NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Po ovome izgleda da se Mijo povlači a sa njim i Mepas, evo prilike raznim pametnjakovičima, demagozima, koji sve znaju po kafićima i birtijama da uđu u klub, nek nam je Bog na pomoći, ovo sve ne izgleda dobro. Sretno Mijo !!!
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Ja po clanku nisam zakljucio da ide Mepas. Samo im se zahvaljuje kao i Škriparin! Znači da se i Škripari gase?jozo121 je napisao/la:Po ovome izgleda da se Mijo povlači a sa njim i Mepas, evo prilike raznim pametnjakovičima, demagozima, koji sve znaju po kafićima i birtijama da uđu u klub, nek nam je Bog na pomoći, ovo sve ne izgleda dobro. Sretno Mijo !!!
Zašto sada šutite zašto ne dignete glas da nije bilo njih nebi bilo niti vas! Šantić,Jelić.
Ako si malo bolje upućen u dešavanja znao bi da Mirko ostaje glavni sponzor samo dok je Mijo u klubu, možda ostane ali ne kao glavni sponzor.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Hahaahaah cuj Škripari se gasesjever96 je napisao/la:Ja po clanku nisam zakljucio da ide Mepas. Samo im se zahvaljuje kao i Škriparin! Znači da se i Škripari gase?jozo121 je napisao/la:Po ovome izgleda da se Mijo povlači a sa njim i Mepas, evo prilike raznim pametnjakovičima, demagozima, koji sve znaju po kafićima i birtijama da uđu u klub, nek nam je Bog na pomoći, ovo sve ne izgleda dobro. Sretno Mijo !!!
Zbog tebe jutrom budim se,pjevam uvijek do zadnje i kad ti ime spomenem znaj da zivim za tebe...
Ponovno pročitaj moj postStrob1996 je napisao/la:Hahaahaah cuj Škripari se gasesjever96 je napisao/la:Ja po clanku nisam zakljucio da ide Mepas. Samo im se zahvaljuje kao i Škriparin! Znači da se i Škripari gase?jozo121 je napisao/la:Po ovome izgleda da se Mijo povlači a sa njim i Mepas, evo prilike raznim pametnjakovičima, demagozima, koji sve znaju po kafićima i birtijama da uđu u klub, nek nam je Bog na pomoći, ovo sve ne izgleda dobro. Sretno Mijo !!!![]()
neboj se ti za Škripare
Zašto sada šutite zašto ne dignete glas da nije bilo njih nebi bilo niti vas! Šantić,Jelić.
Podrska generalu, Mijo uz tebe smo!!!
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
A mozemo mi bit uz njega kolko god hoćemo nikakve koristi ako nisu uz njega oni koji bi trebali! Upss. ti koji su trebali bit uz njega su ga i izdali a rodom su iz istog gradaAndroid je napisao/la:Podrska generalu, Mijo uz tebe smo!!!
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Ode Mamić, ode Jelić, kakva slučajnost ili nije?
SiouxLukavac je napisao/la:Ode Mamić, ode Jelić, kakva slučajnost ili nije?
Prijateljska utakmica:
NK GOŠK - NK Široki Brijeg 0:2
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Nitko nista nije o tome pisao... Strijelci?Android je napisao/la:Prijateljska utakmica:
A šta ako dođe Mamić !! Ne mislim osobno on nego neko njegov, što je isto kao on!
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Necemo ovdje o teorijama zavjere, ali odjesnom se odgadja sjednica za kraj kolovoza a u međuvremenu Mamic odlazi za svih funkcija u Hrvatskoj. Mijo sredi Zdravka neka dodje i hapa koliko hoce ali da budemo beton. Da nam nemogu ostali ništa.maxmore je napisao/la:A šta ako dođe Mamić !! Ne mislim osobno on nego neko njegov, što je isto kao on!
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
Jel bilo neke price da bi Mirkov sin trebao bit predsjednik? Sta mislite da Feal ude u klub? Čini mi se da će ovo biti promašena polusezona.. Nadam se samo to.
