ovom treneru i upravi,moze li? Jbt,sjecam se da su ljudi otvoreno pricali kako bi dali sve da se Grbavica pocne graditi,pa makar bili i u borbi za opstanak.Sad imamo i to,a i imamo ekipu koja ce se barem boriti za tu titulu,pa je opet malo....Treba sad neki je.beni Spanac da pravi pometnju,jer mu se ku.rac tako digao jutros,pa da se pljuje po ljudima koji daju sve od sebe.... Kako vas nije sramota!? :oops: :oops:
P.S.Da se razumijemo,ima i ova garnitura svoje greske,ali licno ne vidim da su iz losih interesa po klub.
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 20 jul 2016, 00:17, ukupno mijenjano 1 put.

PandasFriend
Kontakt:

Post Postao/la PandasFriend » 20 jul 2016, 00:14

Može li dotični odgovoriti jel Jahić došao "povrijeđen" ili se povrijedio na pripremama?

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 20 jul 2016, 00:23

PandasFriend je napisao/la:Može li dotični odgovoriti jel Jahić došao "povrijeđen" ili se povrijedio na pripremama?
Kasnio na pripreme zato sto je imao bol u koljenu. Nijedan trening u full-u nije odradio od kad je dosao jer ne moze. Ko je bio danas na treningu zna sta pisem.
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 20 jul 2016, 00:26, ukupno mijenjano 1 put.

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 20 jul 2016, 00:23

PandasFriend je napisao/la:Može li dotični odgovoriti jel Jahić došao "povrijeđen" ili se povrijedio na pripremama?
Ne kontam poentu pitanja. Ustvari, pitanje je isuviše glupo. Ni prvi ni zadnji put da je neki klub svjesno kupio povrijeđenog igrača. Kupio ga namjerno i potpisao na dvije, tri, pet godina, jer je klub vidio/ ili ranije znao da se radi o dobrom igraču.

Pitanje je nakon koliko će igrač biti oporavljen. Ako se to desi za mjesec dana, dobar posao, ali ako se ne oporavi za dvije godine, onda je to 100% fula.

Jahić se povrijedio na trećem treningu.

PandasFriend
Kontakt:

Post Postao/la PandasFriend » 20 jul 2016, 00:25

carsijaba je napisao/la:
Ne kontam poentu pitanja. Ustvari, pitanje je isuviše glupo. Ni prvi ni zadnji put da je neki klub svjesno kupio povrijeđenog igrača. Kupio ga namjerno i potpisao na dvije, tri, pet godina, jer je klub vidio/ ili ranije znao da se radi o dobrom igraču.

Pitanje je nakon koliko će igrač biti oporavljen. Ako se to desi za mjesec dana, dobar posao, ali ako se ne oporavi za dvije godine, onda je to 100% fula.

Jahić se povrijedio na trećem treningu.
"dotični" odnosilo se na amazona, povrijedio se na trećem treningu, znači nije došao povrijeđen kako ovdje govore

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, MrkiMedo, NazorUso, seha77, svemalim1 i 136 gostiju.