FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Joj samo kad se sjetim one njihove propagande "nasa djeca" fuj
Uvijek su znali praviti tu neku dobru laznu sliku, ali bas uvijek, i to im se mora priznati! Mi evo vec druga sezona najmladji tim a ovdje niko tu cinjenicu ne jeb.e ni 1%.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Stvarno kad se sjetim otrali su usi s zeljinom djecom i kako su najmladji a mi placenici i staronje. A sad niko nista ne pise kad mi imamo u timu Kadusica,Mihojevica,Radovca,Duljevica
yebem ja nase kvazi novinare. da neko drugi ima ovakve igrace kao mi, nebi silazili sa naslovnica i sa tv ekrana.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Zato i kazem , nijedan ovaj **** portal to ne spominje a znali su preseravati sa djecurlijom pa su cak i bucana pretvorili u tinejdzera , vjesto nema sta
BAS JE GLUPO BITI ULTRAS IZ MOSTARA .. YEBI ZRNJSKI
BAS JE GLUPO BITI ULTRAS IZ MOSTARA .. YEBI ZRNJSKI
tek sad vidim koliko loša utakmica, bar ovo prvo poluvrijeme što sam pregledao. Rustemović i Radovac dobri. Hurtiću objasni naciji što si stavio Sarića kao 10ku.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Eh ovako nakon odgledane utakmice vako s mirom da dam analizu neku.
Pavlović-hladne glave, nije imao posla, mada mislim da kod gola nije morao skakati nego samo čučnuti i čekati je, al je vjerovatno bio iznenadjen.
Kadušić-solidan, fin u defanzivi samo je trebao više ofanzivno.
Hodzic-bolji od Kadusica meni, vise igra ofanzivno a i defanzivno odlican.
Novakovic-nije kriv za gol, siguran cijelu utakmicu.
Balic-siguran, pogrijesio je kod gola jer je krenuo na drugog igraca i Lendricu ostavio prostora, ali to nije njegova primarna pozicija, tako da..
Bekic-po meni jedan od najboljih, ofanzivno strasan, defanzivno solidan. Volio bih ga protiv Zrinje vidjet na lijevom krilu, a Balica na beku.
Rustemovic-odlična utakmica, bez greške. Defanzivno prejak i ima ga svugdje, slao strašne duge lopte, samo poradi na prekidima, al bez zamjereke, samo nastavi tako i svaka čast.
Radovac-nakon dugo vremena opet je tu. Svi smo se iznenadili kad smo njega vidjeli al je odigrao vrhunski, duge lopte, defanziva, borba, bez zamjerke.
Sarić-greška Hurtića, prvo ga je korisitio kao 10ku gdje se ne snalazi i nema prostora i onda izlaskom Crnkica stavio ga je na lijevo krilo, pa ulaskom Saida na njegovu pravu poziciju gdje je pokazao vise nego za cijelu utakmicu. Po meni greška Hurtića.
Husejinovic-nije imao neke prilike da se dokaze, al se vidi na njemu da ce iz utakmice u utakmicu ako ga zdravlje posluzi bit bolji.
Duljevic-ne mora svaki put ići u solo akciju, više timske igre i bio bi puno bolji, igrao je i defanzivno i imao dosta oduzetih lopti.
Crnkic-vidjelo se da ga je atmosfera pojela, al nije los bio, vidjet cemo ga jos, bit ce nesto od njeg.
Ahmetović-borio se, zabio gol, u nekim situacijama gdje se nalazio da je bio Leon zabio bi ga i isto tako za Leona.
Leon-lav, bori se, trči, gine, zelio je taj gol vise nego ista, zamalo opet škarice da uhvati, zasluzuje vise igre.
Samo mi se ne svidja sto su nam igraci previse staticni, zato se i nije vidjelo da je Zeljo ima igraca manje. Zeljo nas je pustio da igramo i na njihovoj polovini, al bojim se da Zrinjski nece i da ce igrat visoki presing gdje Hurtic nece znat sta da radi. Po meni je on krivac sto nismo pobjedili. Bolje je nego prosle sezone, al moze 10x puta bolje jos.