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Taman i ja nešto razmišljam čitajući ovo. Neka uzima sebi koliko hoće ali neka mi igramo EL ili CL i da haramo koga briga koliko on uzimaPERO1234 je napisao/la:Necemo ovdje o teorijama zavjere, ali odjesnom se odgadja sjednica za kraj kolovoza a u međuvremenu Mamic odlazi za svih funkcija u Hrvatskoj. Mijo sredi Zdravka neka dodje i hapa koliko hoce ali da budemo beton. Da nam nemogu ostali ništa.maxmore je napisao/la:A šta ako dođe Mamić !! Ne mislim osobno on nego neko njegov, što je isto kao on!
[PRIJATELJSKA UTAKMICA] Wagner i Baraban za pobjedu u Gabelisb1996 je napisao/la:Nitko nista nije o tome pisao... Strijelci?Android je napisao/la:Prijateljska utakmica:
Pogotcima Wagnera i Barabana naša je momčad slavila pobjedu protiv GOŠK-a u prijateljskoj utakmici u Gabeli.
Ma daboga on krao sebi vise nego u Dinamu samo da ne propanemo i da više osvojimo to jednom! Iako sumnjam u to! Al ga mrzin iz dna duse i repku radi njega. Al nek dode
Ma sta ce doc. Nema sanse. Gluposti valjamosjever96 je napisao/la:Ma daboga on krao sebi vise nego u Dinamu samo da ne propanemo i da više osvojimo to jednom! Iako sumnjam u to! Al ga mrzin iz dna duse i repku radi njega. Al nek dode
Ali kada bolje sagledas zasto ne. Jedan od rijetkih klubova bez poreznih dugova, sa solidnim stadionom, za nase uvjete vrhunskim, sa najboljim kampom u državi. Znaci tko dodje preostaje mu samo ulaganje u momčad, jer kao sto Mijo kaze nema nekih velikih ulaganja vise u infrastrukturu. To bi za Mamica bio pun pogodak. Malo samo kesa preusmjeriti, i laganini. Nije nogomet toliko neisplativ kao sto je kosarka. Ne ulazi nitko iz ljubavi prema klubu u taj posao vec iz vlastotog interesa. Isto kao sto je to ucinio Tan, Husic i ostali.brig je napisao/la:Ma sta ce doc. Nema sanse. Gluposti valjamosjever96 je napisao/la:Ma daboga on krao sebi vise nego u Dinamu samo da ne propanemo i da više osvojimo to jednom! Iako sumnjam u to! Al ga mrzin iz dna duse i repku radi njega. Al nek dode
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
- Evolve
- Kontakt:
Kakav Mamic, sta vam je ljudi
.
Pred nama je jednu rekao bi malo burnije razdoblje, sljedecih mjesec dana, do izbora nove uprave. Tada ce biti mnogo jasnija situacija. Da li cemo ici istim putem kao i dosada, znaci da bude izabrana ova ista uprava na celu sa Mepasom kao glavnim sponzorom, ili mozda dodje do smjene vladajucih, u sto cisto sumnjam da je neka realna opcija. Kako god bilo, ja se osobno nadam da nece doci do pada ulaganja i klub, jer ovaj grad i ljudi definitivno zasluzuju jak Široki, pa rekao bi i Hercegovina.
Uz pad kosarke, Zrinjski, Široki i Izvidjač u rukometu je mislim jedino sto iskace iz Hercegovine trenutno.
Nadam se da ce pojedinci prepoznat ovaj trenutak u klubu kakav je, i kako se kaze "Step up to the plate", i preuzet konce.
Pred nama je jednu rekao bi malo burnije razdoblje, sljedecih mjesec dana, do izbora nove uprave. Tada ce biti mnogo jasnija situacija. Da li cemo ici istim putem kao i dosada, znaci da bude izabrana ova ista uprava na celu sa Mepasom kao glavnim sponzorom, ili mozda dodje do smjene vladajucih, u sto cisto sumnjam da je neka realna opcija. Kako god bilo, ja se osobno nadam da nece doci do pada ulaganja i klub, jer ovaj grad i ljudi definitivno zasluzuju jak Široki, pa rekao bi i Hercegovina.
Uz pad kosarke, Zrinjski, Široki i Izvidjač u rukometu je mislim jedino sto iskace iz Hercegovine trenutno.
Nadam se da ce pojedinci prepoznat ovaj trenutak u klubu kakav je, i kako se kaze "Step up to the plate", i preuzet konce.
NK Široki Brijeg
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.