Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Bečki Kongres
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Bečki Kongres » 01 jul 2010, 10:18

majestic24 je napisao/la:De ostavite covjeku sestru mu na miru,ccc :twisted: :twisted: :twisted:
Ko je Miro? :mrgreen:

Šalu na stranu, stvarno je loše pričati/pisati o nečijoj sestri/bratu.

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 01 jul 2010, 10:21

Ako ovo shvatate bukvalno onda pistolj i u glavu ;) :lol: :lol:
A C A B !

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 01 jul 2010, 10:59

Ne zna Livada ko saam ja.Malo je ukljucio mozak i skontao kakko da me sjebe.
Na potpisu mi pise da sam robijas,a kad se desio masakr u Hlapcevicima ja sam pisao o tom masakru jer zivim u Hlapcevicima,a deb nisan je mjesto u Hlapcevicima.Uopste nisam pisao RZ na znakovima.
:) :) :) :D ;)
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 01 jul 2010, 11:00

Opasan mali :mrgreen: :mrgreen:
A C A B !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 jul 2010, 11:14

Vrtić...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 jul 2010, 11:17

Hoće li neko upozoriti ovog klinca, mislim da ovaj tip provokacija nije na mjestu.
Voli te tvoje Sarajevo.

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 01 jul 2010, 11:21

LIvada je napisao/la:
sikirica je napisao/la:Ne zna Livada ko saam ja.Malo je ukljucio mozak i skontao kakko da me sjebe.
Na potpisu mi pise da sam robijas,a kad se desio masakr u Hlapcevicima ja sam pisao o tom masakru jer zivim u Hlapcevicima,a deb nisan je mjesto u Hlapcevicima.Uopste nisam pisao RZ na znakovima.
:) :) :) :D ;)
aa dobro...sto te to nema u endija u klubu ????

opet ti kazem pozz seku :lol: :lol:
Mozes ti pisati jer ja dodjem ponekad,sva djeca dolaze endiju,ajd nsr vise reci ko si na PP. :D :D

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 jul 2010, 11:40

Bilo joj vruće, pa gola šetala gradom
Osamnaestogodišnja djevojka odlučila se protiv nesnosnih vrućina boriti na poprilično nekonvencionalan način, ali je njen pokušaj hlađenja dodatno podignuo temperaturu u francuskom gradu.

U policijsku postaju u Montpellieru odjednom su počeli stizati pozivi. Opću paniku je izazvala 18-godišnja djevojka koja je potpuno gola šetala gradskim ulicama.

Policajci su pronašli djevojku i razgovarali s njom, ali sa zakonske strane nisu imali nikakvog razlog niti mogućnosti intervenirati.

'Dok god se ne ponaša nedolično i svojim gestama i komentarima ne uznemirava ostale prolaznike ne možemo joj zanijekati njeno pravo da hoda gola', rekao je načelnik policije Neil Martel.

Policajci nisu primijetili da je tinejdžerica napravila ništa čime bi prekršila zakon.

'Samo je rekla da joj je bilo jako vruće i da se odlučila prošetati', prenio je narednik izjavu ležerne djevojke koja je u društvu muškarca šetala gradskim središtem.

Golotinja na ulicama Montpelliera nije neuobičajena pojava. Svake godine se u ovom gradu održava nudistička biciklijada, pa nije ni čudno što se djevojka odlučila prošetati gola.

Net
Voli te tvoje Sarajevo.

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 01 jul 2010, 11:40

sikirica je napisao/la: Mozes ti pisati jer ja dodjem ponekad,sva djeca dolaze endiju,ajd nsr vise reci ko si na PP. :D :D
:?

cuj reko mi da serem...meni starijem 10 godina ti tako....dobro recu danas dejni da ti jos 5 samara opali...
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 01 jul 2010, 11:41

[youtube][/youtube]
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 01 jul 2010, 11:44

Virtu4l je napisao/la:Hoće li neko upozoriti ovog klinca, mislim da ovaj tip provokacija nije na mjestu.
Na moj racun ?
A C A B !

LudLo
Kontakt:

Post Postao/la LudLo » 01 jul 2010, 11:54

Emir_ZENICA je napisao/la:Ako ovo shvatate bukvalno onda pistolj i u glavu ;) :lol: :lol:
reci im kolega :mrgreen:

i otkud znate da ja nisam sikirica :lol:
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum

>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 01 jul 2010, 11:56

LudLo je napisao/la:
reci im kolega :mrgreen:

i otkud znate da ja nisam sikirica :lol:
:lol: :lol:

Zalosno je sto se sve bukvalno shvaca :lol: :lol:

a jesil siguran da si Ti sikirica,mozda sam ja :mrgreen: :mrgreen:
A C A B !

