FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

amazon
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la amazon » 24 jul 2016, 23:54

samoplavi je napisao/la:
amazon je napisao/la:Na BHT-u emisija Premijer Liga.
Nista narocito. Sve vec ispricano od Kostica i Hurtica.
Ma amaterska emisija, ali nemamo bolje. Kad okrenes HRT i njihovu emisiju vidis koliko smo mi smijesna drzava. A Fejzica bih ja otjerao vec jucer.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

4672980102091213
Kontakt:

Post Postao/la 4672980102091213 » 25 jul 2016, 00:04

Fina zarada sinoc od utakmice. Sedamdeset hiljada od karata, jos toliko od sponzora, 100 hiljada za godisnje karte ako ne i vise. Za clanske ne znam tacan broj. Kad vec nema evrope ovo je odlicno. Ako dobijemo Olimpika onda i protiv Sirokog 8-10000 na stadionu tako da barem smo malo uz pomoc navijaca rijesili minus stecen losom proslom sezonom. Istok nisam racunao ovdje...
Za zivot cijeli !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 jul 2016, 01:03

Ovo uništavanje stadiona je došlo sa namjerom i to je ono što mi smeta, znaju koliko se truda uložilo u stadion, upozoravalo se na to danima i svako je znao da će se to desiti. E sad, mi ne bi trebali nešto pretjerano glumiti moralne veličine, jer će njihov klub platiti svu štetu i sve će biti kao prije utakmice. Pored toga će dobiti masnu kaznu od saveza, tako da će sve ovo poprilično koštati njihov klub, plus što su ih koštali i na terenu, tako da su sami sebi nanijeli najviše štete.

Sa druge strane, ne vidim kako im možemo zabraniti da dođu na utakmicu, možemo im zabraniti da dođu organizovano, ali infiltriranje među naše navijače ne možemo zabraniti i to može prouzrokovati veće probleme.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

dzabula
Kontakt:

Post Postao/la dzabula » 25 jul 2016, 08:28

Izgleda da je nedozvoljena pozicija bila prije njihovog gola.
Kamere saveza mogu odgonetnuti,al nigdje snimaka.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 25 jul 2016, 09:44

Molim navijače Sarajeva i ostalih klubova da koriste temu za opšte diskusije ukoliko žele razgovarati o Želji.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 25 jul 2016, 10:47

superfreak je napisao/la:
jestamaji je napisao/la: danas je jedan od onih dana kada sam na stadionu kratko pomislio koliko sam ponosan što nisam pitar ..... par milisekundi kasnije mi se javio unutrašnji glas razuma koji mi je rekao da niko sa gramom zdravog razuma i ne može bit pitar

još nešto, meni je jasno da je u svrhu očuvanja reda i mira u gradu u interesu policije i lige bilo da se utakmica kako tako privede kraju, ali mi nikada nećemo nidokuda stići ako nastavimo tolerisati ovakve ispade i ostaćemo dno dna tj evropsko dno kace zauvjek! razvaljivanje stadiona tamo vamo, ali najkasnije kada su tri rakete/baklje uletile u dio publike gdje su sjedili ljudi sa djecom utakmica je morala biti prekinuta. kraj, šlus, fajront!
:clap: :clap: :clap:
To i ti bio na sjeveru, možda smo se mimoišli.
nisam, ja upravo zbog ovakvih stvari na derbijima idem samo na zapad kada vodim djecu :wave:

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 25 jul 2016, 10:59

jestamaji je napisao/la:
superfreak je napisao/la:
jestamaji je napisao/la: danas je jedan od onih dana kada sam na stadionu kratko pomislio koliko sam ponosan što nisam pitar ..... par milisekundi kasnije mi se javio unutrašnji glas razuma koji mi je rekao da niko sa gramom zdravog razuma i ne može bit pitar

još nešto, meni je jasno da je u svrhu očuvanja reda i mira u gradu u interesu policije i lige bilo da se utakmica kako tako privede kraju, ali mi nikada nećemo nidokuda stići ako nastavimo tolerisati ovakve ispade i ostaćemo dno dna tj evropsko dno kace zauvjek! razvaljivanje stadiona tamo vamo, ali najkasnije kada su tri rakete/baklje uletile u dio publike gdje su sjedili ljudi sa djecom utakmica je morala biti prekinuta. kraj, šlus, fajront!
:clap: :clap: :clap:
To i ti bio na sjeveru, možda smo se mimoišli.
nisam, ja upravo zbog ovakvih stvari na derbijima idem samo na zapad kada vodim djecu :wave:
Ti imas za zapada, lako je tebi :). Ne treba se obazirati na ove kretene. Ko ih ****, mi smo tu radi naseg Zelje i slagali se ili ne s nekim potezima Uprave nase je da dodjemo na utakmicu, pruzimo podrsku momcima i simbolicno na taj nacin pomognemo Svetinji.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 25 jul 2016, 11:56

aleksandar_veliki je napisao/la:Sutra ujutro ce na stadion doci komisija FSBiH zajedno sa predstavnicima Sarajeva i napravit ce se zapisnik vezan za nastalu stetu.
Zavrseno, steta veca od 15.000 KM :crazy:
Preko 100. komplet slomljenih - iscupanih stolica, 50.tak ostecenih koje ce se takodjer morati mijenjati, ostecenja na tek novoj postavljenoj zastitnoj ogradi, ostecenja na betonskim blokovima kao zastitnoj metalnoj konstrukciji, ostecenja na toaletima kao i na etazi i ulazu na tribinu, a kako stvari stoje sutra ce i savez rigorozno da djeluje
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 25 jul 2016, 13:22

samoplavi je napisao/la: Ti imas za zapada, lako je tebi :). Ne treba se obazirati na ove kretene. Ko ih ****, mi smo tu radi naseg Zelje i slagali se ili ne s nekim potezima Uprave nase je da dodjemo na utakmicu, pruzimo podrsku momcima i simbolicno na taj nacin pomognemo Svetinji.
upravo tako! nemam šta dodati! :thumbup:

P.S. ja sam prije rata išao na jug, sada, kada odem, odem na sjever, osim sa djecom na derbijima :wave:

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 25 jul 2016, 15:04

Baš tako, bujrum opet. Ali ovome nije mjesto na stadionu, zaista.

Pa da mi je neko rekao da će i pitari prepoznati projekat evropske Grbavice ne bih mu vjerovao :D

Bolji su nam od Megamixa, ovo je čini mi se najveća pojedinačna uplata!!! :P :urnebes: :clap:

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 25 jul 2016, 15:46

jestamaji je napisao/la:
samoplavi je napisao/la: Ti imas za zapada, lako je tebi :). Ne treba se obazirati na ove kretene. Ko ih ****, mi smo tu radi naseg Zelje i slagali se ili ne s nekim potezima Uprave nase je da dodjemo na utakmicu, pruzimo podrsku momcima i simbolicno na taj nacin pomognemo Svetinji.

P.S. ja sam prije rata išao na jug, sada, kada odem, odem na sjever, osim sa djecom na derbijima :wave:
Od samoplavog nisam ocekivao ovo. Znam i ja pretjerati samo ni blizu kao on. Dolazi sebi polako i to me raduje.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 25 jul 2016, 16:32

plavousrcu je napisao/la:
jestamaji je napisao/la:

Od samoplavog nisam ocekivao ovo. Znam i ja pretjerati samo ni blizu kao on. Dolazi sebi polako i to me raduje.
Ja cu brate kritikovati ili pljuvati kako kazu ovdje sve dok mi sportsku politiku u klubu vode Dejo ublehas i Miske. To nije dobro i svi koji zmire na to nisu dobronamjerni. Prvenstvo je pocelo i sad je momcima potrebna podrska. Oni igraju za Svetinju, brane cast Zeljo koji je vjecan, a sve ostalo bude i prodje.

4672980102091213
Kontakt:

Post Postao/la 4672980102091213 » 25 jul 2016, 17:30

Bubakar Dialiba? U gradu poznat kao ubica divova :mrgreen:

Definitvno pojacanje za nas klub. Prodali smo ga za 200 000 hiljada eura gdje ovaj menager sto mu dize platu preko ovog intervjua imao dvadeset posto od transfera,a tad je bio clan uprave :crazy: inace u tom taldzijskom Zelji u upravi su sjedili samo oni koji su zastupali igrace tako da je jedan Stilic otisao u Poljsku za 100 hiljada eura. Tad je posebno aktuelan u svojim malverzacijama bio 17-rostruki sampion sa Zeljom imenom poznatiji kao jedan gudacki instrument. I mi se sad zalimo na Deju i Misketa :( inace je predsjednik kluba dzaba reklamirao svoju firmu na Zeljinim dresovima i bio genralni sponzor bez ijedne marke uplacene.

Sad ozbiljno Buba jos nije potpisao,a odlicno bi nam dosao na ovih Kosticevih 4 4 2 s obzirom da smo i sa lijevacima limitirani. Kako bi samo izgledalo:

..................Dialiba.................Pozder(Nikolic)...............

Lendric.............Ugljesa..............Blagi.............Stevanovic

Jedan kvalitetan igrac sigurno dolazi do kraja prelaznog roka.Otvorila se fina plata odlaskom Hervasa. Ako ne dodje Dialiba doce drugi, a iskreno ja se nadam obojici.
Svi na Otoku !
Za zivot cijeli !

larssonche1337
Kontakt:

Post Postao/la larssonche1337 » 25 jul 2016, 17:32

grijeh lendrića staviti tu

4672980102091213
Kontakt:

Post Postao/la 4672980102091213 » 25 jul 2016, 17:35

larssonche1337 je napisao/la:grijeh lendrića staviti tu
Moze Dialiba ako potpise ili neko treci :P
Za zivot cijeli !

cruz40
Kontakt:

Post Postao/la cruz40 » 25 jul 2016, 17:53

4672980102091213 je napisao/la:Bubakar Dialiba? U gradu poznat kao ubica divova :mrgreen:

Definitvno pojacanje za nas klub. Prodali smo ga za 200 000 hiljada eura gdje ovaj menager sto mu dize platu preko ovog intervjua imao dvadeset posto od transfera,a tad je bio clan uprave :crazy: inace u tom taldzijskom Zelji u upravi su sjedili samo oni koji su zastupali igrace tako da je jedan Stilic otisao u Poljsku za 100 hiljada eura. Tad je posebno aktuelan u svojim malverzacijama bio 17-rostruki sampion sa Zeljom imenom poznatiji kao jedan gudacki instrument. I mi se sad zalimo na Deju i Misketa :( inace je predsjednik kluba dzaba reklamirao svoju firmu na Zeljinim dresovima i bio genralni sponzor bez ijedne marke uplacene.

