FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

amorovski
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amorovski » 24 jul 2016, 11:59

SAMO ULTRA SARAJEVO, ŽIVIMO TAKO SVAKI DAN, AKO SU HORDE ZLA DROGA JA SAM NAJVEĆI NARKOMAN

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 24 jul 2016, 12:05

Sta je sa benkom,jel ide ili ostaje?Ovako ne moze.Ahmeta milina gledati u zracnim duelima,ne pamtim da smo imali nesto ovako!

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 jul 2016, 12:09

kraljlavova je napisao/la:Ljudi dragi nikad laksa pobjeda nece biti citiraj te me veceras posle tekme
Evo cisto da ispostujem naseg Simbu, koji nam je Bugare najavljivao mjesecima. :lol: Sto ne dobismo sa igracem vise ljudino, nikad lakse?
Bahati, bahati Željkan!
1946

Sarajlijica1946
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 24 jul 2016, 12:14

joker90 je napisao/la:
kraljlavova je napisao/la:Ljudi dragi nikad laksa pobjeda nece biti citiraj te me veceras posle tekme
Evo cisto da ispostujem naseg Simbu, koji nam je Bugare najavljivao mjesecima. [emoji38] Sto ne dobismo sa igracem vise ljudino, nikad lakse?
Hilmo banuj ga vise,neces se ogrijesiti!

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 24 jul 2016, 12:15

meljo-horde zla 1-1 SARAJEVO

Ovo je za mene poraz, nikad gori meljo.

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 24 jul 2016, 12:19

Sarajlijica1946 je napisao/la:Sta je sa benkom,jel ide ili ostaje?Ovako ne moze.Ahmeta milina gledati u zracnim duelima,ne pamtim da smo imali nesto ovako!

Ne zna to ni Benko jarane,odbio je nekoliko timova ,ne ide se njemu po svaku cijenu.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Derdiyok
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Derdiyok » 24 jul 2016, 12:23

joker90 je napisao/la:
Evo cisto da ispostujem naseg Simbu, koji nam je Bugare najavljivao mjesecima. [emoji38] Sto ne dobismo sa igracem vise ljudino, nikad lakse?
Nemoj tako, ko je racunao da cemo imati igraca vise sat vremena :mrgreen:

PS Za mene je janje kralj zivotinja opcenito

Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®

ZeroStyle
Kontakt:

Post Postao/la ZeroStyle » 24 jul 2016, 12:29

Locust je napisao/la:Šteta što ne uzesmo tri boda. Ovo je treći derbi za redom gdje protivnik ima puno više sreće od nas. Valjda će se to okrenuti uskoro.

Pavlović besposlen, a kod gola nije mogao stvarno ništa.

Štoperi katastrofa, ali to smo mogli i očekivati. Čak je meni juče Novaković bio i bolji od Balića mada su to naša dva najgora igrača na terenu bila. Primljeni gol je smiješan, i ide 100% na dušu njima dvojici. Nadam se da će se iskoristiti ovaj ostatak prelaznog roka da se dovede kvalitetno rješenje.

Bekovi... Almir je imao asistenciju, i to je dovoljno da kažeš za nekoga da je ok odigrao. Osim toga, nije skoro ništa pokazao. Zašto? Pa zato što su mu Duljevića prebacili desno.

Advan onako, prosječno.

Hodžić ekstremno dobro kretanje bez lopte, i maksimalno je koristio prostor koji Duljević kreira. Sa druge strane, neprihvatljivo je da igrač ima 6-7 potpuno otvorenih centaršuta i da se samo od jednog tu napravi neka gužva. Ne može mi niko reći da se Benko i posebno Ahmetović ne znaju kretati i izboriti za poziciju u šestanestercu.

Sredina... Rustem super, Radovac osvežavajuće solidan, Sarić loš. Šteta, baš sam od Sarića najviše očekivao.

Crnkić ništa nije pokazao.

Duljević najbolji na terenu, klasa iznad lige. Crveni karton, hektari otvorenog prostora, driblinzi... Čak nije pravio ni previše gluposti do zadnjih par minuta.

Said u ono malo vremena što je igrao nije ništa pokazao. On je praktično igrač od kojeg nam zavisi sezona (ako ode Duljević). Ako bude novi Meša, popušili smo ga. Ako bude 80% Guze.... onda smo vjerovatno prvaci.

Benko dobar, drzak, ali i previše sebičan u par navrata.

Ahmetović se trudi i to mi se izuzetno sviđa. Osim gola nije ništa do duše napravio, i ona šansa kada je pucao glavom u padu sa 16 je mislim lopta koja se morala primiti i pospremiti u gol.

Hurtić... Ovdje na forumu je dežurni krivac i to će tako biti šta god da se desi, ali ja ne vidim šta bih ja drugačije uradio na njegovom mjestu osim što bi mi Benko startao (umjesto Ahmetovića, nikad 442). Realno govoreći mi smo njih razbili taktički. Eh sad da nije bilo crvenog kartona možda to ne bi izgledalo tako, ali ne može se Hurtić kriviti što mu štoperi onako reaguju kod gola.

HZ su sinoć pomogli željani puno više nego manijaci, na žalost.

Šteta...

Takticki si razbio protivnika a uputio si 3 suta u okvir gola sa igracem vise skoro citavu utakmicu.Pa btj kako onda nazivas kad ekipe imaju po 15 suteva u okvir gola a obe ekipe sa 11 igraca igraju

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 24 jul 2016, 12:31

Ovaj Ahmetović mi je nešto pavo drag.

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 24 jul 2016, 12:35

hilmo je napisao/la:Ovaj Ahmetović mi je nešto pavo drag.

