Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ma fuj sta se sve pise.Rimes87 je napisao/la:Po mom racunanju to ce biti vec peti put u ovoj polusezoni.pinoglavi je napisao/la:GASIMO SE OPET
Sent from my D6603 using Tapatalk
NjonjoVam je napisao/la:Azmiru i Vugdaliću svaka čast !!Da nije bilo Azmira klub bio ugašen.RichmanBiH je napisao/la:Skontali su da ne mogu na azmira direktno, sad ce pokusat preko pojedinih igraca da podmetnu nogu Husrefu, da se raja opet digne ,,ješam vam reko da azmir nemore bit sposoban,, da krene hajka ako uspjednu I nebude rezultata.
Celik dovodi igrace ko zeljo, evo dodji, otidji kad hoces.
Al sad u ovom trenutku treba sve polako da se diže na veći level, a mi stagniramo u svim segmentima.Steta!
Odakle ti podatak da sarajlije imaju 18%?clickme je napisao/la:Priča raja (konkurencija) da je Pivara Tuzla sarajevska a svaki idiot može otići na internet i vidjeti ko su vlasnici i dioničari.sloboda72 je napisao/la:Hoćeš reći da mi ne radimo pametno. Pošto si vidim upućen, volio bih da se potrudiš pa da nam u dogledno vrijeme ovdje doneseš podatke o sponzorskom ugovoru OKK sa hrvatskim pivom PAN.Slatinash_7 je napisao/la:@sloboda72
Kakve veze ima cije je pivo,jel svaki sponzor mora biti domaci??
Slobodin sponzor je tuzlanska pivara i to je opšte poznato.
Slobodin supersponzor je Predsjednik Azmir Husić. Za slabu ste se dršku ufatili poredeći FK Slobodu iz Tuzle osnovanu 1919. god. sa OKK Slobodom, klubom iz jaslica, osnovanim koliko vidim prije dvije godine.
Sponzorstvo sa hrvatskom pivarom podrazumijeva poziv navijačima da kupuju hrvatsko a ne domaće, u tom je problem.
Sarajlije imaju samo 18% učešća.
Vala, mene moraš natjerati puškom da pijem i kupujem nešto što dolazi iz Hrvatske ili Srbije. To mi je isto kao da navijam za njihove ušljive klubove...
MOJ GRAD, MOJ KLUB, MOJE PIVO !!! dobro su rekli ljudi !!!
Vidis ba da pojma nemas i samo kenjas po temi. Idi tamo na Sarajevski pdf i njima odgovaraj, posto vidim da imas info i o njihovom klubu, informisi njih.RichmanBiH je napisao/la:NjonjoVam je napisao/la:Azmiru i Vugdaliću svaka čast !!Da nije bilo Azmira klub bio ugašen.RichmanBiH je napisao/la:Skontali su da ne mogu na azmira direktno, sad ce pokusat preko pojedinih igraca da podmetnu nogu Husrefu, da se raja opet digne ,,ješam vam reko da azmir nemore bit sposoban,, da krene hajka ako uspjednu I nebude rezultata.
Al sad u ovom trenutku treba sve polako da se diže na veći level, a mi stagniramo u svim segmentima.Steta!
Sto nije Husrefu svaka cast? Dosao je u klub kad je bio na dnu I kad niko nije htio da bude trener a da je ozbiljan. I digo ga do vrha. Pusti tu suplju. Gdje ces naci boljeg trenera? Samo mojne ko zeljo I sa.
-sluzbena stranica kluba!merak je napisao/la:Znas sta znaci kad kazes stagniramo u svim segmentima ?NjonjoVam je napisao/la:Azmiru i Vugdaliću svaka čast !!Da nije bilo Azmira klub bio ugašen.RichmanBiH je napisao/la:Skontali su da ne mogu na azmira direktno, sad ce pokusat preko pojedinih igraca da podmetnu nogu Husrefu, da se raja opet digne ,,ješam vam reko da azmir nemore bit sposoban,, da krene hajka ako uspjednu I nebude rezultata.
Navedi neki primjer
-Sluzbenu stranicu do skora nismo imali dok je nisu ponovo pokrenuli. Tacno je da moze i mora vise vijesti na njima se citati al nike stagnacija.NjonjoVam je napisao/la:-sluzbena stranica kluba!merak je napisao/la:Znas sta znaci kad kazes stagniramo u svim segmentima ?NjonjoVam je napisao/la: Azmiru i Vugdaliću svaka čast !!Da nije bilo Azmira klub bio ugašen.
Navedi neki primjer
-omladinski pogon!
-marketing kluba!
-radna tijela kluba!