P.S kad je prekid bio Leon se okreće i aplaudira ja mislim sjeveru. Institucija! I vidjelo se na Kadušiću kad je onaj dobio crveni karton da je dijete Sarajeva, hoce da se bije odmah. To je neko moje vidjenje.
UPRAVA NAPOLJE!
Pavlović-hladne glave, nije imao posla, mada mislim da kod gola nije morao skakati nego samo čučnuti i čekati je, al je vjerovatno bio iznenadjen.
Balic-siguran, pogrijesio je kod gola jer je krenuo na drugog igraca i Lendricu ostavio prostora, ali to nije njegova primarna pozicija, tako da..
Bekic-po meni jedan od najboljih, ofanzivno strasan, defanzivno solidan. Volio bih ga protiv Zrinje vidjet na lijevom krilu, a Balica na beku.
Rustemovic-odlična utakmica, bez greške. Defanzivno prejak i ima ga svugdje, slao strašne duge lopte, samo poradi na prekidima, al bez zamjereke, samo nastavi tako i svaka čast.
Radovac-nakon dugo vremena opet je tu. Svi smo se iznenadili kad smo njega vidjeli al je odigrao vrhunski, duge lopte, defanziva, borba, bez zamjerke.
Sarić-greška Hurtića, prvo ga je korisitio kao 10ku gdje se ne snalazi i nema prostora i onda izlaskom Crnkica stavio ga je na lijevo krilo, pa ulaskom Saida na njegovu pravu poziciju gdje je pokazao vise nego za cijelu utakmicu. Po meni greška Hurtića.
Husejinovic-nije imao neke prilike da se dokaze, al se vidi na njemu da ce iz utakmice u utakmicu ako ga zdravlje posluzi bit bolji.
Duljevic-ne mora svaki put ići u solo akciju, više timske igre i bio bi puno bolji, igrao je i defanzivno i imao dosta oduzetih lopti.
Crnkic-vidjelo se da ga je atmosfera pojela, al nije los bio, vidjet cemo ga jos, bit ce nesto od njeg.
Ahmetović-borio se, zabio gol, u nekim situacijama gdje se nalazio da je bio Leon zabio bi ga i isto tako za Leona.
Leon-lav, bori se, trči, gine, zelio je taj gol vise nego ista, zamalo opet škarice da uhvati, zasluzuje vise igre.
Samo mi se ne svidja sto su nam igraci previse staticni, zato se i nije vidjelo da je Zeljo ima igraca manje. Zeljo nas je pustio da igramo i na njihovoj polovini, al bojim se da Zrinjski nece i da ce igrat visoki presing gdje Hurtic nece znat sta da radi. Po meni je on krivac sto nismo pobjedili. Bolje je nego prosle sezone, al moze 10x puta bolje jos.
P.S kad je prekid bio Leon se okreće i aplaudira ja mislim sjeveru. Institucija! I vidjelo se na Kadušiću kad je onaj dobio crveni karton da je dijete Sarajeva, hoce da se bije odmah. To je neko moje vidjenje.
UPRAVA NAPOLJE!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Koje ba daleko najace igrace u ligi?admirr je napisao/la:realno gldajuci, mi imamo daleko najbolje igrace u ovoj ligi. mislim da momcima treba dati podrsku a rezultati ce doci. ovaj derbi im je dosao u nezgodno vrijeme, pra utakmica, pritisak, trema ovo-ono. ali ako pogledate kako su igraeli kad su se malo opustili, shvaticete da su oni za svjetlosnu godinu ispred svih ostalih igraca u ovoj ligi. u subotu ce to i pokazati na terenu. utrpacemo laznim madjarima 4 komada![]()
Koga zavaravas?
Imas u pet deka igrace kao i konkurenti.
Razlika je samo u trenerima i u sistemima rada.
Ono što je najbitnije nemamo najgori kadar u ligi niti imamo najslabiji stručni šab, a kroz neke priče dalo se zaključiti da je upravo tako. Mnogo negativnih stvari se proširilo među rajom da kada s nekim na ulici pročaš stekneš dojam da smo najgori a to uopće nike tako.
Nije nam sve med i mlijeko i ne treba ga tako predstavljati, ali isto tako nije sve ni crno. Čak šta više, bliže je medu i mlijeku.
U plasiranju loše atmosfere veoma važnu ulogu igraju i pojedini mediji koji potenciraju neke stvari samo kada smo mi u pitanju.
Treba upozoravati na greške ali isto i isticati ono što je dobro.
Nije nam sve med i mlijeko i ne treba ga tako predstavljati, ali isto tako nije sve ni crno. Čak šta više, bliže je medu i mlijeku.
U plasiranju loše atmosfere veoma važnu ulogu igraju i pojedini mediji koji potenciraju neke stvari samo kada smo mi u pitanju.
- prdimahovina
- Kontakt:
Upravu si Hilmo,pored medija veoma važnu ulogu u kreiranju atmosfere imamo mi,navijači,simpatizeri,forumaši.....hilmo je napisao/la:Ono što je najbitnije nemamo najgori kadar u ligi niti imamo najslabiji stručni šab, a kroz neke priče dalo se zaključiti da je upravo tako. Mnogo negativnih stvari se proširilo među rajom da kada s nekim na ulici pročaš stekneš dojam da smo najgori a to uopće nike tako.
Svima je lakše i draže prenijeti i palamuditi o lošim stvarima dok se neke pozitivne prešute i onda se stvori loša atmosfera koja direktno utiče na sve nas.
Ne bi trebalo da nam budNe teško da malo okrenemo vodenicu na naš tok jer kako se većina slaže sa konstatacijom da su sve ekipe u 5 deka isto tako bi podizanje atmosfere , makar jedan promil , moglo pokrenuti neka pozitivna dešavanja na tribini a igračima dalo neku energiju na terenu.
" srce na teren i pamet u glavu "
Gotovo je, sad si prijatelj uprave i neprijatelj kluba.hilmo je napisao/la:Ono što je najbitnije nemamo najgori kadar u ligi niti imamo najslabiji stručni šab, a kroz neke priče dalo se zaključiti da je upravo tako. Mnogo negativnih stvari se proširilo među rajom da kada s nekim na ulici pročaš stekneš dojam da smo najgori a to uopće nike tako.
Ne znam otkud ti pravo na umjereno mišljenje?!
Odlicna analiza po meni, slazem se sa 95% stvari stobom, osim ovo za Kadusica na kraju, ne treba on da se bije za F.K Sarajevo, on treba da bude profesionalac, da napravi karijeru, osim ako zeli da zavrsi u kantonu ili da prede kod komsinica.zlo87 je napisao/la:Eh ovako nakon odgledane utakmice vako s mirom da dam analizu neku.
UPRAVA NAPOLJE!
-
jurisicduska
- Kontakt:
Izvinut ćeš Isko al treba. Gledam zadnjih 10 derbija oni svi ko jedan na svaku odluku sudije skaču, svi iza lopte, koškanje svi za jednog, koliko god ih ne voljeli to je odlika tima. Prvi put na ovom derbiju sam vidio to zajedništvo u ekipi. Namjerno Talijan udara Ahmetovića što je totalno nesportski, a tome je prethodilo čupanje nogama i rukama da se Duljević zaustavi, kolektivna nemoć, nakon toga Kadušić sa pravom brani klupskog kolegu i svaki put treba onako da odreaguje, dosta su bili manekeni, prvi put imamo borce u ekipi.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Sve je dobro dok je tu još uvijek Benko i Duljević, da hoće se više znati jel definitivno ostaju ili idu.
