Odbrana Olimpika mu dala loptu, izasao sam pred golmana i rutinski zavrsioBeduin je napisao/la:Svaka cast Krpi, jos kad i Subic uskoci sa svojim prodorima i ubacivanjima u sesnaesterac, bice jos golova za njega.
Jel i za drugi gol mu neko asistirao ili se sam izborio?
Znaci, za sad:
KRPIC - 2 gola
VESELINOVIC - 1 asistencija
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
adnan bobic 
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
Mehidic napolje to treba proslaviti kao da smo gol dali 
- Beduin
- Kontakt:
Sad napadaca vani, a ubaci Zeca. Sta koji racku cekas, imas rezultat, nije prejak protivnik, i onda se zali da igraci nisu i formu a ni ne daje im sansu kad za to ima prostora.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
Malo se previse zajebavaju, Stjepanovic pravo lose stoji na sredini danas
Jedan grad, jedna ljubav!
sto me nerviraju u pm ljudi su bili zreli za natrpati oni nesto meljaju u drugom,nabij gol razliku kada mozes u pm
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Steta bi bilo da nismo treci dali 
Karic je zasluzio da puca penal da procepi ali etos4mke1987 je napisao/la:Steta bi bilo da nismo treci dali
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- Beduin
- Kontakt:
Na kome je bio penal i otkud Kole da puca penal pored zivih Ordage, Karica i ostalih?
Al neka ga je Kole zabio, meni za dusu. Sad se lakse dise, jos samo da pocnemo koristiti sve 3 izmjene kao svaki normalan klub.
Al neka ga je Kole zabio, meni za dusu. Sad se lakse dise, jos samo da pocnemo koristiti sve 3 izmjene kao svaki normalan klub.
075 ❤
075 ❤
Agamemnon je napisao/la:Karic je zasluzio da puca penal da procepi ali etos4mke1987 je napisao/la:Steta bi bilo da nismo treci dali
Jest, ali i pored toga sto nije danas postigao gol veliki je posao uradio
edit: nad Ordagicem je penal
Pozdrav sa pretoplog Tusnja. Jel malo 3? 
Sent from my D6603 using Tapatalk
Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
- zamorano1plus8
- Kontakt:
odlican pocetak sezone, samo bahato 
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
Kakve igracine ORDAGIC, KARIC, KOSTIC
ali napominjem Ordagic 
Bile brate 3 izmjene, nek me neko ispravi ako grijesim.Beduin je napisao/la:Na kome je bio penal i otkud Kole da puca penal pored zivih Ordage, Karica i ostalih?
Rutinski, bez dosta igraca, 3 boda, 3 gola, idemo dalje
Ordagic
Nad tobom sunce najljepše sja
Pobjeda je najbitnija,malo. Džidić djeluje nesiguran ,ne znam šta mu se dešava ...
Kostić je fakat prejak štoper ...
Bek fali i mozak Zeba..
Nadoći će to sve..
Kostić je fakat prejak štoper ...
Bek fali i mozak Zeba..
Nadoći će to sve..
- Beduin
- Kontakt:
Ja primjetio da su Kole i Grahovac usli pa zato i napisah ovo, reko nije valjda i dalje da je dosljedan toj praksi sad kad imamo igraca dovoljno.pinoglavi je napisao/la:Bile brate 3 izmjene, nek me neko ispravi ako grijesim.Beduin je napisao/la:Na kome je bio penal i otkud Kole da puca penal pored zivih Ordage, Karica i ostalih?
Ordagic
Znaci Ordagic bio odlican? Pretpostavljam da je ograo dosta ofanzivnije, sto mu u biti i godi. Na polusezoni nuzno produziti mu ugovor i bolju platu dati i nema krize, a ne da i dalje ovisimo samo o Zebi.
075 ❤
075 ❤
Ja bih samo jos dodao Veselinovica koji je u prvom pol. vremenu bio najbolji.U strasnoj je formi jos kad bude igrao u tandemu sa Subicemtuzla87 je napisao/la:Kakve igracine ORDAGIC, KARIC, KOSTICali napominjem Ordagic
Odbrana nam jos nije uigrana, ali imamo ogoroman potencijal a i vrijeme.
Ordagic kad je presao na desno krilo umjesto uhljupa Mehidica bio je zemlja dok je igrao u sredini dosta je bio slab i po meni ga bolje drzati na krilu nego na sredini terenaBeduin je napisao/la:Ja primjetio da su Kole i Grahovac usli pa zato i napisah ovo, reko nije valjda i dalje da je dosljedan toj praksi sad kad imamo igraca dovoljno.pinoglavi je napisao/la:Bile brate 3 izmjene, nek me neko ispravi ako grijesim.Beduin je napisao/la:Na kome je bio penal i otkud Kole da puca penal pored zivih Ordage, Karica i ostalih?
Ordagic
Znaci Ordagic bio odlican? Pretpostavljam da je ograo dosta ofanzivnije, sto mu u biti i godi. Na polusezoni nuzno produziti mu ugovor i bolju platu dati i nema krize, a ne da i dalje ovisimo samo o Zebi.
Zadnja izmjena: HElo, dana/u 23 jul 2016, 20:16, ukupno mijenjano 2 puta.
Govedarica-Veselinovic zadnja izmjenaBeduin je napisao/la:Ja primjetio da su Kole i Grahovac usli pa zato i napisah ovo, reko nije valjda i dalje da je dosljedan toj praksi sad kad imamo igraca dovoljno.pinoglavi je napisao/la:Bile brate 3 izmjene, nek me neko ispravi ako grijesim.Beduin je napisao/la:Na kome je bio penal i otkud Kole da puca penal pored zivih Ordage, Karica i ostalih?
Ordagic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.