Navigare, BBI, 50-70KM.uNbx je napisao/la:Tom Tailor, neuništivi.High je napisao/la:Gdje kupiti kvalitetni kaiš? Posljednja dva-tri dobra su mi iz Urban Republica, ali i oni, evo, broje posljednje dane.
odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
-
gojzerica
- Kontakt:
Gdje ima sniženja u Sa?
Zvučati će ko da te zayebavam, al fkt je istina. Svugdje ima sniženja. Čak i do 70%.gojzerica je napisao/la:Gdje ima sniženja u Sa?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
-
gojzerica
- Kontakt:
gdje bi mi onda preporučio da odem? trebaju mi bermude, majica kr. rukav, farmerkeKawhi je napisao/la:Zvučati će ko da te zayebavam, al fkt je istina. Svugdje ima sniženja. Čak i do 70%.gojzerica je napisao/la:Gdje ima sniženja u Sa?
U office shoesu u BBI-u uzeo lacoste tene 118 KM, snižene sa 298. Sniženja su im od 30 do 60 %.
- IlFantasista
- Kontakt:
Ima dobrih farmerki u Springfieldu, ja sam nedavno sebi kupovao. Dobrih majica ima u Tom Tailoru i tamo su sniženja.
Sutra sebi moram kupiti japanke.
Kun fejekun!
U spf imaš dobrih farmerki, finih šulja i šorceva. Ja nekoliko godina uzimam dole i zadovoljan sam kvalitetom, mada vidim da neki i nisu baš.gojzerica je napisao/la:gdje bi mi onda preporučio da odem? trebaju mi bermude, majica kr. rukav, farmerkeKawhi je napisao/la:Zvučati će ko da te zayebavam, al fkt je istina. Svugdje ima sniženja. Čak i do 70%.gojzerica je napisao/la:Gdje ima sniženja u Sa?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
gojzerica
- Kontakt:
Ima li TT u BBI?IlFantasista je napisao/la:Ima dobrih farmerki u Springfieldu, ja sam nedavno sebi kupovao. Dobrih majica ima u Tom Tailoru i tamo su sniženja.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dobar potez u pravo vrijeme, gotivna marka i za svakodnevnicu i za izlazak ..jasmin10 je napisao/la:U office shoesu u BBI-u uzeo lacoste tene 118 KM, snižene sa 298. Sniženja su im od 30 do 60 %.
- IlFantasista
- Kontakt:
Odmah pored Springfielda.gojzerica je napisao/la:Ima li TT u BBI?IlFantasista je napisao/la:Ima dobrih farmerki u Springfieldu, ja sam nedavno sebi kupovao. Dobrih majica ima u Tom Tailoru i tamo su sniženja.
Kun fejekun!
Danas se ponovio pravo

Dobio od tetke iz Njemačke
Hebem ti bijedu
Preko svisiona online naručio patike i dobio 40% popust. Jest da sam čekao 3 dana ali vrijedi. Sve preporuke.

Dobio od tetke iz Njemačke
Preko svisiona online naručio patike i dobio 40% popust. Jest da sam čekao 3 dana ali vrijedi. Sve preporuke.

5 times champions of Europe. #YNWA
- IlFantasista
- Kontakt:
Nigdje egzotičnih japanki u SCC i u Alti, sve one k'o papuče. Morat ću na pijaci tražiti. 
Kun fejekun!
- alan_kardec
- Kontakt:
Escobar je napisao/la:Danas se ponovio pravo![]()
moram ti priznati da je bolji nego moj sa prethodne stranice.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
alan_kardec je napisao/la:Escobar je napisao/la:Danas se ponovio pravo![]()
moram ti priznati da je bolji nego moj sa prethodne stranice.
Ma bruda Fossil je. Nema loših, sve je stvar ukusa
5 times champions of Europe. #YNWA
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Malo za furače. U posljednje tri-četiri godine sve više ovakvih narukvica i to ne samo DW satova. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
DW ima odlicne modele, klasika+minimalizam = 
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Gdje ima kupiti kod nas DW?Monolog je napisao/la:Malo za furače. U posljednje tri-četiri godine sve više ovakvih narukvica i to ne samo DW satova.
Što se narukvice tiče, riječ je o nato strap narukvicama. Ja iste nosim već 3 godine. Doduše, ova konkretno nije ta, koliko primjetim nije ta kopča.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Moram priznati da kod nas nisam naletio na DW satove. Doduše, nisam nešto pretjerano ni "istraživao", moguće da se sad već mogu pronaći negdje.Pogba je napisao/la: Gdje ima kupiti kod nas DW?
Što se narukvice tiče, riječ je o nato strap narukvicama. Ja iste nosim već 3 godine. Doduše, ova konkretno nije ta, koliko primjetim nije ta kopča.
I, da, začudih se što nije nato strap narukvica. Skoro svi DW modeli su opremljeni istom. Usput, kolike su cijene kod nas tih narukvica? Ima l' ih igdje? Ili da se pozabavim potražnjom preko neta?
Sve si rekao.miki_92 je napisao/la:DW ima odlicne modele, klasika+minimalizam =
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ebay. Od nekih 12-20 USD za materijale kao na slici. Kožne 40+.Monolog je napisao/la: Usput, kolike su cijene kod nas tih narukvica? Ima l' ih igdje? Ili da se pozabavim potražnjom preko neta?
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 90 gostiju.