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 01 jul 2010, 12:05

DAJ BA STA VAM JE POPUSTITE ME VISE!!!!!!! :| :| :|
.ebem vam belaj,kakva ba Dejna,ja vama lazi prosipam ovdje,samo da malo pricamo,ali ovo se produzi jbg. :roll:

Dino_TM
Kontakt:

Post Postao/la Dino_TM » 01 jul 2010, 12:28

Stvarno ste smorili. Znamo da se zezate, ali pretjerujete. Pustite sikiricu na miru. :D

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 01 jul 2010, 12:44

bavarian_bk je napisao/la:Neki dan , ustvari prije nekoliko sedmica :D profesror vjeronauke nam prica lekciju o muslimanima u evropi i inkvizicijama muslimana u srednjem vijeku . Kroz pricu rece nam za jednu crkvu koja je izrgrađena ni manje ni više nego od kostiju muslimana :shock: . Građenje je naredio neki papa ,zaboravih ime ,a evo kako to izgleda
Neki dan sam gledao nesto na History Channelu i pokazivali su crkvu, cija je unutrasnjost "dekorisana" ljudskim skeletima (cini mi se da se nalazi u poljskoj ili ceskoj, nisam siguran.)
Ne vjerujem da je bas profa u pravu. Il' jednostavno ne mislimo na istu crkvu, mada prvi put cujem za to :)

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 01 jul 2010, 13:01

ribery je napisao/la:
bavarian_bk je napisao/la:Neki dan , ustvari prije nekoliko sedmica :D profesror vjeronauke nam prica lekciju o muslimanima u evropi i inkvizicijama muslimana u srednjem vijeku . Kroz pricu rece nam za jednu crkvu koja je izrgrađena ni manje ni više nego od kostiju muslimana :shock: . Građenje je naredio neki papa ,zaboravih ime ,a evo kako to izgleda
Neki dan sam gledao nesto na History Channelu i pokazivali su crkvu, cija je unutrasnjost "dekorisana" ljudskim skeletima (cini mi se da se nalazi u poljskoj ili ceskoj, nisam siguran.)
Ne vjerujem da je bas profa u pravu. Il' jednostavno ne mislimo na istu crkvu, mada prvi put cujem za to :)
Da , ova crkva se nalazi u Češkoj ;) I profesor kaze da je 100% od kostiju muslimana . Sad ako laže on , lažem i ja ,a nevjerujem da on laže ,jer je učen čovjek a i veliki vjernik ;)

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 01 jul 2010, 13:17

Fakat ne mogu da vjerujem da su onog malog vedada "izbacili" iz bolnice u palermu samo zato sto vise nema para za lijecenje...fuj,koji materijalisti :evil: :!: Ja stvarno ne znam kako ti doktori tamo mogu uopste biti doktori kada im nije zao da bebu koja je do sada svasta prosla u zivotu tek tako ostave zbog para....dabogda odmah svi zabe postali kad su tako odvratni :evil:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 01 jul 2010, 13:23

ribery je napisao/la:
Je u Ceskoj (Sedlec) zove se "The Sedlec Ossuary"
A tu su kosti od 40 do 70 hiljada ljudi, koji su umrli za vrijeme kuge a zeljeli su tu biti "pokopani" jer je neki Henry donio dio svete zemlje (iz Palestine) i stavio dio u temelj.
Kosturnica sadrži kosti više od 40.000 ljudi kojima je ''ukrašen'' interijer ove kapele. Čak je i luster napravljen od ljudskih kostiju, kao i obiteljski grb jedne od poznatih i uglednih porodica s tog područja. I u Austriji u mjestu Hallstatt nedaleko od Salzburga postoji slična kosturnica (Beinhaus). Valjda u vremenu u kojem je nastala kremiranje nije bilo dopušteno već su mještani u nedostatku prostora za pokop umrlih vadili kosti već sahranjenih rođaka i poznanika te ih pedantno čistili i danima izlagali na suncu dok ne bi postale bijele poput slonovače. Nakon toga bi na lobanju umrlog napisali njegovo ime kao i godinu smrti. Ukrašavali bi je raznim dekoracijama veselih boja u vidu cvijeća, lišća, gotskih slova, križeva itd. Ta je tradicija navodno počela 1720-ih, dok je posljednja lobanja u kapelicu dospjela 1995.
http://www.minber.ba/index.php?option=c ... &Itemid=53
[youtube][/youtube]

Postoji i ova kapelica u Rimu, u njoj se nalaze kosturi od 4000 redovnika
[youtube][/youtube]
100% sportski i krajnje opušten potpis

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 01 jul 2010, 17:22

onaj momak sto ga je metak jucer pogodio je ustvari brat od one djevojke sto se utopila u bosni prosle godine. jbt. stvarno zalosno.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 9 gostiju.