Zanimljiv potez Olića, srećom nije to Italija neće mu navijači pravit problem
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Mnogo se sad ulaze novca u soccer u Americi (jos ne onoliko koliko bi trebalo ali dosta vise nego prije) i dosta se sad i promovise soccer tako da bice ako Bog da i vise. Vjerovatno nece stici popularnost ovog americkog ovdje "footballa" ili kosarke ali raja je generalno vise zainteresovana i za utakmice na tvu i da odu na stadion da pogledaju. Ja moglu odgledati prvo poluvrijeme i onda u krpe. Sutra imam naporan dan na poslu. Tako da nadam se da ce biti sto vise golova u prvom poluvremenumuamerc je napisao/la:Ulreich, Rafinha, Martinez, Badstuber, Alaba, Bernat, Alonso, Lahm, Thiago, Ribéry, Green
Dosta navijača u Americi, očekivao sam puno ali ovoliko nisam...
Mumijamuamerc je napisao/la:Dobro je da se vidi šta će štekati. Bastruber je mumija, on nije sposoban za Bayerna, još, mora negdje u slabiju ekipu možda i ligu da dodje do minuta itako do forme pa onda povratak.
Nije, nije spreman. Tek se vratio poslije povrede... opet, uzasno izgleda na terenu, ne krece se skoro nikako, pasovi loši, kretnje, pozicioniranja, sve loše...Hajd i Robben se vratio nakon povrede od pola godine pa opet pokazuje klasu, ovaj se jedva kreće, ne razumijem...soccerfan je napisao/la:Ode Badstuber. Ni oznojio se nije kako treba. Veli komentator na ESPNu da je mozda povreda neka ili predostroznosti radi.
Ma dobro mozda mu treba jos nekoliko treninga i tekmi da se privikne. Ko ce mu ga znati vise. Valjda ce biti bolji.muamerc je napisao/la:Nije, nije spreman. Tek se vratio poslije povrede... opet, uzasno izgleda na terenu, ne krece se skoro nikako, pasovi loši, kretnje, pozicioniranja, sve loše...Hajd i Robben se vratio nakon povrede od pola godine pa opet pokazuje klasu, ovaj se jedva kreće, ne razumijem...soccerfan je napisao/la:Ode Badstuber. Ni oznojio se nije kako treba. Veli komentator na ESPNu da je mozda povreda neka ili predostroznosti radi.
Mislim da je kod njega je problem u glavi, on ne smije nikakav napor da uradi jer se boji. Kad on prima loptu, meni prodje kroz glavu njegovo trenutno razmisljanje: "Samo da opet ne pokidam ligamente...". I zbog toga dugo traju oporavci, vraćanje u formi i generalno partije su loše.soccerfan je napisao/la: Ma dobro mozda mu treba jos nekoliko treninga i tekmi da se privikne. Ko ce mu ga znati vise. Valjda ce biti bolji.Nisam pametan. Evo Alaba pogada za 2-1!!
Da. To je najtezi dio oporavka nakon teske povrede u biti- psihicka barijera koja se mora "preskociti". Kod njega to ocito ide sporije.muamerc je napisao/la:Mislim da je kod njega je problem u glavi, on ne smije nikakav napor da uradi jer se boji. Kad on prima loptu, meni prodje kroz glavu njegovo trenutno razmisljanje: "Samo da opet ne pokidam ligamente...". I zbog toga dugo traju oporavci, vraćanje u formi i generalno partije su loše.soccerfan je napisao/la: Ma dobro mozda mu treba jos nekoliko treninga i tekmi da se privikne. Ko ce mu ga znati vise. Valjda ce biti bolji.Nisam pametan. Evo Alaba pogada za 2-1!!
On treba da ide negdje gdje će igrati, ovako, igrajući 5-10 tekmi u sezoni, se neće nikad vratiti u neku formu, nikad. Posudba u neki slabiji klub ili ligu bi bila idealna. Bayern ga drži jer osjeća odgovornost što je upropašten i što je sve dao za klub, što svakako treba, ali on treba da razmisli o sebi. Ovdje očigledno neće igrati, biće 4 opcija na štoperu. Usput, sad mu ističe ugovor i pitanje je šta i kako.luca toni 9 je napisao/la: Sto se Holgija tice, ovo je po dogovoru bilo 30 min. Ne moze on vise, pola godine nije sutnuo loptu kako treba..samo polako sa njim treba. Bice on dobar kasnije...
Imamo drugu ekipu ,za njega ni igranje 4lige pola sezone ne bi bilo losemuamerc je napisao/la:On treba da ide negdje gdje će igrati, ovako, igrajući 5-10 tekmi u sezoni, se neće nikad vratiti u neku formu, nikad. Posudba u neki slabiji klub ili ligu bi bila idealna. Bayern ga drži jer osjeća odgovornost što je upropašten i što je sve dao za klub, što svakako treba, ali on treba da razmisli o sebi. Ovdje očigledno neće igrati, biće 4 opcija na štoperu. Usput, sad mu ističe ugovor i pitanje je šta i kako.luca toni 9 je napisao/la: Sto se Holgija tice, ovo je po dogovoru bilo 30 min. Ne moze on vise, pola godine nije sutnuo loptu kako treba..samo polako sa njim treba. Bice on dobar kasnije...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.