Pa jel moguce da je vec krenulo pljuvanje a tek zavrsi prva tekma.Pa sta ste vi kontali da cemo dobiti 3:0 hladno.Jeste da smo imali 60 minuta igraca vise al ne moze niko reci da smo lose igrali,da nismo stvarali sanse.
Ne moze se protiv onih mesara nista uraditi.Pa ljudi dva puta presli mrtvi centar na svom stadionu.Presing je bio odlican.Osim gola nista nisu uradili.
Ja sam zadovoljan igrom,rezultatom nisam al vratit ce se ovo mozda vec sljedecu tekmu.
Saric,Hodzic i Ahmetovic su pokazali da su prava pojacanja.Nekako me Ahmetovic podsjeca na Skoru
Sve u svemu dobra igra u drugom poluvremenu.Pokusalo se nije uspjelo uzeli smo bod i idemo dalje.Definitivno cemo protiv Zrinjskog vidjeti imamo li ekipu za titulu ili cemo se opet boriti da izborimo Evropu.Jedino zamjeram Hurticu sto nema vise pripremljenih formacija u zavisnosti od rezultata.Mozda je trebao Benko uci ranije i to je to.Huseinovic i nije mogao dobiti vise od 10 minuta.Pa lik jedva hoda.
Sad Zrinjski napasti pa sta bude.
Sto se tice Hordi nikako mi nije jasno da niko ne pjeva,da nema one podrske 90 minuta i da ovi sto pjevaju ne pjevaju glasno koliko mogu.Bukvalno se nismo culi kako valja.
Nista idemo dalje.Mec sa Zrinjskom ce sve pokazati.