Momblano: Napoli zeli Neta
Marotta-De Laurentiis spoke again minutes ago and @juventusfc confirmed that they want to pay the @G_Higuain clause.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Momblano: Napoli zeli Neta
Marotta-De Laurentiis spoke again minutes ago and @juventusfc confirmed that they want to pay the @G_Higuain clause.
OhoIlPrincipino je napisao/la:Momblano: Napoli zeli NetaMarotta-De Laurentiis spoke again minutes ago and @juventusfc confirmed that they want to pay the @G_Higuain clause.
Oj BožeMarotta told DeLaurentis: "We're going to pay Higuain's clause BUT, if you guys want, we can speak about players to put in our deal".
Aha,i? Ocemo ugasiti forum? Ja komentarisem i diskutujem,kao i svi ovde,razmjenjujemo misljenja u slobodno vrijeme,SBBKBB itd. Ako te to ne zanima ugasi profil i cekaj 21.8.jelle je napisao/la:Sreca pa se ne pitas ti , a ni ja...ima corki za to.....ak on odluci da treba dati te pare ja mu vjerujem....mi mozemo ovdje pisat romane sto bi il sto ne bi...svako ima svoje argumente...al ipak to pismeni ljudi od nas odlucuju
IlPrincipino je napisao/la:Oj BožeMarotta told DeLaurentis: "We're going to pay Higuain's clause BUT, if you guys want, we can speak about players to put in our deal".![]()
Neko je prisluškivao da znate

Tvoja diskusija se svela na diskutovanja oko toga treba li da mi diskutujemo jer se ne pitamo nistajelle je napisao/la:I ja isto diskutujem.....zat i kazem sreca pa se mi ne pitamo nista
Nek idu svi samo ne RuganiAccording to Sky Sport Italia, on Saturday evening Marotta called Napoli President Aurelio De Laurentiis to inform him that Juventus were prepared to pay the €94.7m release clause.
However, they are open to negotiations, offering one or all of the following players as part of the deal: striker Zaza, defender Rugani, midfielders Pereyra and Sturaro.
Marvin je napisao/la:Tvoja diskusija se svela na diskutovanja oko toga treba li da mi diskutujemo jer se ne pitamo nistajelle je napisao/la:I ja isto diskutujem.....zat i kazem sreca pa se mi ne pitamo nista
Ne moze to tako prijatelju i razmisljanje nisu to moje pare. Kad Juve gubi to boli jako. E zato pamento sa novcem...jelle je napisao/la:Marvin je napisao/la:Tvoja diskusija se svela na diskutovanja oko toga treba li da mi diskutujemo jer se ne pitamo nistajelle je napisao/la:I ja isto diskutujem.....zat i kazem sreca pa se mi ne pitamo nista
Ne ne...samo kazem sreca pa se mi ne pitamo nista...![]()
Al realno vise mi je glupa ova prica oko para...koda uzimaju iz nasih djepova...ako imaju nek placaju vala...isti prica se vrti vec 10 dana
IlPrincipino je napisao/la:Nek idu svi samo ne RuganiAccording to Sky Sport Italia, on Saturday evening Marotta called Napoli President Aurelio De Laurentiis to inform him that Juventus were prepared to pay the €94.7m release clause.
However, they are open to negotiations, offering one or all of the following players as part of the deal: striker Zaza, defender Rugani, midfielders Pereyra and Sturaro.
Deal with it.IlPrincipino je napisao/la:Oj Bože![]()
Ne moze to tako prijatelju i razmisljanje nisu to moje pare. Kad Juve gubi to boli jako. E zato pamento sa novcem...
Ma to bi bila glupost nevidjenajelle je napisao/la:Kupit cemo ga za 2 god. dok ode Barza u penziju
Juve and United are still working on defining the details of Pogba's transfer to United reports Sky Sport
Moram se ovdje ubacit, nevezano za eventualni ishod sage.Pogba je napisao/la: Steta sto je Paul imao nesrecu da suradjuje s Raiolom, mada necu ni da krivim Minu nesto, zreo je da odlucuje za sebe, neka uci na greskama. Steta sto necemo vidjeti perfektnih 11 koje vec dugo ganjamo, ali i ovako smo dovoljno jaki da idemo po klempu, da grizemo kao nikad.
Pa mislim da smo imali izdasne ponude za Zazu i Ruganija a nismo prodavali cak bi nam ostalo kusura nakon sto se plati prva rata za Gonzala. Ovo mi nema smisla pogotovo za momka sto neko rece koji je iz nase skole iz koje nismo izbacili igraca ne pamtim a ulaze se mnogo u nju, i koji ce od naredne sezone definitivno imati svoje mjesto u prvih 11.IlPrincipino je napisao/la:Nek idu svi samo ne RuganiAccording to Sky Sport Italia, on Saturday evening Marotta called Napoli President Aurelio De Laurentiis to inform him that Juventus were prepared to pay the €94.7m release clause.
Pogba je napisao/la: Steta sto je Paul imao nesrecu da suradjuje s Raiolom, mada necu ni da krivim Minu nesto, zreo je da odlucuje za sebe, neka uci na greskama. Steta sto necemo vidjeti perfektnih 11 koje vec dugo ganjamo, ali i ovako smo dovoljno jaki da idemo po klempu, da grizemo kao nikad.
Raiola nije htio da Pogba ide u talijansku ligu ali to je bila želja Pogbe.Patrice_Evra_3 je napisao/la: Budimo realni, da nije tog Raiole, on ne bi u Juventus uopšte doš'o. Koliko znam, a znam iz one Ibrine knjige, Raiola ima dugu saradnju sa Juventusom i svašta je petlj'o sa njima, tako da taj eventualni odlazak Pogbe (na navodno Raiolino insistiranje, kako ti pretpostavljaš) bi praktično moglo bit obijanje o glavu za poslovanje sa go*narom, jer taj lik to očito jest.
Mada, Juventus opet nema na šta da se žali ako stavi tih 100+ miliona u džep, United je taj koji je tu više izgubio, barem u finansijskom dijelu, kako god da završi. Nije Fergie lud bio da bezveze pusti Pogbu tad, im'o je razlog očito. Činjenica je da smo gledali i vezni red tipa Park-Rafael tada, ali jbg, čovjek je tjer'o svoje principe i nije htio da radi sa go*narima poput Raiole. Sad neki drugi vjetrovi pušu, drugi ljudi su u klubu, meni lično nije drago što će on dignut brdo love ovo ljeto, ali eto, tako valjda to danas funkcioniše.
SKY - The transfer of Higuain to Juventus isn't related to Pogba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.