FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

coelho41
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la coelho41 » 27 jul 2016, 18:14

slika

Zanimljiv potez Olića, srećom nije to Italija neće mu navijači pravit problem

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 28 jul 2016, 02:36

Ulreich, Rafinha, Martinez, Badstuber, Alaba, Bernat, Alonso, Lahm, Thiago, Ribéry, Green

Dosta navijača u Americi, očekivao sam puno ali ovoliko nisam...
Zadnja izmjena: muamerc, dana/u 28 jul 2016, 03:34, ukupno mijenjano 1 put.

luca toni 9
Kontakt:

Post Postao/la luca toni 9 » 28 jul 2016, 03:33

Baaaaayern Baaaaayern :D
Dobar sastav :thumbup: Bas me zanima kako ce ovo postaviti nocas :?:

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Oliver Kahn: "Toni je jedan od najboljih napadača koji je igrao u Bayernu. On je lukavac i takvih kao što je on nema puno. U kaznenom prostoru osjeća se kao kod kuće, uvijek je na pravom mjestu i odlično iskorištava prilike."

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 28 jul 2016, 03:39

muamerc je napisao/la:Ulreich, Rafinha, Martinez, Badstuber, Alaba, Bernat, Alonso, Lahm, Thiago, Ribéry, Green

Dosta navijača u Americi, očekivao sam puno ali ovoliko nisam...
Mnogo se sad ulaze novca u soccer u Americi (jos ne onoliko koliko bi trebalo ali dosta vise nego prije) i dosta se sad i promovise soccer tako da bice ako Bog da i vise. Vjerovatno nece stici popularnost ovog americkog ovdje "footballa" ili kosarke ali raja je generalno vise zainteresovana i za utakmice na tvu i da odu na stadion da pogledaju. Ja moglu odgledati prvo poluvrijeme i onda u krpe. Sutra imam naporan dan na poslu. Tako da nadam se da ce biti sto vise golova u prvom poluvremenu :mrgreen: :mrgreen:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 28 jul 2016, 03:42

Sve sam sigurniji da ce se igrati vecinom 4-2-3-1.
Da vidimo kako je to Carlo veceras postavio :)
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 28 jul 2016, 04:01

1-0 za Milan. Niang. Greska Badstubera u odbrani cini mi se.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 28 jul 2016, 04:02

Dobro je da se vidi šta će štekati. Bastruber je mumija, on nije sposoban za Bayerna, još, mora negdje u slabiju ekipu možda i ligu da dodje do minuta itako do forme pa onda povratak.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 28 jul 2016, 04:06

I Riberrryyy i 1-1!! :D

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 28 jul 2016, 04:09

Ode Badstuber. Ni oznojio se nije kako treba. Veli komentator na ESPNu da je mozda povreda neka ili predostroznosti radi. :kafa: Feldhahn je usao u igru.
Zadnja izmjena: soccerfan, dana/u 28 jul 2016, 04:11, ukupno mijenjano 1 put.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 28 jul 2016, 04:11

muamerc je napisao/la:Dobro je da se vidi šta će štekati. Bastruber je mumija, on nije sposoban za Bayerna, još, mora negdje u slabiju ekipu možda i ligu da dodje do minuta itako do forme pa onda povratak.
Mumija :lol: :lol:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 28 jul 2016, 04:12

soccerfan je napisao/la:Ode Badstuber. Ni oznojio se nije kako treba. Veli komentator na ESPNu da je mozda povreda neka ili predostroznosti radi. :kafa:
Nije, nije spreman. Tek se vratio poslije povrede... opet, uzasno izgleda na terenu, ne krece se skoro nikako, pasovi loši, kretnje, pozicioniranja, sve loše...Hajd i Robben se vratio nakon povrede od pola godine pa opet pokazuje klasu, ovaj se jedva kreće, ne razumijem...

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 28 jul 2016, 04:17

muamerc je napisao/la:
soccerfan je napisao/la:Ode Badstuber. Ni oznojio se nije kako treba. Veli komentator na ESPNu da je mozda povreda neka ili predostroznosti radi. :kafa:
Nije, nije spreman. Tek se vratio poslije povrede... opet, uzasno izgleda na terenu, ne krece se skoro nikako, pasovi loši, kretnje, pozicioniranja, sve loše...Hajd i Robben se vratio nakon povrede od pola godine pa opet pokazuje klasu, ovaj se jedva kreće, ne razumijem...
Ma dobro mozda mu treba jos nekoliko treninga i tekmi da se privikne. Ko ce mu ga znati vise. Valjda ce biti bolji. :kafa: Nisam pametan. Evo Alaba pogada za 2-1!! :opaopa:

