Koliko je samo naših igrača svoju mladost provelo vucarajući se po nižim razredima osrednjih takmičenja po Evropi - da bi se na kraju u našu ligu vratili. Trenutno mi Šećerović od tih pada na pamet. Hajd, opet kažem bitno je da momci u njihovim godinama imaju solidnu minutažu i da se razvijaju a ne da "profesionalno" životare mareći samo za kratkoročni materijalni interes.hilmo je napisao/la:Almir Aganspahić, NK Osjek.Septerra je napisao/la:A u slučaju potpisivanja profi ugovora Sarajevu pripada naknada. Kažem opet i tu se slažemo, ovo nije neuobičajena niti dramatična situacija. Prošle godine je sličan slučaj bio s onim momkom što je otišao u HNL (ne znam koji klub), zaboravio sam mu ime.
Odigrao nekoliko utakmica i sad je vjerovao ili ne u drugoj ligi Norveške..
FK Sarajevo (opšte diskusije)
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Hvala ti. Ne shvatam ove sto ovako odgovaraju. Pa valjda ste u klubu zadrzali nesto gradsko, odmaknite se od ovih papanskih mentaliteta i stidite takvih medju svojim redovima. Ima ih i kod nas u pm, previse.DenchiNL je napisao/la:kvalitet uglavnom, materijali, dizajn dobar ali izvedba loša, pobojele kragne u kombinaciji bordo bijelo , ne ide , loše izgleda,osmanokel je napisao/la:Raskinuli ste ugovor sa Haadom. Moze li mi neko objasniti zasto niste bili zadovoljni sa njim?
a onda imam utisak da je odgrizao malo više nego što je mogao....npr 11 dresova je bilo u par godina , sad da me pitaš koji znam 3, crni za srebrenicu sa ljiljanima, naš regularni Bordo dres sa bijelom kragnom i ne znam bijeli a bilo ih je još more....previše ustvari kvantitet ne vadi kvalitet.....a možda je samo bio pokušaj da se lova uzme od navijača....i recimo ovaj sa jubilarne tekme sa Galatom sa imenima svih igrača FKS , strašna ideja ali opet izvedba tanana veličine prevelike i neskladno raspoređeno mjesto za sponzora itd.
plus strane su bile brza dostupnost i da u biti šta zamisliš brzo pokuša izvesti....
hoćeš reći još jedanKenoRob je napisao/la:Da vam je onakav dres onaj Nike pa ja bi sebi kupio jedan![]()
![]()
![]()
![]()
a bit će valjda
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Reci slobodno da ces i ti kupiti posto je najveci svjetski brend pored Adidasa, sta se stidis tu.carsijaba je napisao/la:nike t-shirt
http://store.nike.com/us/en_us/pw/mens- ... bp?ipp=120
http://www.dickssportinggoods.com/produ ... Id=4395248
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Imam već jedan istog proizvođača, cijena 7,99KMMortemHz je napisao/la:Reci slobodno da ces i ti kupiti posto je najveci svjetski brend pored Adidasa, sta se stidis tu.carsijaba je napisao/la:nike t-shirt
http://store.nike.com/us/en_us/pw/mens- ... bp?ipp=120
http://www.dickssportinggoods.com/produ ... Id=4395248

Smjesni ste. Vi imate one plave pidzamice...sa nasivenom tamnijom trakom na prsima i kosturom umrlog vrapca.
Cuj oni ismijavaju Nike...a nose brend pet stepenica ispod Nike.
Cuj oni ismijavaju Nike...a nose brend pet stepenica ispod Nike.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Ma bolje od Nike-a obicna majca,nego od jome prva garnitura,a kod njih je ko zna koja,al nejse,mogu oni ku.rcu ismijavat sto se tice ovoga 
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
E ne mogu da vjerujem kako im je sve ovo tesko palo
znaci aparati rade...
Prvo pogledaj ove lager Nike dresove za sezonu 2016/17.
http://www.footyheadlines.com/2015/10/n ... -kits.html

FK Partizan
NK Lokomotiva Zagreb

NK Olimpija
Nasa uprava se odlucila za ove jednostavne bez detalja "Nike Park VI"

FK Sarajevo
Prvo pogledaj ove lager Nike dresove za sezonu 2016/17.
http://www.footyheadlines.com/2015/10/n ... -kits.html

