FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

rasavoje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la rasavoje » 23 jul 2016, 23:49

Benko takoder pravi igrac , koji mora igrati pa makar i s 1 nogom.
:rol:

Svaki bod je bitan. I nema tu nema veze. A uslovi su bili i vise nego idealni za tri boda. Nismo napadali svega 20 min, ako je bilo i toliko. Da mogu kako igrati ali hodajuci, da ne trce nikako, to bi izgleda bilo najbolje. Joj huja me neka uhvati cim se sjetim, skrenut cu. slika
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!

High

Post Postao/la High » 23 jul 2016, 23:50

Kakvo divljaštvo.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

senad82
Kontakt:

Post Postao/la senad82 » 23 jul 2016, 23:54

Klub je zlatan kakvi su nam tzv navijaci koji traze bolje organizovan klub. Fuj jadovi jedni prvo svoju avliju organizujte budite ono sto su nekad hz bile a ne grupa organizovanih narkomana udruzeni sa njemackim nacistima koji divljaju i pale

Sent from my iPhone using Tapatalk
F.K. SARAJEVO

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 24 jul 2016, 00:00

Urinacija

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 24 jul 2016, 00:00

Divljaci...
Tu su na tribini iz interesa, kakva crna ljubav i crbi rezultat.. Papcine prvoklasne...

Bacio Benko kopacke medju navijace, pa pozdravite se sa njim :(
Izgleda da je to to od njega... Iako je Ahmetovic odlcna zamjena, zao mi je Benke..

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 jul 2016, 00:01

joker90 je napisao/la:Nocna tekma protiv FK Gurbetnicar! Taman da navecer one stolice iznesemo neprimjetno. :hmmmm:
Pozdrav, da li jos trazite stolice i koliko placate? LP
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

admirr
Kontakt:

Post Postao/la admirr » 24 jul 2016, 00:01

navijacima kapa do poda. sta trebaju raditi? mozda aplaudirati nasoj korumpiranoj upravi i ''treneru'' ??
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 24 jul 2016, 00:03

Pa jel moguce da je vec krenulo pljuvanje a tek zavrsi prva tekma.Pa sta ste vi kontali da cemo dobiti 3:0 hladno.Jeste da smo imali 60 minuta igraca vise al ne moze niko reci da smo lose igrali,da nismo stvarali sanse.

Ne moze se protiv onih mesara nista uraditi.Pa ljudi dva puta presli mrtvi centar na svom stadionu.Presing je bio odlican.Osim gola nista nisu uradili.
Ja sam zadovoljan igrom,rezultatom nisam al vratit ce se ovo mozda vec sljedecu tekmu.

Saric,Hodzic i Ahmetovic su pokazali da su prava pojacanja.Nekako me Ahmetovic podsjeca na Skoru :mrgreen:

Sve u svemu dobra igra u drugom poluvremenu.Pokusalo se nije uspjelo uzeli smo bod i idemo dalje.Definitivno cemo protiv Zrinjskog vidjeti imamo li ekipu za titulu ili cemo se opet boriti da izborimo Evropu.Jedino zamjeram Hurticu sto nema vise pripremljenih formacija u zavisnosti od rezultata.Mozda je trebao Benko uci ranije i to je to.Huseinovic i nije mogao dobiti vise od 10 minuta.Pa lik jedva hoda.

Sad Zrinjski napasti pa sta bude.
Sto se tice Hordi nikako mi nije jasno da niko ne pjeva,da nema one podrske 90 minuta i da ovi sto pjevaju ne pjevaju glasno koliko mogu.Bukvalno se nismo culi kako valja.

Nista idemo dalje.Mec sa Zrinjskom ce sve pokazati.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

ZeroStyle
Kontakt:

Post Postao/la ZeroStyle » 24 jul 2016, 00:03

Svako ko krivi navijace za danasnji los rezultat (slobodno me banujte) glup je ko ****.Nisu navijaci krivi sto nam neznalica sjedi na klupi, sto mu drugi kroje sastav, sto imamo lopove u upravi.Ne podrzavam ovo danas sta se desilo ali navijaci su najmanje krivi za danasnji debakl.

