Higuain. OK,dobar napadac,tu nema dileme,najbolji golgeter u italiji i jedan od najbolji u evropi. Cinjenica. Ali to vazi za proslu sezonu,jedinu takvu u karijeri. Takodje cinjenica.
Lik je u godinama,to nije 22-23 godisnji mladic pun testosterona, Cinjenica. Luzer,choker koji je profulao sve do jednog zicera i penala ako pomenuti imaju kakvu tezinu ili su nedo Bog presudni. Cinjenica. Kosta 94 miliona,sa platom preko 100. Jos jedna cinjenica.
Svi mi koji pratimo Juve prva pomisao na to cemo dati 100 mil na bilo koga je apsurdna. Dakle da cujem da je Paris,City ili neko slican dao toliku lovu za Higuaina moja prva pomisao bi bila "ovi fakat nisu normalni".
Medjutim ovde se pise o Juventusu
Ja cu biti blago receno sokiran ako se daju te pare za njega pa makar ih na putu nasli,da ne govorim o eventualnoj zamjeni Pogbe za njega gdje opet ostavljas rupu u vezi da dva WC igraca moras dovest da je zacepis.
Ja u ovo ne vjerujem.
A kako je sudbina ponekad (slucaju Juventusa jako cesto) puna ironije,lik ce odigrati odlicno i u finalu LP ce promasiti odlucujuci penal i tacno bi otisao u Torino da ga udavim u Gigijevo ime