-fan shop kluba!
ako zelis još primjera tj segmenata gdje se stagnira moze u idućem postu![]()
Pa zašto onda Merzica ne stavi na beka ako je 10 metara *ebo mu on sve .....tuzlak1987 je napisao/la:Koliko je glupa ideja da Kostic igra lijevog beka tesko je objasniti, pa to ni Smajil Karic ne bi uradio. Ali Husref tvrdoglav pa tvrdoglav kao maloljetnica neka.
Prvo sto je momak spor za beka, drugo sto se njegova igra zasniva na zracnim duelima i postavljanju. Na beku jednostavno ne zna igrati, ne zna kako se ponasati na toj poziciji, a da ne pricam o tome koliko je ugrozen na toj poziciji kada igra protiv kvalitetnog krila. Npr sa Atzilijem nije mogao dobiti duela. Jednostavno katastrofalna procjena Husrefa u ovom slucaju. Momak jednostavno ne zna igrati tu i mislim da to i Husref zna ali kenja kako bi mogao forsirati nesto drugo na stoperu.
Usput nisam spomenuo ofanzivu gdje je Kostic igrac manje.
A Husref to sto Kostic nece da igra na beku pravda tako sto kaze na presu: Pa sta je to, to nije nikakav problem samo bi igrao 10 metara lijevo hahahah
Koliko si ove godine ukupno uzeo? Jesi prekucao 20?staragarda je napisao/la:Danas uzeo sezonske za jarane...penzionerska br:330 a ova regularna br:550.....Sto se tice organizacije imamo se mi jos miliona i miliona duga nadavati pa da pricamo o nekom velikom marketingu, PR-u i ostalim segmentima...
P.S. ostala je iza mene dobra gužva za sezonske plus sto mislim da ce se sutra na stadionu dosta prodati
BiHpl je napisao/la:Pa zašto onda Merzica ne stavi na beka ako je 10 metara *ebo mu on sve .....tuzlak1987 je napisao/la:Koliko je glupa ideja da Kostic igra lijevog beka tesko je objasniti, pa to ni Smajil Karic ne bi uradio. Ali Husref tvrdoglav pa tvrdoglav kao maloljetnica neka.
Prvo sto je momak spor za beka, drugo sto se njegova igra zasniva na zracnim duelima i postavljanju. Na beku jednostavno ne zna igrati, ne zna kako se ponasati na toj poziciji, a da ne pricam o tome koliko je ugrozen na toj poziciji kada igra protiv kvalitetnog krila. Npr sa Atzilijem nije mogao dobiti duela. Jednostavno katastrofalna procjena Husrefa u ovom slucaju. Momak jednostavno ne zna igrati tu i mislim da to i Husref zna ali kenja kako bi mogao forsirati nesto drugo na stoperu.
Usput nisam spomenuo ofanzivu gdje je Kostic igrac manje.
A Husref to sto Kostic nece da igra na beku pravda tako sto kaze na presu: Pa sta je to, to nije nikakav problem samo bi igrao 10 metara lijevo hahahah
klma1 je napisao/la:Koliko si ove godine ukupno uzeo? Jesi prekucao 20?staragarda je napisao/la:Danas uzeo sezonske za jarane...penzionerska br:330 a ova regularna br:550.....Sto se tice organizacije imamo se mi jos miliona i miliona duga nadavati pa da pricamo o nekom velikom marketingu, PR-u i ostalim segmentima...
P.S. ostala je iza mene dobra gužva za sezonske plus sto mislim da ce se sutra na stadionu dosta prodati
Vise ti prodas (navratis ljudi da uzmu) neko neke marketing agencije.
Ne možeš ljudima nacrtat ybt. Treba da se nogom u guzicu udaraju što smo ovako dobri na igračkom planu i što se borimo za vrh pored svega. Nezahvalno do neba.staragarda je napisao/la:![]()
... Meni samo nije jasno da ljudi ne mogu svariti da mi i dalje imamo MILIONSKA DUGOVANJA... Mi ćemo aBd tek za neke 3 godine bit ozbiljan klub
Ne znam sta je veci problem ti dugovi ili hijene kojih jos uvijek ima to mnogi zaboravljajustaragarda je napisao/la:klma1 je napisao/la:Koliko si ove godine ukupno uzeo? Jesi prekucao 20?staragarda je napisao/la:Danas uzeo sezonske za jarane...penzionerska br:330 a ova regularna br:550.....Sto se tice organizacije imamo se mi jos miliona i miliona duga nadavati pa da pricamo o nekom velikom marketingu, PR-u i ostalim segmentima...
Vise ti prodas (navratis ljudi da uzmu) neko neke marketing agencije.![]()
... Meni samo nije jasno da ljudi ne mogu svariti da mi i dalje imamo MILIONSKA DUGOVANJA... Mi ćemo aBd tek za neke 3 godine bit ozbiljan klub
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 11 gostiju.