NK Široki Brijeg

jozo121
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la jozo121 » 27 jul 2016, 17:33

Po ovome izgleda da se Mijo povlači a sa njim i Mepas, evo prilike raznim pametnjakovičima, demagozima, koji sve znaju po kafićima i birtijama da uđu u klub, nek nam je Bog na pomoći, ovo sve ne izgleda dobro. Sretno Mijo !!!
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)

sjever96
Kontakt:

Post Postao/la sjever96 » 27 jul 2016, 17:36

jozo121 je napisao/la:Po ovome izgleda da se Mijo povlači a sa njim i Mepas, evo prilike raznim pametnjakovičima, demagozima, koji sve znaju po kafićima i birtijama da uđu u klub, nek nam je Bog na pomoći, ovo sve ne izgleda dobro. Sretno Mijo !!!
Ja po clanku nisam zakljucio da ide Mepas. Samo im se zahvaljuje kao i Škriparin! Znači da se i Škripari gase?
Zašto sada šutite zašto ne dignete glas da nije bilo njih nebi bilo niti vas! Šantić,Jelić.

jozo121
Kontakt:

Post Postao/la jozo121 » 27 jul 2016, 17:40

Ako si malo bolje upućen u dešavanja znao bi da Mirko ostaje glavni sponzor samo dok je Mijo u klubu, možda ostane ali ne kao glavni sponzor.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)

Strob1996
Kontakt:

Post Postao/la Strob1996 » 27 jul 2016, 17:49

sjever96 je napisao/la:
jozo121 je napisao/la:Po ovome izgleda da se Mijo povlači a sa njim i Mepas, evo prilike raznim pametnjakovičima, demagozima, koji sve znaju po kafićima i birtijama da uđu u klub, nek nam je Bog na pomoći, ovo sve ne izgleda dobro. Sretno Mijo !!!
Ja po clanku nisam zakljucio da ide Mepas. Samo im se zahvaljuje kao i Škriparin! Znači da se i Škripari gase?
Hahaahaah cuj Škripari se gase :silent: :silent: neboj se ti za Škripare
Zbog tebe jutrom budim se,pjevam uvijek do zadnje i kad ti ime spomenem znaj da zivim za tebe...

sjever96
Kontakt:

Post Postao/la sjever96 » 27 jul 2016, 17:53

Strob1996 je napisao/la:
sjever96 je napisao/la:
Hahaahaah cuj Škripari se gase :silent: :silent: neboj se ti za Škripare
Ponovno pročitaj moj post ;)
Zašto sada šutite zašto ne dignete glas da nije bilo njih nebi bilo niti vas! Šantić,Jelić.

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 27 jul 2016, 18:17

Podrska generalu, Mijo uz tebe smo!!!
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

sjever96
Kontakt:

Post Postao/la sjever96 » 27 jul 2016, 18:26

Android je napisao/la:Podrska generalu, Mijo uz tebe smo!!!
A mozemo mi bit uz njega kolko god hoćemo nikakve koristi ako nisu uz njega oni koji bi trebali! Upss. ti koji su trebali bit uz njega su ga i izdali a rodom su iz istog grada

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 27 jul 2016, 18:27

Ode Mamić, ode Jelić, kakva slučajnost ili nije?

sjever96
Kontakt:

Post Postao/la sjever96 » 27 jul 2016, 18:29

SiouxLukavac je napisao/la:Ode Mamić, ode Jelić, kakva slučajnost ili nije?
:urnebes: :urnebes: :tokralju:

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 27 jul 2016, 20:26

Prijateljska utakmica:

NK GOŠK - NK Široki Brijeg 0:2
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 27 jul 2016, 20:42

Android je napisao/la:Prijateljska utakmica:

Nitko nista nije o tome pisao... Strijelci?

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 27 jul 2016, 21:41

A šta ako dođe Mamić !! Ne mislim osobno on nego neko njegov, što je isto kao on!
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

PERO1234
Kontakt:

Post Postao/la PERO1234 » 27 jul 2016, 21:53

maxmore je napisao/la:A šta ako dođe Mamić !! Ne mislim osobno on nego neko njegov, što je isto kao on!
Necemo ovdje o teorijama zavjere, ali odjesnom se odgadja sjednica za kraj kolovoza a u međuvremenu Mamic odlazi za svih funkcija u Hrvatskoj. Mijo sredi Zdravka neka dodje i hapa koliko hoce ali da budemo beton. Da nam nemogu ostali ništa.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.

LoveSB96
Kontakt:

Post Postao/la LoveSB96 » 27 jul 2016, 23:56

Jel bilo neke price da bi Mirkov sin trebao bit predsjednik? Sta mislite da Feal ude u klub? Čini mi se da će ovo biti promašena polusezona.. Nadam se samo to.
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 28 jul 2016, 00:47

PERO1234 je napisao/la:
maxmore je napisao/la:A šta ako dođe Mamić !! Ne mislim osobno on nego neko njegov, što je isto kao on!
Necemo ovdje o teorijama zavjere, ali odjesnom se odgadja sjednica za kraj kolovoza a u međuvremenu Mamic odlazi za svih funkcija u Hrvatskoj. Mijo sredi Zdravka neka dodje i hapa koliko hoce ali da budemo beton. Da nam nemogu ostali ništa.
Taman i ja nešto razmišljam čitajući ovo. Neka uzima sebi koliko hoće ali neka mi igramo EL ili CL i da haramo koga briga koliko on uzima :zviz:

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 28 jul 2016, 00:50

sb1996 je napisao/la:
Android je napisao/la:Prijateljska utakmica:

Nitko nista nije o tome pisao... Strijelci?
[PRIJATELJSKA UTAKMICA] Wagner i Baraban za pobjedu u Gabeli
Pogotcima Wagnera i Barabana naša je momčad slavila pobjedu protiv GOŠK-a u prijateljskoj utakmici u Gabeli.

sjever96
Kontakt:

Post Postao/la sjever96 » 28 jul 2016, 01:02

Ma daboga on krao sebi vise nego u Dinamu samo da ne propanemo i da više osvojimo to jednom! Iako sumnjam u to! Al ga mrzin iz dna duse i repku radi njega. Al nek dode

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 28 jul 2016, 07:44

sjever96 je napisao/la:Ma daboga on krao sebi vise nego u Dinamu samo da ne propanemo i da više osvojimo to jednom! Iako sumnjam u to! Al ga mrzin iz dna duse i repku radi njega. Al nek dode
Ma sta ce doc. Nema sanse. Gluposti valjamo :mrgreen:

PERO1234
Kontakt:

Post Postao/la PERO1234 » 28 jul 2016, 09:04

brig je napisao/la:
sjever96 je napisao/la:Ma daboga on krao sebi vise nego u Dinamu samo da ne propanemo i da više osvojimo to jednom! Iako sumnjam u to! Al ga mrzin iz dna duse i repku radi njega. Al nek dode
Ma sta ce doc. Nema sanse. Gluposti valjamo :mrgreen:
Ali kada bolje sagledas zasto ne. Jedan od rijetkih klubova bez poreznih dugova, sa solidnim stadionom, za nase uvjete vrhunskim, sa najboljim kampom u državi. Znaci tko dodje preostaje mu samo ulaganje u momčad, jer kao sto Mijo kaze nema nekih velikih ulaganja vise u infrastrukturu. To bi za Mamica bio pun pogodak. Malo samo kesa preusmjeriti, i laganini. Nije nogomet toliko neisplativ kao sto je kosarka. Ne ulazi nitko iz ljubavi prema klubu u taj posao vec iz vlastotog interesa. Isto kao sto je to ucinio Tan, Husic i ostali.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 28 jul 2016, 09:52

Kakav Mamic, sta vam je ljudi :) .

Pred nama je jednu rekao bi malo burnije razdoblje, sljedecih mjesec dana, do izbora nove uprave. Tada ce biti mnogo jasnija situacija. Da li cemo ici istim putem kao i dosada, znaci da bude izabrana ova ista uprava na celu sa Mepasom kao glavnim sponzorom, ili mozda dodje do smjene vladajucih, u sto cisto sumnjam da je neka realna opcija. Kako god bilo, ja se osobno nadam da nece doci do pada ulaganja i klub, jer ovaj grad i ljudi definitivno zasluzuju jak Široki, pa rekao bi i Hercegovina.

Uz pad kosarke, Zrinjski, Široki i Izvidjač u rukometu je mislim jedino sto iskace iz Hercegovine trenutno.

Nadam se da ce pojedinci prepoznat ovaj trenutak u klubu kakav je, i kako se kaze "Step up to the plate", i preuzet konce.
NK Široki Brijeg

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”