jurisicduska je napisao/la:Izvinut ćeš Isko al treba. Gledam zadnjih 10 derbija oni svi ko jedan na svaku odluku sudije skaču, svi iza lopte, koškanje svi za jednog, koliko god ih ne voljeli to je odlika tima. Prvi put na ovom derbiju sam vidio to zajedništvo u ekipi. Namjerno Talijan udara Ahmetovića što je totalno nesportski, a tome je prethodilo čupanje nogama i rukama da se Duljević zaustavi, kolektivna nemoć, nakon toga Kadušić sa pravom brani klupskog kolegu i svaki put treba onako da odreaguje, dosta su bili manekeni, prvi put imamo borce u ekipi.
Razumijem ja tebe na sta mislis, ne skacu oni na sudije i udaraju nase igrace sto su timska ekipa, vec je to amterski, seoski mentalitet fudbalera, takvih je puna liga, ako hocemo ulagat u akademiju i mlade igrace, ne trebamo ih uciti da se udaraju po terenu, psuju protivnicima, krvnicke startove.
Kad ti ne mogu nista onda te udaraju, to je znak nemoci a ne snage.
Kad budu malo bolje sudije i kad budu svaki start kaznjavali kako treba, davali zuti za lakat u lice, drzanje za dres vidjet ces da ce tad se gledat samo ko zna bolje lopte igrat
jurisicduska je napisao/la:Izvinut ćeš Isko al treba. Gledam zadnjih 10 derbija oni svi ko jedan na svaku odluku sudije skaču, svi iza lopte, koškanje svi za jednog, koliko god ih ne voljeli to je odlika tima. Prvi put na ovom derbiju sam vidio to zajedništvo u ekipi. Namjerno Talijan udara Ahmetovića što je totalno nesportski, a tome je prethodilo čupanje nogama i rukama da se Duljević zaustavi, kolektivna nemoć, nakon toga Kadušić sa pravom brani klupskog kolegu i svaki put treba onako da odreaguje, dosta su bili manekeni, prvi put imamo borce u ekipi.
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Danas ce jedan dio ekipe igrati u Hrasnici na turniru u 18h igraju sa Famosom a jedan dio u Travniku prijateljsku u 17h
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Nismo mi uopće igrali grubo, samo smo pokazali, Advan prije svih, da nema više unošenja u lice našim igračima.
Ne treba nesportski udarati nikog ali svima treba dati do znanja da su svi za jednog. Samo se treba znati kontrolisati da ne bi neki nepotrebni crveni pao.
Ne treba nesportski udarati nikog ali svima treba dati do znanja da su svi za jednog. Samo se treba znati kontrolisati da ne bi neki nepotrebni crveni pao.
[youtube][/youtube]
4 godine
4 godine
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Onakav stav je bio itekako potreban.Zajednistvo.Zelja za uspjehom.I kako sada ne podrzati te momke bez obzira ko se nalazio u upravi,ko sjedio na klupi.hilmo je napisao/la:Nismo mi uopće igrali grubo, samo smo pokazali, Advan prije svih, da nema više unošenja u lice našim igračima.
Jer ja gledam i hocu da gledam onih 11 ratnika na terenu koji mi donose i radost i tugu,ne usminkanu "gospodu" u lozama.Boli me k.urac za njih.
Zato ce onih 11 uvijek imati moju podrsku bez obzira na druge stvari,sve dok vidim da srcem igraju za onaj grb na dresu,za svetinju.
Zato necu i ne mogu da prihvatim i da se slozim sa bilo kim,da mi je brat rodeni,ko ce ismijavati Rustemovica,Duljevica ili bilo kojeg drugog igraca NASEG KLUBA.
Zelim da oni osjete da su cijenjeni,da imaju podrsku,da ih navijaci vole,tek onda mozemo od tih istih igraca ocekivati da budu jos bolji.I bice,siguran sam....
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Ipak su to sad naša djeca koja vole klub naspram njihovih plaćenika 
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska i 9 gostiju.