Sad ozbiljno Buba jos nije potpisao,a odlicno bi nam dosao na ovih Kosticevih 4 4 2 s obzirom da smo i sa lijevacima limitirani. Kako bi samo izgledalo:

Jedan kvalitetan igrac sigurno dolazi do kraja prelaznog roka.Otvorila se fina plata odlaskom Hervasa. Ako ne dodje Dialiba doce drugi, a iskreno ja se nadam obojici.
Svi na Otoku !
Najboljeg strijelca na krilo pa stvarno ne znam kakva je ti je ovo formacija? Buba i Ivan bi bili najubojiti tandem PL. Kakav crni Pozder u vrhu napada pored ove dvojice.

ScoutInternational
Kontakt:

Post Postao/la ScoutInternational » 25 jul 2016, 19:05

4672980102091213 je napisao/la:Bubakar Dialiba? U gradu poznat kao ubica divova :mrgreen:

Svi na Otoku !
Ja iskreno ne znam sto se ti palis na te price? Pa zar ne vidis da sam je forum pun tih nekadasnjih "taldzija" koji pokusavaju na "silu" da zakuhaju na relaciji navijaci-uprava, jer ih nema vise nigdje u talovima kako unutar tako van kluba. Ta vremena su prosla, a proci ce jos vremena dok ovi svate da nemaju sta vise traziti oko ovog Zelje. Eno im Olimpic pa neka od njega pokusaju napraviti nesto, ali problem je sto takvi ne znaju pare napraviti vec samo uzeti.

Svi mi znamo da Dejo i Miske veze nemaju sa fudbalom, ali zato ima ljude koje plate za taj segment. Ustalom, ljudi su donjeli pare u klub i vratila ga na noge, i jos ga dizu, tako da tu pravo glasa nitko drugi nema dok sam ne dosene pare i postane ulagac kao oni koliko god se to nekome svidalo ili ne.

7% je sasvim normalan povrat na investiciju i tu ne vidim uopste problem. Valjda ljudi navikli na "gift money" ili kod nas sto bi rekli, "sadaka pare", pa da oni raspolazu kako je njima volja, i da se grade privatne vikendice i slicno....

Zajebite debelni price i ne ulazite u diskusije sa takvim. Bit ce forum cistiji!!!

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 25 jul 2016, 19:21

Svi na Otoku !
Nije 200.000 eura vec 325.000 eura i glavni taldzija tada sa transferom bio je Almir Dzuvo a u klubu se tada nista po tom pitanju nije pitao ni Faruk Telibecirevic niti bilo ko drugi, klubu je kasnije otislo svega 50.tak hiljada eura, Dzuvo uzdanica stranke SDA po svemu tada je bio alfa i omega i ako je bio tek clan skupstine kluba, ali je sa druge strane imao ocito jaku zaledjinu i podrsku, ako se u uzme u obzir da su te 2008. bili i lokalni izbori, dobro se onda zna gdje su pare i na sta otisle ;)

Kao sto rece odlaskom ovog papucara otvorila se mogucnost da se dovede istinsko pojacanje, a iskreno se nadam da ce to biti Dialliba, jer odlaskom 2008. obecao je da ce sa kad tada vratiti u Zelju, jer prije svega zavolio je klub, navijace i drzavu a zauzvrat je preko nas napravio solidnu fudbalsku karijeru.
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 25 jul 2016, 20:11

[youtube][/youtube]

I ovdje, na 2:42, je Dialiba rekao da bi volio zavrsiti karijeru u Zeljeznicaru. Kakva su samo sranja tada bila u klubu, ali on i dalje zahvalan jer je u Zelji napravio karijeru, pa to je ljudina. Ako ne dodje sada, vjerujem da ce doci za 2-3 godine. Naravno, nadam se da ce doci sada, Stevanovic desno i Dialiba lijevo, pa to bi bio dar-mar :D

ljalja
Kontakt:

Post Postao/la ljalja » 25 jul 2016, 20:24

cruz40 je napisao/la:

Svi na Otoku !
Najboljeg strijelca na krilo pa stvarno ne znam kakva je ti je ovo formacija? Buba i Ivan bi bili najubojiti tandem PL. Kakav crni Pozder u vrhu napada pored ove dvojice.

..................Lendric.................Pozder(Nikolic)...............

Buba.............Ugljesa..............Blagi.............Stevanovic

:kafa:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: MukiBek i 22 gosta.