I meni isto i jis jednom mu se izvinjavam sto sam ga zvao balvanom.OPROSTI MERSUDINE #JESUISMERSUDIN
ŠTA SE OVO DEŠAVA

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 24 jul 2016, 12:37

I ove seljacine sto su klupe cupale, jebl*i mater svoju sve klub to placa. Doslo iz neke picke materine u Sarajevo i neku snagu sada glumi. Sve bi ja to po kratkom postupku

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 24 jul 2016, 12:37

bordobijeli je napisao/la:
BernardBarnjak je napisao/la:
remA1 je napisao/la:Baš me zanima ima li ovdje na forumu neko ko je sinoć bio na tribini, a pritom je bio "glavni akter" u onom pre3kidu!? Samo ako može da mi odgovori na pitanje šta se postiže divljanjem poput onog sinoć?
Takvih nema ovdje. Ovdje su ljudi koji detaljno prate fudbal i ruku dajem da ima barem 5 forumasa koji bi bolje vodili ekipu nego kvazi strucnjak hurtic ex najlosiji golman ikad.
Poserem ti se na licencu picko hurticu!!!
Sta je Hurtic sinoc toliko pogrijesio ?
Imaš li ti oci?
Das Ist Walter

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 24 jul 2016, 12:41

@miden
A šta je pogriješio?
Ne branim ga, samo neka neko obrazloži šta je to on trebao uraditi. Ok, možda je Benko trebao početi, ali to su možda neke njegove zamisli da Sejfo počne, i ja ga tu ne krivim.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 24 jul 2016, 12:41

Reci minden sta je pogrijesio ? Nisam ni ja zadovoljan sto nismo pobjedili al nisam vidjeo da je hurta vukao bas neke katastrofa poteze.

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 24 jul 2016, 12:45

Jedna scena sa derbija koja onako najbolje opisuje odnos navijača sa jedne i uprave i stručnog štaba sa druge strane jeste kada organizatori utakmice donose mikrofon stručnom štabu da se obrati navijačima i pozove ih da prestanu sa divljanjem a od naših niko ne smije, prije svega Hurtić i Pape odbijaju a ostali se kriju.
Jednostavno niko od uprave, stručnog štaba pa ni kapitena ne smije izaći pred navijače, od igrača možda bi mogli doprijeti do navijača jedino Leon i Saida.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 jul 2016, 12:49

slika

Guza poletio :urnebes:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 24 jul 2016, 12:56

Duplo teze ce biti protiv Zrinjskog jer su bolja ekipa od strumfova i zato ocekujem minimalno 5 000 ljudi na Kosevu. Treba podrzati igrace bez obzira na sve
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 24 jul 2016, 13:00

Burberry46 je napisao/la:Duplo teze ce biti protiv Zrinjskog jer su bolja ekipa od strumfova i zato ocekujem minimalno 5 000 ljudi na Kosevu. Treba podrzati igrace bez obzira na sve
definitivno bolje organizovana ekipa, bolja odbrana i vezni red, nešto slabiji napad doduše....ova je jako bitna tekma pobjeda zlatna vrijedna...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 24 jul 2016, 13:01

Hurtic je jako dobro sinoc postavio taktiku ali jednostavno derbi je to i koliko god ovi pojma nemaju jednostavno pritisak,derbi,prva tekmi i prekid su uticali na to da ih ne dokrajcimo.Sad pobjediti Zrinjski i ovaj bod ce biti odlican.Koliko god nk zeljo je los to u derbiju ne garantuje da ces pobjediti.Veliki ulog i ove ostale stvari koje sam naveo su uticale na taj rezultat.Vidjeli ste da su oni opet krenuli na udaranje i nisu ni pomislili nesto da odigraju,dodouse i nemaju igraca za to kao sto sam prije najavio,jer jedii koji zna lopte kod njih je Blagojevic i kad je Valjic sasjekao na pocetku i podjelio zute i crveni a mogao je jos jedan dati onom balvanu ali bilo bi previse nek nije,onda se vidjelo da je nk zeljo nista .Gol su dali iz jedne nabijene lopte u sesnesterac gdje odbrana zaspala koja je osim te situacije korektna bila,i ako onako se ne smije desavati da lopta putuje pola sata i da primimo gol.Ja samo nisam zadovoljan igrom u prekidima tj kornerima a to sam rekao i kod pripremnih utakmica,imamo igrace na skoku Balic,Novakovic,Ahmetovic kasnije Benko,mi bezopasni.Sve u svemu zadovoljan i oprimista i jos sam misljenja da je Cwtkovic trebao dobiti priliku ali sticajem okolnosti nije jer je Hodzic usao umjeato Kadusica koji je morao izaci jer nijw mogao visw da li udarac ili nesto i Said je trebao ranije uci.Ali eto idemo dalje SVI NA KOSEVO IGRA SARAJEVO
ZRUNJSKI MORA PASTI
ŠTA SE OVO DEŠAVA

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 24 jul 2016, 13:04

Burberry46 je napisao/la:Duplo teze ce biti protiv Zrinjskog jer su bolja ekipa od strumfova i zato ocekujem minimalno 5 000 ljudi na Kosevu. Treba podrzati igrace bez obzira na sve

Jesu bolja naravno jer su ono balvani,ali i ako su bolji nama ce biti "lakse" igrati jer je to skroz druga tekma jer derbi je derbi,nebitno je tu ko je kakav.Zato ocekujem pobjedu i ako ce biti zeznuto
ŠTA SE OVO DEŠAVA

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Lecler, Morpheus i 18 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []