FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

Septerra
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la Septerra » 21 jul 2016, 21:31

hilmo je napisao/la:
Septerra je napisao/la:A u slučaju potpisivanja profi ugovora Sarajevu pripada naknada. Kažem opet i tu se slažemo, ovo nije neuobičajena niti dramatična situacija. Prošle godine je sličan slučaj bio s onim momkom što je otišao u HNL (ne znam koji klub), zaboravio sam mu ime.
Almir Aganspahić, NK Osjek.
Odigrao nekoliko utakmica i sad je vjerovao ili ne u drugoj ligi Norveške.. :shifty:
Koliko je samo naših igrača svoju mladost provelo vucarajući se po nižim razredima osrednjih takmičenja po Evropi - da bi se na kraju u našu ligu vratili. Trenutno mi Šećerović od tih pada na pamet. Hajd, opet kažem bitno je da momci u njihovim godinama imaju solidnu minutažu i da se razvijaju a ne da "profesionalno" životare mareći samo za kratkoročni materijalni interes.

osmanokel
Kontakt:

Post Postao/la osmanokel » 21 jul 2016, 22:45

DenchiNL je napisao/la:
osmanokel je napisao/la:Raskinuli ste ugovor sa Haadom. Moze li mi neko objasniti zasto niste bili zadovoljni sa njim?
kvalitet uglavnom, materijali, dizajn dobar ali izvedba loša, pobojele kragne u kombinaciji bordo bijelo , ne ide , loše izgleda,
a onda imam utisak da je odgrizao malo više nego što je mogao....npr 11 dresova je bilo u par godina , sad da me pitaš koji znam 3, crni za srebrenicu sa ljiljanima, naš regularni Bordo dres sa bijelom kragnom i ne znam bijeli a bilo ih je još more....previše ustvari kvantitet ne vadi kvalitet.....a možda je samo bio pokušaj da se lova uzme od navijača....i recimo ovaj sa jubilarne tekme sa Galatom sa imenima svih igrača FKS , strašna ideja ali opet izvedba tanana veličine prevelike i neskladno raspoređeno mjesto za sponzora itd.

plus strane su bile brza dostupnost i da u biti šta zamisliš brzo pokuša izvesti....
KenoRob je napisao/la:Da vam je onakav dres onaj Nike pa ja bi sebi kupio jedan :)
hoćeš reći još jedan ;) :urnebes: :urnebes: :thumbup: :wave: a bit će valjda
Hvala ti. Ne shvatam ove sto ovako odgovaraju. Pa valjda ste u klubu zadrzali nesto gradsko, odmaknite se od ovih papanskih mentaliteta i stidite takvih medju svojim redovima. Ima ih i kod nas u pm, previse.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 jul 2016, 23:41

Reci slobodno da ces i ti kupiti posto je najveci svjetski brend pored Adidasa, sta se stidis tu. :)
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 22 jul 2016, 00:02

MortemHz je napisao/la:
Reci slobodno da ces i ti kupiti posto je najveci svjetski brend pored Adidasa, sta se stidis tu. :)
Imam već jedan istog proizvođača, cijena 7,99KM :mrgreen:

slika

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 22 jul 2016, 00:09

Smjesni ste. Vi imate one plave pidzamice...sa nasivenom tamnijom trakom na prsima i kosturom umrlog vrapca.

Cuj oni ismijavaju Nike...a nose brend pet stepenica ispod Nike.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 22 jul 2016, 00:16

Ma bolje od Nike-a obicna majca,nego od jome prva garnitura,a kod njih je ko zna koja,al nejse,mogu oni ku.rcu ismijavat sto se tice ovoga :salut:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 22 jul 2016, 00:24

E ne mogu da vjerujem kako im je sve ovo tesko palo :urnebes: znaci aparati rade...

Prvo pogledaj ove lager Nike dresove za sezonu 2016/17.
http://www.footyheadlines.com/2015/10/n ... -kits.html

slika

FK Partizan
slika
NK Lokomotiva Zagreb
slika
slika

NK Olimpija
slika
Nasa uprava se odlucila za ove jednostavne bez detalja "Nike Park VI"
slika

FK Sarajevo
slika
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
slika

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 jul 2016, 00:27

:urnebes: :urnebes:

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 22 jul 2016, 00:28

Divi mu malog sorca,na po guza,e jadova,pa hadalj je za ove u najmanju ruku adidas :lol: :lol: :lol:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 22 jul 2016, 00:29

Klubovi i oprema koju nose: septembar 2014. godine.
Travnik (NAAI - Srbija), Zrinjski (ZEUS - Italija), Široki Brijeg (JAKO - Njemačka), Velež (ZERO - BiH), Sloboda (Patrick - Francuska), Vitez (JOMA - Španija), Čelik (JOMA - Španija), Zvijezda (Bull - Srbija), Borac (NAAI – Srbija), Mladost Velika Obarska(Nike – SAD), Drina (više proizvođača), Radnik (Adidas – Njemačka), Slavija (Adidas – Njemačka), Sarajevo (HAAD – BiH), Željezničar (JOMA – Španija), Olimpic (GIVOVA – Italija)

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 22 jul 2016, 00:29

Svaka cast za Nike, dobri su dresovi, ali bolji oni sto je neki navijac sastavljao. Ne da su bolji nego su strasni :D
Nad tobom sunce najljepše sja

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 jul 2016, 00:31

carsijaba je napisao/la:Klubovi i oprema koju nose: septembar 2014. godine.
Travnik (NAAI - Srbija), Zrinjski (ZEUS - Italija), Široki Brijeg (JAKO - Njemačka), Velež (ZERO - BiH), Sloboda (Patrick - Francuska), Vitez (JOMA - Španija), Čelik (JOMA - Španija), Zvijezda (Bull - Srbija), Borac (NAAI – Srbija), Mladost Velika Obarska(Nike – SAD), Drina (više proizvođača), Radnik (Adidas – Njemačka), Slavija (Adidas – Njemačka), Sarajevo (HAAD – BiH), Željezničar (JOMA – Španija), Olimpic (GIVOVA – Italija)
je l' ti stvarno mislis da je Nike njima bio sponzor? Znam da navijas za Zelju ali odvadi malo, vidi sta kopira lik :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: obrisi ovo prije nego sto neko vidi, ubit ce te neko bolan :rol:

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 22 jul 2016, 00:33

pinoglavi je napisao/la:Svaka cast za Nike, dobri su dresovi, ali bolji oni sto je neki navijac sastavljao. Ne da su bolji nego su strasni :D
:thumbup: :thumbup: Mozemo samo sanjati jbg..

Divi ovog, on fkt misli da su Radnik, Obarska i Slavija imali neki ugovor :facepalm: :urnebes:
Kralju, Celo iz Radnika je nosio Adidas dok su igraci igrali u HAAD-u... :kralj:

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 22 jul 2016, 00:46

MortemHz je napisao/la:
carsijaba je napisao/la:Klubovi i oprema koju nose: septembar 2014. godine.
Glupson, je l' ti stvarno mislis da je Nike njima bio sponzor? Znam da navijas za Zelju ali odvadi malo, vidi sta kopira lik :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: obrisi ovo prije nego sto neko vidi, ubit ce te neko bolan :rol:
Najbližim se tako obraćaj.

Jeste li isplataili dugove za opremu HAADu (sponzor), a pričaš o sponzorstvu.? Kupujete preko posredničkih firmi opremu, kao i većina klubova. Pričaš gluposti.

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 22 jul 2016, 01:03

RedEvil je napisao/la:Divi mu malog sorca,na po guza,e jadova,pa hadalj je za ove u najmanju ruku adidas :lol: :lol: :lol:
Sviju mi a mi pljuvali po Haddu, a Haad za Diadorine ove koje su njima isporucili Nike.

Haad, je za vase Diadora Nike. Eto sve jasno :thumbup: :shh:
Zadnja izmjena: AdiFKS, dana/u 22 jul 2016, 01:03, ukupno mijenjano 1 put.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 22 jul 2016, 01:03

Klubovi i oprema koju nose: septembar 2014. godine.

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 22 jul 2016, 01:05

slika
Zadnja izmjena: carsijaba, dana/u 22 jul 2016, 01:07, ukupno mijenjano 1 put.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 22 jul 2016, 01:07

carsijaba je napisao/la:[img]http:///assets/pictures/article/598/zvijezda_iz_gradacca_predstavila_novi_dres_210248_143598_big.jpg[/img]
Polako ljudino, nemoj se povrijediti dok to postavis! :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 22 jul 2016, 01:18

AdiFKS je napisao/la:
RedEvil je napisao/la:Divi mu malog sorca,na po guza,e jadova,pa hadalj je za ove u najmanju ruku adidas :lol: :lol: :lol:
Sviju mi a mi pljuvali po Haddu, a Haad za Diadorine ove koje su njima isporucili Nike.

Haad, je za vase Diadora Nike. Eto sve jasno :thumbup: :shh:
Na osnovu cega to, nema ti prica logike, ispadoste vi velesila jbt jer vam je nike dao basic dresove. Diadora se za nas ako nista porudila i napravila najljepsi dres koji je ova liga vidjela, upravu si kad kazes nike kvalitet je nike to stoji i tu parira samo adidas, ali tu neku prepotenciju ispucavat kao da ste barca samo sto imate nike znak na opremi je nigdje veze, Sarajevo bolje od Dinama, Zvezde, Hajduka, jbga jadnici ne nose nike.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Google [Bot], LondonBlues i 27 gostiju.