FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 22 jul 2016, 16:42

Oj yebote život :facepalm: :facepalm: :damn: :damn: kuknjava kuknjava
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

pinoglavi
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la pinoglavi » 22 jul 2016, 16:46

Rimes87 je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:GASIMO SE OPET
Po mom racunanju to ce biti vec peti put u ovoj polusezoni.

Sent from my D6603 using Tapatalk
Ma fuj sta se sve pise.
Nad tobom sunce najljepše sja

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 22 jul 2016, 16:55

NjonjoVam je napisao/la:
RichmanBiH je napisao/la:Skontali su da ne mogu na azmira direktno, sad ce pokusat preko pojedinih igraca da podmetnu nogu Husrefu, da se raja opet digne ,,ješam vam reko da azmir nemore bit sposoban,, da krene hajka ako uspjednu I nebude rezultata.

Celik dovodi igrace ko zeljo, evo dodji, otidji kad hoces.
Azmiru i Vugdaliću svaka čast !!Da nije bilo Azmira klub bio ugašen.
Al sad u ovom trenutku treba sve polako da se diže na veći level, a mi stagniramo u svim segmentima.Steta!

Sto nije Husrefu svaka cast? Dosao je u klub kad je bio na dnu I kad niko nije htio da bude trener a da je ozbiljan. I digo ga do vrha. Pusti tu suplju. Gdje ces naci boljeg trenera? Samo mojne ko zeljo I sa.
UPRAVA NAPOLJE!

cadillac
Kontakt:

Post Postao/la cadillac » 22 jul 2016, 17:00

clickme je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:
Slatinash_7 je napisao/la:@sloboda72
Kakve veze ima cije je pivo,jel svaki sponzor mora biti domaci??
Hoćeš reći da mi ne radimo pametno. Pošto si vidim upućen, volio bih da se potrudiš pa da nam u dogledno vrijeme ovdje doneseš podatke o sponzorskom ugovoru OKK sa hrvatskim pivom PAN.
Slobodin sponzor je tuzlanska pivara i to je opšte poznato.
Slobodin supersponzor je Predsjednik Azmir Husić. Za slabu ste se dršku ufatili poredeći FK Slobodu iz Tuzle osnovanu 1919. god. sa OKK Slobodom, klubom iz jaslica, osnovanim koliko vidim prije dvije godine.
Sponzorstvo sa hrvatskom pivarom podrazumijeva poziv navijačima da kupuju hrvatsko a ne domaće, u tom je problem.
Priča raja (konkurencija) da je Pivara Tuzla sarajevska a svaki idiot može otići na internet i vidjeti ko su vlasnici i dioničari.
Sarajlije imaju samo 18% učešća.
Vala, mene moraš natjerati puškom da pijem i kupujem nešto što dolazi iz Hrvatske ili Srbije. To mi je isto kao da navijam za njihove ušljive klubove...

MOJ GRAD, MOJ KLUB, MOJE PIVO !!! dobro su rekli ljudi !!!
Odakle ti podatak da sarajlije imaju 18%?

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 22 jul 2016, 17:05

RichmanBiH je napisao/la:
NjonjoVam je napisao/la:
RichmanBiH je napisao/la:Skontali su da ne mogu na azmira direktno, sad ce pokusat preko pojedinih igraca da podmetnu nogu Husrefu, da se raja opet digne ,,ješam vam reko da azmir nemore bit sposoban,, da krene hajka ako uspjednu I nebude rezultata.

Al sad u ovom trenutku treba sve polako da se diže na veći level, a mi stagniramo u svim segmentima.Steta!

Sto nije Husrefu svaka cast? Dosao je u klub kad je bio na dnu I kad niko nije htio da bude trener a da je ozbiljan. I digo ga do vrha. Pusti tu suplju. Gdje ces naci boljeg trenera? Samo mojne ko zeljo I sa.
Vidis ba da pojma nemas i samo kenjas po temi. Idi tamo na Sarajevski pdf i njima odgovaraj, posto vidim da imas info i o njihovom klubu, informisi njih.

Pokusalo se sa jeftinijom varijantom trenera i igraca dok se ne stane na noge (tad vec se saznalo sa kakvom dugom se susrecemo), posto tako nije islo i bili smo skoro ispadanja onda se odrijesila kesa i doveo ponajbolji nas trener i skoro cijeli novi tim.

Niko ne spori Husrefove trenerske kvalitete, al ne izmisljaj odmah nesto deseto.

Nego svi po sezonsku da se ne bi kukalo ponovo kasnije. Ima li kakvih saznanja koliko se problizno prodalo? Daj Boze makar kao prosle sezone da bude.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 22 jul 2016, 17:12

Imam osjecaj da ce se dosta manje prodati sezonskih. Da se prodalo jednako ili vise za 70 KM moglo bi se nazvati dobrim potezom.

A i prosle godine je bila odlicna kampanja i citav dan prodaja, standovi navecer, promocija u medijima pa se prodalo dosta.

U biti kakav ce to da bude potez kada zarade manje po cjeni od 70 ove godine nego prosle po cjeni od 50 :facepalm:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 22 jul 2016, 17:39

Danas uzeo sezonske za jarane...penzionerska br:330 a ova regularna br:550.....Sto se tice organizacije imamo se mi jos miliona i miliona duga nadavati pa da pricamo o nekom velikom marketingu, PR-u i ostalim segmentima...
P.S. ostala je iza mene dobra gužva za sezonske plus sto mislim da ce se sutra na stadionu dosta prodati
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 22 jul 2016, 17:41, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 22 jul 2016, 17:41

merak je napisao/la:
NjonjoVam je napisao/la:

Znas sta znaci kad kazes stagniramo u svim segmentima ?
Navedi neki primjer
-sluzbena stranica kluba!
-omladinski pogon!
-marketing kluba!
-radna tijela kluba!
-fan shop kluba!
ako zelis još primjera tj segmenata gdje se stagnira moze u idućem postu :kafa: :kafa:
DRŽAVA TUZLA!!

merak
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la merak » 22 jul 2016, 17:47

NjonjoVam je napisao/la:
merak je napisao/la:
NjonjoVam je napisao/la: Azmiru i Vugdaliću svaka čast !!Da nije bilo Azmira klub bio ugašen.
Znas sta znaci kad kazes stagniramo u svim segmentima ?
Navedi neki primjer
-sluzbena stranica kluba!
-omladinski pogon!
-marketing kluba!
-radna tijela kluba!
-fan shop kluba!
ako zelis još primjera tj segmenata gdje se stagnira moze u idućem postu :kafa: :kafa:
-Sluzbenu stranicu do skora nismo imali dok je nisu ponovo pokrenuli. Tacno je da moze i mora vise vijesti na njima se citati al nike stagnacija.
- OP je opjevana vise puta
- Sta radna tijela?
- Fan shop nikada nismo ni imali tako da nemamo gdje ni stagnirati
Tacno da se sve moze bolje dug je ovo proces.
Te smajlije sa kafom meni ne stavljaj
samo Sloboda

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 22 jul 2016, 17:54

Sluzbenu stranicu do skora nismo imali dok je nisu ponovo pokrenuli. Tacno je da moze i mora vise vijesti na njima se citati al nike stagnacija.
- OP je opjevana vise puta
- Sta radna tijela?
- Fan shop nikada nismo ni imali tako da nemamo gdje ni stagnirati
Tacno da se sve moze bolje dug je ovo proces.
Te smajlije sa kafom meni ne stavljaj

ima jos puno stavki koje govore o stagnaciji .Sramota ja da za 3 godine ni jedan od ovih segmenata tj stavki nije podignut na veći level!
Uglavnom si skontao da ima stavki a kafu ne moraš :salut: :salut:
DRŽAVA TUZLA!!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 22 jul 2016, 18:02

To sto neki pricaju da mi stagniramo to vise ne pije vode a evo i zasto, navest cu vam par primjera da smo krenuli velikim koracima ka naprijed, normalno da uvijek ima prostora za bolje:

1. nakon duzeg vremena odblokiran racun kluba
2. Uvedene sezonske ulaznice jer ih nismo nikad ni imali
3. Mozemo dovodit strance, prije nismo mogli zbog blokiranog racuna.
4. Imamo pravo nastupa u Evropi zbog navedene prve stavke (citaj broj 1)
5.Potpisujemo ugovore sa igracima minimalno godinu dana, prije se desavalo kapak pola godine
6. Husref Musemic ce vjerovatno oborit rekord kao trener koji je ostao najduze na Tusnju
7. Orginal dresovi se mogu kupiti.
8. Plate na vrijeme igracima, premije isto tako, sto je prije par godina bila naucna fantastika.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

cadillac
Kontakt:

Post Postao/la cadillac » 22 jul 2016, 18:06

Gdje se mogu kupit originalni dresovi??

BiHpl
Kontakt:

Post Postao/la BiHpl » 22 jul 2016, 18:07

tuzlak1987 je napisao/la:Koliko je glupa ideja da Kostic igra lijevog beka tesko je objasniti, pa to ni Smajil Karic ne bi uradio. Ali Husref tvrdoglav pa tvrdoglav kao maloljetnica neka.

Prvo sto je momak spor za beka, drugo sto se njegova igra zasniva na zracnim duelima i postavljanju. Na beku jednostavno ne zna igrati, ne zna kako se ponasati na toj poziciji, a da ne pricam o tome koliko je ugrozen na toj poziciji kada igra protiv kvalitetnog krila. Npr sa Atzilijem nije mogao dobiti duela. Jednostavno katastrofalna procjena Husrefa u ovom slucaju. Momak jednostavno ne zna igrati tu i mislim da to i Husref zna ali kenja kako bi mogao forsirati nesto drugo na stoperu.

Usput nisam spomenuo ofanzivu gdje je Kostic igrac manje.

A Husref to sto Kostic nece da igra na beku pravda tako sto kaze na presu: Pa sta je to, to nije nikakav problem samo bi igrao 10 metara lijevo hahahah
Pa zašto onda Merzica ne stavi na beka ako je 10 metara *ebo mu on sve ..... :thumbdown:
Niko,niko samo Sloboda !!!!

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 22 jul 2016, 18:08

staragarda je napisao/la:Danas uzeo sezonske za jarane...penzionerska br:330 a ova regularna br:550.....Sto se tice organizacije imamo se mi jos miliona i miliona duga nadavati pa da pricamo o nekom velikom marketingu, PR-u i ostalim segmentima...
P.S. ostala je iza mene dobra gužva za sezonske plus sto mislim da ce se sutra na stadionu dosta prodati
Koliko si ove godine ukupno uzeo? Jesi prekucao 20?
Vise ti prodas (navratis ljudi da uzmu) neko neke marketing agencije.
& $ ?

Forster
Kontakt:

Post Postao/la Forster » 22 jul 2016, 18:32

BiHpl je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Koliko je glupa ideja da Kostic igra lijevog beka tesko je objasniti, pa to ni Smajil Karic ne bi uradio. Ali Husref tvrdoglav pa tvrdoglav kao maloljetnica neka.

Prvo sto je momak spor za beka, drugo sto se njegova igra zasniva na zracnim duelima i postavljanju. Na beku jednostavno ne zna igrati, ne zna kako se ponasati na toj poziciji, a da ne pricam o tome koliko je ugrozen na toj poziciji kada igra protiv kvalitetnog krila. Npr sa Atzilijem nije mogao dobiti duela. Jednostavno katastrofalna procjena Husrefa u ovom slucaju. Momak jednostavno ne zna igrati tu i mislim da to i Husref zna ali kenja kako bi mogao forsirati nesto drugo na stoperu.

Usput nisam spomenuo ofanzivu gdje je Kostic igrac manje.

A Husref to sto Kostic nece da igra na beku pravda tako sto kaze na presu: Pa sta je to, to nije nikakav problem samo bi igrao 10 metara lijevo hahahah
Pa zašto onda Merzica ne stavi na beka ako je 10 metara *ebo mu on sve ..... :thumbdown:
:facepalm:
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 22 jul 2016, 18:35

Hebem vam vise Ivetica,Kostica,Musemica,Merzica itd. Na racku ste se popeli vise sa njima..ne treba nama nista,ni Husic i stabilna Sloboda.. bolje da cirkus postave na Tusanj nego fudbalski teren..nema nas gorih.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 22 jul 2016, 18:43

klma1 je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Danas uzeo sezonske za jarane...penzionerska br:330 a ova regularna br:550.....Sto se tice organizacije imamo se mi jos miliona i miliona duga nadavati pa da pricamo o nekom velikom marketingu, PR-u i ostalim segmentima...
:urnebes: :urnebes:... Meni samo nije jasno da ljudi ne mogu svariti da mi i dalje imamo MILIONSKA DUGOVANJA... Mi ćemo aBd tek za neke 3 godine bit ozbiljan klub
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 22 jul 2016, 18:48

staragarda je napisao/la: :urnebes: :urnebes:... Meni samo nije jasno da ljudi ne mogu svariti da mi i dalje imamo MILIONSKA DUGOVANJA... Mi ćemo aBd tek za neke 3 godine bit ozbiljan klub
Ne možeš ljudima nacrtat ybt. Treba da se nogom u guzicu udaraju što smo ovako dobri na igračkom planu i što se borimo za vrh pored svega. Nezahvalno do neba.
Zayebi i te dugove Azmire, daj taj fan shop da mogu kupit šoljicu Slobode, šta čekaš!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 22 jul 2016, 18:50

staragarda je napisao/la:
klma1 je napisao/la:
:urnebes: :urnebes:... Meni samo nije jasno da ljudi ne mogu svariti da mi i dalje imamo MILIONSKA DUGOVANJA... Mi ćemo aBd tek za neke 3 godine bit ozbiljan klub
Ne znam sta je veci problem ti dugovi ili hijene kojih jos uvijek ima to mnogi zaboravljaju
samo Sloboda

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 22 jul 2016, 18:57

Kakav Fan shop, 800 dresova nismo mogli kupit u Bingu (i dalje stoje na policama, malo vise od pola otislo) oni bi fan shop.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.