Pogba doesn't want to leave, Raiola flying out to convince him - @MomblanOfficial
Zinula debelom guzica za parama.Juventus offering Pogba 7.5 million + bonus a season to remain @MomblanOfficial
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Pogba doesn't want to leave, Raiola flying out to convince him - @MomblanOfficial
Zinula debelom guzica za parama.Juventus offering Pogba 7.5 million + bonus a season to remain @MomblanOfficial
Sta bi ti od Juventusa napravio za par godina. Tacno bih se radovoa onom sa Melom i DiegomSarajevo1946 je napisao/la:Kovačić, Biglia i Higuain....
Kovačić svakako prvi izbor treba biti, njega sam zaboravio. On ima sve predispozicije i nije još kasno da postane pravi igrač. Moj pik apsolutno. Donio bi i dozu kreacije i eksplozivosti.
Biglia za rotacije, jer su Marchisio i Sami često povrijeđeni, a on može taktički dobro odgovoriti. Pipita gore i možda bih nekako podnio prodaju Pogbe...
Iz Bundeslige da je mlado a kvalitetno, vjerovatno Weigl iz Dortmunda i Geis iz Schalkea, oba gledao uzivo, polozili su kod meneIlFantasista je napisao/la:A šta ako je Raiola otputovao u Miami da Pogbi prezentuje Juventusovu ponudu?![]()
Raiola je namazan, ali Paratici je još namazaniji od njega, siguran sam.
Ma u pravu je @udbaš, samo iz Serije A ili eventualno Bundeslige, ali njemu se odatle ne sviđaju igrači, a može se naći finih igrača za 20-30 miliona eura.
Još se njemački sistem rada sa igračima savršeno uklapa u Juventuvos: red, rad i disciplina.
Molim @Pogbu skauta, da predloži nekoliko imena iz Bundeslige.
Ali zato su Witsel i Matić igrači i to od 40 milona, jel? Bolji su oni i ti bi to doveo?Mig_Mig je napisao/la:Sta bi ti od Juventusa napravio za par godina. Tacno bih se radovoa onom sa Melom i DiegomSarajevo1946 je napisao/la:Kovačić, Biglia i Higuain....
Kovačić svakako prvi izbor treba biti, njega sam zaboravio. On ima sve predispozicije i nije još kasno da postane pravi igrač. Moj pik apsolutno. Donio bi i dozu kreacije i eksplozivosti.
Biglia za rotacije, jer su Marchisio i Sami često povrijeđeni, a on može taktički dobro odgovoriti. Pipita gore i možda bih nekako podnio prodaju Pogbe...kakav bi ti napravio !
Tielemans zaboravljeni dragulj, Bazoer takodjer, 2 mlada igraca, odlicnog potencijala, steta sto ce zavrsiti u Newcastleu i TottenhamuPogba je napisao/la:Bianco, ne znam vala, volim ja igrace iz Bundeske vidjeti u Juventusu, ali tanko je to sve, neoformljeno. A ono sto valja Bayern je kupio. Mali Dahoud je interesantan, ali nama treba bomba, ali nema toga.
Ako bih ganjao talente na toj poziciji onda bih opet virnuo u Francusku ili Holandiju.
Ali ja ne mislim da cemo mi traziti nesto specijalno kreativnog igraca ili golgetera, zato i mislim da ce doci neki od ovih sto se spominju. Kovacic i Pjanic se ponistavaju, sumnjam da bismo imali obojicu u timu.
Od "Italijana" Brozovic ne bi bio los, dobar je igrac, kreativan, zna dati gol, tek treba napraviti iskorak, Kondogbia je opet drugi tip igraca, ali to su sve nerealne mete.
Tielemans se meni recimo oduvijek svidjao. Najradije bih njega od inkognito igraca. A Sissoka bih doveo prvog.
Evo sad spominje i BrozovicaMig_Mig je napisao/la:Sta bi ti od Juventusa napravio za par godina. Tacno bih se radovoa onom sa Melom i DiegomSarajevo1946 je napisao/la:Kovačić, Biglia i Higuain....
Biglia za rotacije, jer su Marchisio i Sami često povrijeđeni, a on može taktički dobro odgovoriti. Pipita gore i možda bih nekako podnio prodaju Pogbe...kakav bi ti napravio !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.