Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
Nerminovic
- Kontakt:
Re: Chat
Bitno je da ja tačno u ovom trenutku izlazim s pekare i to sa sobom imam jedan Cupavac i dva bureka 
Hey ho
Sendt fra min HTC One med Tapatalk
Hey ho
Sendt fra min HTC One med Tapatalk
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
...ustipak Warum bist du traurig…du tust mir leidj
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- tuzlak1987
- Kontakt:
http://storage.radio sarajevo.ba/image/254119/original/Mapa-nepismenost.jpg
Ne mogu otvorit link ,kako Tz kanton kotira 
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Spoji 'radio' sa 'sarajevo'.Besic je napisao/la:Ne mogu otvorit link ,kako Tz kanton kotira
- tuzlak1987
- Kontakt:
Valjda Tz kanton najlosije kotira ali ovo je mapa opcina u BiH sa sarajevo radio i u kojoj od tih opstina je koja stranka dominantnaBesic je napisao/la:Ne mogu otvorit link ,kako Tz kanton kotira
U jedinstvu je propast.
Kakve veze koja je stranka dominantna, ne skoluje stranka ljude. Ovo kod nas nepismenih sto je, to su uglavnom ljudi sa 70+ godina, koji su zivjeli u drugom sistemu (kojeg neki kuju u zvijezde), gdje zene nisu isle ni ona 4 razreda. Ostatak je i romske populacije, vjerovatno. Ne znam ko se to u zadnjih 20-30 godina ne skoluje da barem ne zna citat i pisat? Rijetkost.
Stranka skoluje ljude preko svojih ljudi itekako.
- IlFantasista
- Kontakt:
Meni cijeli vikend uništen, posljednja dva-tri dana su mi katastrofa, nova sedmica i nova nafaka.Federer17 je napisao/la:NE GLEDAJUCI ostale postove, mogu samo reci da me ova od @Fantasiste "Rane" unistila.
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fantasista ti si dobar covjek.
Ako se pod pismen podrazumijeva fakultetska diploma ili neki dobar posao, onda se to moze reci. Pogledaj eto oko sebe, ko nema bar Osnovnu skolu? Tako da se pripisivanje nepismenosti SDA ili kojim tim strankama, nema nikakvog osnova. Cista glupost, bar po meni.
Ma zezam se ja, nikad ja ne obracam paznju na te tekstove, samo mi onako zuje u glavi, ne registrujem ih.
Ma zezam se ja, nikad ja ne obracam paznju na te tekstove, samo mi onako zuje u glavi, ne registrujem ih.
dajte mi ideju da otvorim neku zanimljivu temu da se zanimam oko nje. ona sa mojim dobrim osobinama nije uspjela...
Mouse hocemo li sutra udariti kontra miting ovim flamingosima sto se kao bore za kerove
- SinAnarhije
- Kontakt:
Re: RE: Re: Chat
KiparstvoMouse je napisao/la:dajte mi ideju da otvorim neku zanimljivu temu da se zanimam oko nje. ona sa mojim dobrim osobinama nije uspjela...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Otvori temu na danasnji dan i svaki dan nam izbaci jedan dogadjaj koji se zbio tada (po mogucnosti bitan ali da nije rat tematika vec druge stvari )Mouse je napisao/la:dajte mi ideju da otvorim neku zanimljivu temu da se zanimam oko nje. ona sa mojim dobrim osobinama nije uspjela...
o penisu... srušila bi forum... mi bi lagali, a dame bi maštaleMouse je napisao/la:dajte mi ideju da otvorim neku zanimljivu temu da se zanimam oko nje. ona sa mojim dobrim osobinama nije uspjela...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Re: RE: Re: Chat
Hajmo brt ozbBesic je napisao/la:Mouse hocemo li sutra udariti kontra miting ovim flamingosima sto se kao bore za kerove
Hvala momci za ideje. Sad moram odabrat najbolju
Misliš ti bi maštao?DANTES je napisao/la:o penisu... srušila bi forum... mi bi lagali, a dame bi maštaleMouse je napisao/la:dajte mi ideju da otvorim neku zanimljivu temu da se zanimam oko nje. ona sa mojim dobrim osobinama nije uspjela...
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.