FK Partizan

NK Olimpija

FK Sarajevo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Divi mu malog sorca,na po guza,e jadova,pa hadalj je za ove u najmanju ruku adidas

grb sto kuca,umjesto srca
Klubovi i oprema koju nose: septembar 2014. godine.
Travnik (NAAI - Srbija), Zrinjski (ZEUS - Italija), Široki Brijeg (JAKO - Njemačka), Velež (ZERO - BiH), Sloboda (Patrick - Francuska), Vitez (JOMA - Španija), Čelik (JOMA - Španija), Zvijezda (Bull - Srbija), Borac (NAAI – Srbija), Mladost Velika Obarska(Nike – SAD), Drina (više proizvođača), Radnik (Adidas – Njemačka), Slavija (Adidas – Njemačka), Sarajevo (HAAD – BiH), Željezničar (JOMA – Španija), Olimpic (GIVOVA – Italija)
Travnik (NAAI - Srbija), Zrinjski (ZEUS - Italija), Široki Brijeg (JAKO - Njemačka), Velež (ZERO - BiH), Sloboda (Patrick - Francuska), Vitez (JOMA - Španija), Čelik (JOMA - Španija), Zvijezda (Bull - Srbija), Borac (NAAI – Srbija), Mladost Velika Obarska(Nike – SAD), Drina (više proizvođača), Radnik (Adidas – Njemačka), Slavija (Adidas – Njemačka), Sarajevo (HAAD – BiH), Željezničar (JOMA – Španija), Olimpic (GIVOVA – Italija)
Svaka cast za Nike, dobri su dresovi, ali bolji oni sto je neki navijac sastavljao. Ne da su bolji nego su strasni 
Nad tobom sunce najljepše sja
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
je l' ti stvarno mislis da je Nike njima bio sponzor? Znam da navijas za Zelju ali odvadi malo, vidi sta kopira likcarsijaba je napisao/la:Klubovi i oprema koju nose: septembar 2014. godine.
pinoglavi je napisao/la:Svaka cast za Nike, dobri su dresovi, ali bolji oni sto je neki navijac sastavljao. Ne da su bolji nego su strasni
Divi ovog, on fkt misli da su Radnik, Obarska i Slavija imali neki ugovor
Kralju, Celo iz Radnika je nosio Adidas dok su igraci igrali u HAAD-u...
Najbližim se tako obraćaj.MortemHz je napisao/la:Glupson, je l' ti stvarno mislis da je Nike njima bio sponzor? Znam da navijas za Zelju ali odvadi malo, vidi sta kopira likcarsijaba je napisao/la:Klubovi i oprema koju nose: septembar 2014. godine.
![]()
![]()
![]()
![]()
obrisi ovo prije nego sto neko vidi, ubit ce te neko bolan
Jeste li isplataili dugove za opremu HAADu (sponzor), a pričaš o sponzorstvu.? Kupujete preko posredničkih firmi opremu, kao i većina klubova. Pričaš gluposti.
Sviju mi a mi pljuvali po Haddu, a Haad za Diadorine ove koje su njima isporucili Nike.RedEvil je napisao/la:Divi mu malog sorca,na po guza,e jadova,pa hadalj je za ove u najmanju ruku adidas![]()
![]()
Haad, je za vase Diadora Nike. Eto sve jasno
Zadnja izmjena: AdiFKS, dana/u 22 jul 2016, 01:03, ukupno mijenjano 1 put.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
Klubovi i oprema koju nose: septembar 2014. godine.

Zadnja izmjena: carsijaba, dana/u 22 jul 2016, 01:07, ukupno mijenjano 1 put.
Polako ljudino, nemoj se povrijediti dok to postavis!carsijaba je napisao/la:[img]http:///assets/pictures/article/598/zvijezda_iz_gradacca_predstavila_novi_dres_210248_143598_big.jpg[/img]
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Na osnovu cega to, nema ti prica logike, ispadoste vi velesila jbt jer vam je nike dao basic dresove. Diadora se za nas ako nista porudila i napravila najljepsi dres koji je ova liga vidjela, upravu si kad kazes nike kvalitet je nike to stoji i tu parira samo adidas, ali tu neku prepotenciju ispucavat kao da ste barca samo sto imate nike znak na opremi je nigdje veze, Sarajevo bolje od Dinama, Zvezde, Hajduka, jbga jadnici ne nose nike.AdiFKS je napisao/la:Sviju mi a mi pljuvali po Haddu, a Haad za Diadorine ove koje su njima isporucili Nike.RedEvil je napisao/la:Divi mu malog sorca,na po guza,e jadova,pa hadalj je za ove u najmanju ruku adidas![]()
![]()
Haad, je za vase Diadora Nike. Eto sve jasno![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Balorda, LondonBlues i 31 gost.