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 28 jul 2016, 04:20

soccerfan je napisao/la: Ma dobro mozda mu treba jos nekoliko treninga i tekmi da se privikne. Ko ce mu ga znati vise. Valjda ce biti bolji. :kafa: Nisam pametan. Evo Alaba pogada za 2-1!! :opaopa:
Mislim da je kod njega je problem u glavi, on ne smije nikakav napor da uradi jer se boji. Kad on prima loptu, meni prodje kroz glavu njegovo trenutno razmisljanje: "Samo da opet ne pokidam ligamente...". I zbog toga dugo traju oporavci, vraćanje u formi i generalno partije su loše.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 28 jul 2016, 04:22

muamerc je napisao/la:
soccerfan je napisao/la: Ma dobro mozda mu treba jos nekoliko treninga i tekmi da se privikne. Ko ce mu ga znati vise. Valjda ce biti bolji. :kafa: Nisam pametan. Evo Alaba pogada za 2-1!! :opaopa:
Mislim da je kod njega je problem u glavi, on ne smije nikakav napor da uradi jer se boji. Kad on prima loptu, meni prodje kroz glavu njegovo trenutno razmisljanje: "Samo da opet ne pokidam ligamente...". I zbog toga dugo traju oporavci, vraćanje u formi i generalno partije su loše.
Da. To je najtezi dio oporavka nakon teske povrede u biti- psihicka barijera koja se mora "preskociti". Kod njega to ocito ide sporije.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 28 jul 2016, 04:29

Ako je to taj bekap napadač u vidu Greena koji pored ovakve sredine terena i kao glavna opcija u napadu nije primila loptu, al bukvalno, onda ne znam šta ovi naši razmišljaju. Recite nedamo pare i to je to, da nas ne zavlače. I kupiti nekog bekap štopera, ovako je prerizično, prerizično je ostati samo na Javiju (i u tom slučaju on može reći doviđenja sredino terena).

luca toni 9
Kontakt:

Post Postao/la luca toni 9 » 28 jul 2016, 04:30

Neka klasicna 442, sa Riberyjem i Greenom naprijed, Alabom i Lahmom kao duplim bekovima po strani. Ovo lagano na iskustvo prvo poluvrijeme.
Vidimo da Carlo mijesa karte, a to se i ne primjeti bas na igri, solidno izdanje danas.
Sto se Holgija tice, ovo je po dogovoru bilo 30 min. Ne moze on vise, pola godine nije sutnuo loptu kako treba..samo polako sa njim treba. Bice on dobar kasnije...

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Oliver Kahn: "Toni je jedan od najboljih napadača koji je igrao u Bayernu. On je lukavac i takvih kao što je on nema puno. U kaznenom prostoru osjeća se kao kod kuće, uvijek je na pravom mjestu i odlično iskorištava prilike."

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 28 jul 2016, 04:37

luca toni 9 je napisao/la: Sto se Holgija tice, ovo je po dogovoru bilo 30 min. Ne moze on vise, pola godine nije sutnuo loptu kako treba..samo polako sa njim treba. Bice on dobar kasnije...
On treba da ide negdje gdje će igrati, ovako, igrajući 5-10 tekmi u sezoni, se neće nikad vratiti u neku formu, nikad. Posudba u neki slabiji klub ili ligu bi bila idealna. Bayern ga drži jer osjeća odgovornost što je upropašten i što je sve dao za klub, što svakako treba, ali on treba da razmisli o sebi. Ovdje očigledno neće igrati, biće 4 opcija na štoperu. Usput, sad mu ističe ugovor i pitanje je šta i kako.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 28 jul 2016, 04:59

Odbrana pliva li pliva. Sva tri gola greske u odbrani. Bar znamo na cemu treba raditi.

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 28 jul 2016, 07:16

muamerc je napisao/la:
luca toni 9 je napisao/la: Sto se Holgija tice, ovo je po dogovoru bilo 30 min. Ne moze on vise, pola godine nije sutnuo loptu kako treba..samo polako sa njim treba. Bice on dobar kasnije...
On treba da ide negdje gdje će igrati, ovako, igrajući 5-10 tekmi u sezoni, se neće nikad vratiti u neku formu, nikad. Posudba u neki slabiji klub ili ligu bi bila idealna. Bayern ga drži jer osjeća odgovornost što je upropašten i što je sve dao za klub, što svakako treba, ali on treba da razmisli o sebi. Ovdje očigledno neće igrati, biće 4 opcija na štoperu. Usput, sad mu ističe ugovor i pitanje je šta i kako.
Imamo drugu ekipu ,za njega ni igranje 4lige pola sezone ne bi bilo lose
Ja vjerujem u njega,uporan je i cvrstog duha cim se bori da se vrati unatoc tome sto je zaradio za 15zivota
Ako ga zdravlje i sreca posluzi vratit ce se on,iako se slazem da su minute na terenu za njega najvaznije
Na pripreme je trebao ici felix gotze,onje talentirani stoper ,ali ima tek 17 godina pa je vjerovatno procjena da je rano

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 28 jul 2016, 13:19

I ja sam razočaran što ne uzimaju rezervnog napadača i štopera.
Sada se najbolje vidi zašto Green nije niti dobio pravu priliku u Bayi, on nikako nije materijal za Bayern.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: eaglebvb09, Jup, Scholl i 26 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []