Svaka cast Bobicu

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Odbrana Olimpika mu dala loptu, izasao sam pred golmana i rutinski zavrsioBeduin je napisao/la:Svaka cast Krpi, jos kad i Subic uskoci sa svojim prodorima i ubacivanjima u sesnaesterac, bice jos golova za njega.
Jel i za drugi gol mu neko asistirao ili se sam izborio?
Znaci, za sad:
KRPIC - 2 gola
VESELINOVIC - 1 asistencija
Karic je zasluzio da puca penal da procepi ali etos4mke1987 je napisao/la:Steta bi bilo da nismo treci dali
Agamemnon je napisao/la:Karic je zasluzio da puca penal da procepi ali etos4mke1987 je napisao/la:Steta bi bilo da nismo treci dali
Bile brate 3 izmjene, nek me neko ispravi ako grijesim.Beduin je napisao/la:Na kome je bio penal i otkud Kole da puca penal pored zivih Ordage, Karica i ostalih?
Al neka ga je Kole zabio, meni za dusu. Sad se lakse dise, jos samo da pocnemo koristiti sve 3 izmjene kao svaki normalan klub.
Ja primjetio da su Kole i Grahovac usli pa zato i napisah ovo, reko nije valjda i dalje da je dosljedan toj praksi sad kad imamo igraca dovoljno.pinoglavi je napisao/la:Bile brate 3 izmjene, nek me neko ispravi ako grijesim.Beduin je napisao/la:Na kome je bio penal i otkud Kole da puca penal pored zivih Ordage, Karica i ostalih?
Al neka ga je Kole zabio, meni za dusu. Sad se lakse dise, jos samo da pocnemo koristiti sve 3 izmjene kao svaki normalan klub.
Rutinski, bez dosta igraca, 3 boda, 3 gola, idemo dalje
Ordagic
Ja bih samo jos dodao Veselinovica koji je u prvom pol. vremenu bio najbolji.U strasnoj je formi jos kad bude igrao u tandemu sa Subicemtuzla87 je napisao/la:Kakve igracine ORDAGIC, KARIC, KOSTICali napominjem Ordagic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.