FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Rule_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Rule_hz » 25 jul 2016, 22:26

Besic je napisao/la:Cemu ova pozitiva?

vidjet ces za 4 kola :cool:
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

pitarlOOk
Kontakt:

Post Postao/la pitarlOOk » 25 jul 2016, 22:28

Besic je napisao/la:Cemu ova pozitiva?
Znamo da imamo kvalitete više nego lani i da drugi nisu ništa bolji, a znamo koliko smo bolesni za klubom, zašto da ne, nek se neka stranica napiše i pozitivno, siti smo pljuvanja NO MORE HRAKANJE :rol: NAŠI SU PA DA SU OD GOVANA, kad ga zabiju zaboravimo i da smo ikad pljuvali jer ih volimo previše :clap:
Mosa RajvoSa

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 jul 2016, 22:31

joker90 je napisao/la:Kad bude rezultata, doci ce i pozitiva, sjetite se kakvi smo bili one sezone kad smo titulu uzeli. Ovako mozete praviti euforiju i atmosferu, a dođe prvi kiks i dzabe trud, ide sve na staro. Najvazniji segment kluba, sportski, koci i tu prestaje sva filozofija i pozitiva. Kad budemo tresli Mladost DK i slicne, neces morati pisati #malistezaFKS, jer ce i oni sami biti svjesni toga, ovako opet pravimo od sebe galaktikose, a onda najcesce slijedi bolno prizemljenje.
Ovdje se slazem apsolutno s tobom, ne treba dizati neku euforiju tek drugo kolo , sto kazes ako budu dobro igrali atmosfera i posjeta ce doci sami od sebe. Za nedjelju ja prezadovoljan s 6-7 hiljada a u doigravanju ako budemo u borbi za titulu onda idemo preko cenera svaku tekmu.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 25 jul 2016, 22:32

ja nisam odusevljen igrom na derbiju ali sam ipak uzeo godisnju i produzio clanarinu, uzet cu i dres, i naravno u nedelju biti na AFH... jer ne mogu sebe zamisliti da nisam na kosevu a sarajevo igra...
necu o "onima"...
hajmo o igracima, igrali su srcem, vidi se na njima da su svi za jednog.... nadam se da ce se uskoro rijesiti i ova situacija sa benkom i duljevicem... ide zrinjski a poslije njega najlaksi raspored od svih klubova... potrebno nam je ono sto smo imali kada mso titulu uzeli... gostujuci stadioni su gorili od nas ... bilo nas je uvijek vise od domacina.. sad moramo to ponoviti jer ovi momci fakat igraju srcem ... i uz podrsku vec u prvih 7-8 kola mozemo odmaci se od konkurencije i onda skinuti pritisak sa sebe u zadnja 4 kola uci rastereceno , pa neka onda protivnik navaljuje .... a tada je puno lakse igrati nego kada si u egalu i svaka je ko zaadnja...

nije fer da jedan said, jedan benko, pa i ovi novi slusaju 2000 navijaca kako im psuju i govore sve i svasta... hajmo da nas bude 10 000 pa da cuju huk kao protiv levskog kad je said krenuo sa loptom ... hajmo zagrmiti oni ti ga puse leone pa da benkara shvati gdje mu je ddom.... hajmo jednom pokazati upravi da mi volimo klub vise nego oni sto ga vole, i da smo mi SARAJEVO....

#‎MaliSteZaFkSarajevo‬
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 25 jul 2016, 22:34

Pa mora neko braniti cast kluba...
Gurbeti nas optuzuju i mi im se pridruzimo u tomee... E nece moci..
Ja yebem zeljeznicar, nek mi se kite svi napuse...
Ja volim Sarajevo

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 25 jul 2016, 22:36

Petak aBd i ja dolazim u Sarajevo. :ljepota: 3-1 :thumbup:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 25 jul 2016, 22:36

bordobijeli je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Kad bude rezultata, doci ce i pozitiva, sjetite se kakvi smo bili one sezone kad smo titulu uzeli. Ovako mozete praviti euforiju i atmosferu, a dođe prvi kiks i dzabe trud, ide sve na staro. Najvazniji segment kluba, sportski, koci i tu prestaje sva filozofija i pozitiva. Kad budemo tresli Mladost DK i slicne, neces morati pisati #malistezaFKS, jer ce i oni sami biti svjesni toga, ovako opet pravimo od sebe galaktikose, a onda najcesce slijedi bolno prizemljenje.
Ovdje se slazem apsolutno s tobom, ne treba dizati neku euforiju tek drugo kolo , sto kazes ako budu dobro igrali atmosfera i posjeta ce doci sami od sebe. Za nedjelju ja prezadovoljan s 6-7 hiljada a u doigravanju ako budemo u borbi za titulu onda idemo preko cenera svaku tekmu.
To ti kazem brate, lupi Svinjski qrcem po celu u nedjelju i eto pozitive, nece niko morati nista pokretati na silu. Onda ti ide prelagan raspored kada bi uz podrsku navijaca mogli uvezati perverznu seriju i izbiti na vrh tabele, a onda znas nas i euforiju. :cool:

Zato smirite malo ovo, tek protiv Zrinjskog cemo vidjeti na cemu smo i ima li razloga za optimizam ili pesimizam! Sutra odoh po godisnju, pa nek sve ide u picku materinu! I jos jednom nabijem gurbete i njihove stolice za kojim kmece! :opaopa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 25 jul 2016, 22:37

slika

slika
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 25 jul 2016, 22:48

ja se uvijek najezim i rasplacem kada gledam ovaj klip
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 25 jul 2016, 22:50

benko21 je napisao/la:
Neko ko zna to raditi, ovaj klip treba dopuniti novijim snimcima, iz sezone kad smo sad titulu uzeli, onaj gol Saida i slicno. To bi bio najmocniji video na svijetu za svakog pitara. :mrgreen: Ako ima neko ovdje ko zna, bujrum!
Bahati, bahati Željkan!
1946

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 25 jul 2016, 22:52

joker90 je napisao/la:
benko21 je napisao/la:
Neko ko zna to raditi, ovaj klip treba dopuniti novijim snimcima, iz sezone kad smo sad titulu uzeli, onaj gol Saida i slicno. To bi bio najmocniji video na svijetu za svakog pitara. :mrgreen: Ako ima neko ovdje ko zna, bujrum!
to bi bilo prejako da neko ubaci nove detalje onaj slalom Saida i naravno titulu kad smo uzeli
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

daljinski
Kontakt:

Post Postao/la daljinski » 25 jul 2016, 22:56

Dobar dio nasih ( necu da kažem navijaća več simpatizera) se olako zgražava na sve ovo što se dešavalo dole.
Da li vođeni novinarskim floskulama ili medijskom hajkom ali mislim da se malo pretjeruje u tom sažaljavanju komšija.
Oni kakvi su, njih treba gaziti gdje god da ih sretnemo i sve njihovo rušiti. Jer koliko god da smo mi zli i loši oni su prema nama i našem 5x gori.
Ali nemožeš ti to objasniti ljudima koji ne žele da im se obajsni.

Evo Vam samo jedan primjer, derbi prije 2 god (nemogu se tačno sjeiti datuma) Ekipa HZ izbjegava muriju, cijelom trasom od parka do Grbavice, u jednom dijelu Grbavice (Iza Shopinga) bez i jednog pripadnika MUPA nailazimo na grupu od 20-tak momaka TM (stariji momci)
Bili smo min 5 x brojniji i bili su posluženi kao meza na tanjiru (ljudi su umrli u tom treenutku od straha a vidjelo im se to i na licima) da bi samo hladno prošli pored njih. Naravno par momaka koji su i sada na celu sjevera su insistirali da se samo nastavi prema stadionu i smirili par usijanih glava. To je naš kodeks to su HZ. A ko misli da bi bilo isto da je bila obrnuta situacija grdno se vara.

Rušili su i oni 100 puta i jug AFH i sve što ih podsječa na FKS.

Da Bogda se mi jos 3 x sreli :twisted:

VanCipelic
Kontakt:

Post Postao/la VanCipelic » 25 jul 2016, 23:03

daljinski je napisao/la:Dobar dio nasih ( necu da kažem navijaća več simpatizera) se olako zgražava na sve ovo što se dešavalo dole.
Da li vođeni novinarskim floskulama ili medijskom hajkom ali mislim da se malo pretjeruje u tom sažaljavanju komšija.
Oni kakvi su, njih treba gaziti gdje god da ih sretnemo i sve njihovo rušiti. Jer koliko god da smo mi zli i loši oni su prema nama i našem 5x gori.
Ali nemožeš ti to objasniti ljudima koji ne žele da im se obajsni.

Evo Vam samo jedan primjer, derbi prije 2 god (nemogu se tačno sjeiti datuma) Ekipa HZ izbjegava muriju, cijelom trasom od parka do Grbavice, u jednom dijelu Grbavice (Iza Shopinga) bez i jednog pripadnika MUPA nailazimo na grupu od 20-tak momaka TM (stariji momci)
Bili smo min 5 x brojniji i bili su posluženi kao meza na tanjiru (ljudi su umrli u tom treenutku od straha a vidjelo im se to i na licima) da bi samo hladno prošli pored njih. Naravno par momaka koji su i sada na celu sjevera su insistirali da se samo nastavi prema stadionu i smirili par usijanih glava. To je naš kodeks to su HZ. A ko misli da bi bilo isto da je bila obrnuta situacija grdno se vara.

Rušili su i oni 100 puta i jug AFH i sve što ih podsječa na FKS.

Da Bogda se mi jos 3 x sreli :twisted:
To je debri "Mato Jajalo" , kup:D
Cak smo im se smijali i govorili im "gdje su one picke pitarske" a oni drze pive i tresu se, svi su imali bar salove i niko im prisao nije. Malo iznad je druga grupa njihova nas gadjala kamenjem i oni su dobili batine.
Kasnije nas je murija drzala izmedju zgrada a oni nas kamenjem i flasama gadjali a mi se nismo mogli okrenuti jer smo bili opkoljeni specijalcima koji nam nisu dali da mrdnemo. I dok su nas oni gadjali kamenjem, vodje su nas molile da ne uzvracamo jer nismo papci ko i oni...

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 25 jul 2016, 23:33

da nema prenosa na bht u mozhda bi bilo 6-7 milja,ovako petak u vrh glave

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 25 jul 2016, 23:52

da hoce izac negdje utakmica da je pogledam fino, dva dana treba..
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 25 jul 2016, 23:54

zlo87 je napisao/la:da hoce izac negdje utakmica da je pogledam fino, dva dana treba..
[youtube][/youtube]

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 25 jul 2016, 23:55

Memara je napisao/la:
zlo87 je napisao/la:da hoce izac negdje utakmica da je pogledam fino, dva dana treba..
[youtube][/youtube]
e to brate moj!!!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 25 jul 2016, 23:57

jurisicduska je napisao/la:FK Sarajevo možda prolazi kroz jedan tranzicijski period, borimo se sa dosta vjetrenjača, udaramo glavom u razne zidove, možda smo nervozniji nego ikad i nikad sa manje ambicija nismo ušli u sezonu.

Molim vas sve da se okrenete i pogledate u ogledalo, vidite čovjeka koji iskreno voli klub i želi mu sve najbolje. Navijači su tu da podrže klub i kad je dobro i kad je loše. Upravu ćemo ostaviti po strani, borit će se momci na tribinama s njima, i izboriti.

Želim reći ova ekipa momaka predvođena Duljevićem Benkom Sarićem pa do onih najmlađih Mihojevića Kadušića zaslužuju podršku, jednostavno prvi put imamo ekipu bez alkoholičara, klandžija bar u većem obimu. Momci dišu za klub i sve ovo preživljavaju ko i mi. Mi moramo stati na njihovu stranu jednostavno moramo. Podrška navijača ne smije izostati ove sezone. Pokažimo da smo vjetar u leđa tim momcima. Imamo drugu najmlađu ekipu u ligi, naša podrška će doprinijeti njihovoj igri, ne trebamo ih sputavati, psovati, krenimo samo od sebe, promijenimo svijest jednom kolegi s tribine, a to je da smo mi i igrači važniji od bilo kakve uprave, rezultat je ono što će biti upisano u historiji kluba. Nisam se nadao ali mogu reći da smo kvalitetni da možemo do trofeja, ali svi skupa mi i oni. Za Sarajevo i za bolje sutra. Moramo svi ko jedan biti, među nama ne smije postojati zle krvi, možemo se ne slagati. Ali ista nas ljubav veže i moramo zajedno nastupati, jer sebi smo najpreči, ne dozvolite da nam klub ponižava bilo ko.
:thumbup:
Svi u nedjelju na Kosevo!
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 26 jul 2016, 00:18

Ne stigoh danas da napisem za ovo saopstenje Hordi.. Ali uglavnom svaki nas potez bio on dobar ili los (ovi dobri manje ali..) ispracen je medijski kao nijednom drugom klubu. Sama cinjenica da smo druga najmladja ekipa lige mi govori da to mozes samo procitati negdje na forumu, nijedan portal to nije ispratio prije derbija ili ja nisam vidio da je o tome pisano, a vratite se unazad godinu/dvije i sjetite se naslova mladost zelje protiv Sarajeva itd, itd.. I rekao bih da je za sve ovo kriva nasa uprava jer ne zna u pravom smjeru okrenuti stvari, sibicari sa one strane u tome uspijevaju i sve skrivaju sto im se desava u klubu na taj nacin i tako mi popusimo foru, tacnije nasa raja nasjedne na ove gluposti medju sibicarima i njihovim portalima i furaju tu pricu.. eto ko da se prije nije ni palilo ,a ni cupale stolice.. mislim smijesno, promjeniti odnos prije svega sa medijima a sibicarima sled. derbi prirediti ono sto oni nama rade godinama , vratiti im i gore :)

admirr
Kontakt:

Post Postao/la admirr » 26 jul 2016, 00:27

realno gldajuci, mi imamo daleko najbolje igrace u ovoj ligi. mislim da momcima treba dati podrsku a rezultati ce doci. ovaj derbi im je dosao u nezgodno vrijeme, pra utakmica, pritisak, trema ovo-ono. ali ako pogledate kako su igraeli kad su se malo opustili, shvaticete da su oni za svjetlosnu godinu ispred svih ostalih igraca u ovoj ligi. u subotu ce to i pokazati na terenu. utrpacemo laznim madjarima 4 komada :opaopa: :opaopa:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.