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 24 jul 2016, 00:04

Zar neko može ovim biti zadovoljan? e Dino šta nam uradi dabogda te kakav fap satr'o

Ako je istina da je ovo zadnja tekma Leona u našem dresu, onda se Hurticu najebem mame
Das Ist Walter

admirr
Kontakt:

Post Postao/la admirr » 24 jul 2016, 00:04

ZeroStyle je napisao/la:Svako ko krivi navijace za danasnji los rezultat (slobodno me banujte) glup je ko ****.Nisu navijaci krivi sto nam neznalica sjedi na klupi, sto mu drugi kroje sastav, sto imamo lopove u upravi.Ne podrzavam ovo danas sta se desilo ali navijaci su najmanje krivi za danasnji debakl.
+1
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..

senad82
Kontakt:

Post Postao/la senad82 » 24 jul 2016, 00:05

admirr je napisao/la:navijacima kapa do poda. sta trebaju raditi? mozda aplaudirati nasoj korumpiranoj upravi i ''treneru'' ??
Mislim da jos radi odjel psihijatrije na kosevu

F.K. SARAJEVO

Hoss
Kontakt:

Post Postao/la Hoss » 24 jul 2016, 00:06

admirr je napisao/la:navijacima kapa do poda. sta trebaju raditi? mozda aplaudirati nasoj korumpiranoj upravi i ''treneru'' ??
Izvini da te pitam nesto, da li su oni dosli dati podrsku klubu za koji kazu da navijaju ili su tu da skandiraju protiv uprave/administracije?
https://****.com - Secret Dating - No Selfie - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com/girls.html] Verified Girls Chat [/url]

admirr
Kontakt:

Post Postao/la admirr » 24 jul 2016, 00:09

Hoss je napisao/la:
Izvini da te pitam nesto, da li su oni dosli dati podrsku klubu za koji kazu da navijaju ili su tu da skandiraju protiv uprave/administracije?
i jedno i drugo je jednako vazno. nadam se da ce nastaviti i da ce na svakoj utakmici praviti sve vise prekida i belaja, sve dok ova **** ne odu iz svetinje

senad82
Kontakt:

FK Sarajevo

Post Postao/la senad82 » 24 jul 2016, 00:10

Jeli te stid? I gdje si ti bio sto ti nisi pravio belaj vec sjedis kuci i pametujes

F.K. SARAJEVO

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 24 jul 2016, 00:12

senad82 je napisao/la:Jeli te stid? I gdje si ti bio sto ti nisi pravio belaj vec sjedis kuci i pametujes

Svi bi oni da prave belaje preko tastature
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 24 jul 2016, 00:15

Navijaci te kostaju i bodovno i novcano...
Yebes te interes navijace..

Kad se ne dobijaju pare od kluba, onda se ledja okrecu :)

Ja vjerujem da je ova ekipa sasvim solidna da se bori za titulu.. Mislim da ce utakmice protiv Svinja pokazati gdje smo

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 24 jul 2016, 00:15

Ko god je zadovoljan ovim rezultatom nek se rokne.
Svi koji su uputili salvu'lijepih' rijeci hordama nek pokusaju samo pohvalit ljude kad budu radili neku humanitarnu akciju ili kad bude neka koreo do jaja, samo pokusajtee **** cu vam od do pa nek i ban dobijem.

Bordo bijeli zivot cijeli!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 24 jul 2016, 00:15

admirr je napisao/la:
Hoss je napisao/la:
i jedno i drugo je jednako vazno. nadam se da ce nastaviti i da ce na svakoj utakmici praviti sve vise prekida i belaja, sve dok ova **** ne odu iz svetinje
sačuvaj nas Bože ovakvih navijača, sa Dinom, Hurtićem i sličnima čemo nekako izaći na kraj! Ja se nadam da će takvi navijači kao ti otići sa stadiona i nikada se više neće vratiti. Idite takvi nam ne trebaju!

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 24 jul 2016, 00:17

Ma u deliriju je teškom bila tribina kad smo ga zabili, ovo je ništa šta sam ja očekivao. Što se tiče navijanja, mislim da smo ih pojeli poslije dosta vremena. I ne kenjajte po navijačima, nisu oni krivi što je Hurtić mentalni patuljak.

Benko, Ahmet, Hodžić, Bekić :tokralju: :tokralju:

Samke se borio pravo, nema mu se šta prigovorit vala. Usput da opet upravi sve yebem po spisku i da... J.,ebem te, Željo!

Btw, baš je lijepo što smo pjevali s navijačima, i skupa ušli u novu sezonu.

LIMVO TE, RAJVOSA!
Zadnja izmjena: uNbx, dana/u 24 jul 2016, 00:18, ukupno mijenjano 1 put.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []