Znam brate. Sve sam vidio.MortemHz je napisao/la:Moj Arelinho, pa frajer rece nesto u smislu da je Sloboda bila vece ime od Sarajeva u Jugoslavijiarelinho je napisao/la:Stvarno je kralj. hahahah Ja kako sam vidio transfermarkt nije ovakav pehar prikazao već jedan drugačiji ako se ne varam?MortemHz je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
**** cinjenice, historiju
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Sara je malo neuroticna trenutno. Morat cemo je malo trpiti dok ne dodje na kafu

Pojedini na forumu napisase, da je to dijelo pojedinaca, a ne grupe. Statistika govori drugacije. Jel vas stid onog malca, sto je izdvojio svoj dzeparac za stolicu na Grbavici?Navijači FK Sarajevo dobili su ukupno 1670 ulaznica za protekli sarajevski derbi i sve ulaznice bile su raspodate.
Na sjevernoj tribini stadiona Grbavica uništene 803 stolice.
- JohnCleese
- Kontakt:
Ovako spremnog igraca rijetko koji klub bi mogao dobiti i u zimskom prelaznom roku.wobly92 je napisao/la:Iz Mirandesa su se zahvalili od srca Željkanu što su Hervasu prižili kvalitetne pripreme.
Kapa do poda za transfer politiku spanskog drugoligasa
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
A Rizah ga prima!! Rizah Meskovic-trofejni golman Slobode!JovanGeca je napisao/la:MortemHz je napisao/la:tor.jpg[/img]
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Al' zamisli koliko moraju biti opterećeni da na dan derbija o Slobodi pišu.
Nova sezona nakon neuspješne sezone bez Europe, ne znaju šta očekivati od trenera, dosta novih igrača, kako će se sve to uklopiti, ko će nastupiti a ko ne, koja je formacija, u kakvom je stanju Said, u gradu ljudi na kafama i pivama prepucavaju se, zezaju se, cijelo Sarajevo na nogama, najveći derbi u državi, i cure koje veze o fudbalu nemaju, ne znaju ni da je to bilo prvo kolo PL, ne znaju zajedno nijednog igrača oba tima nabrojati ali i one se malo zezaju na kafi na relaciji Željezničar-Sarajevo, najveći rivali... A ekipa ovdje o Slobodi piše na dan derbija. I onda Tuzlaci kompleksaši
Jedan mali Goku...
Nova sezona nakon neuspješne sezone bez Europe, ne znaju šta očekivati od trenera, dosta novih igrača, kako će se sve to uklopiti, ko će nastupiti a ko ne, koja je formacija, u kakvom je stanju Said, u gradu ljudi na kafama i pivama prepucavaju se, zezaju se, cijelo Sarajevo na nogama, najveći derbi u državi, i cure koje veze o fudbalu nemaju, ne znaju ni da je to bilo prvo kolo PL, ne znaju zajedno nijednog igrača oba tima nabrojati ali i one se malo zezaju na kafi na relaciji Željezničar-Sarajevo, najveći rivali... A ekipa ovdje o Slobodi piše na dan derbija. I onda Tuzlaci kompleksaši
Jedan mali Goku...
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 28 jul 2016, 14:15, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
Jel Miske uracunao kamata za stetu na stolicama?
Steta vec 10 000, jos ugradnja i ostale stete nabrat ce se i cvaja. Ostade Semsudin bez plate.
Steta vec 10 000, jos ugradnja i ostale stete nabrat ce se i cvaja. Ostade Semsudin bez plate.
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
11,52 KM jedna stolica

- FrancescoTotti
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Agamemnon je napisao/la:Ali Sarajevo kao glavni grad drzave je neupitno.
To je moj grad koliko i njihov...
Moja pisanja isprovocirana su sportski ali nikada niposto nesmijes dovoditi u pitanje tuzlansku odanost drzavi,i Sarajevu kao glavnom gradu.
kada je u pitanju drzava,narod za svakoga od njih bi poginuo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
veliki pozdrav za druga Frantu Bauzeka, pravog multikulturalnog tuzlaka
druze Franto, dok je nas pravih tuzlaka, Tuzla ce biti ono sto jeste i sto je uvijek bila, ali mnogo se ovog seljackog zivalja iz Podrinja i ko zna kakvih brda spustilo u Tuzlu, nazalost!
druze Franto, dok je nas pravih tuzlaka, Tuzla ce biti ono sto jeste i sto je uvijek bila, ali mnogo se ovog seljackog zivalja iz Podrinja i ko zna kakvih brda spustilo u Tuzlu, nazalost!
-
jurisicduska
- Kontakt:
Tako je Solinas brate. Kad nisi nahajcan tačno bi se moglo s tobom lijepo.MortemHz je napisao/la:Agamemnon je napisao/la:Ali Sarajevo kao glavni grad drzave je neupitno.
To je moj grad koliko i njihov...
Moja pisanja isprovocirana su sportski ali nikada niposto nesmijes dovoditi u pitanje tuzlansku odanost drzavi,i Sarajevu kao glavnom gradu.
kada je u pitanju drzava,narod za svakoga od njih bi poginuo.
Ne vadi Franto sa kupom prvoligaša. Ne zna se šta je jadnije, sam taj kup, ili izgled pehara koji dobrano reprezentuje to pseudotakmičenje.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Da se s tim kupom više završi, sigurno da nije ni blizu vrijedno kao kup Maršala ili prvenstvo ali daleko od toga da je neko miki maus takmičenje u rangu nekog Bajramskog ili kupa RS-a, a činjenica da smo bili u finalu kupa Maršala iste godine kada smo osvojili kup prvoligaša govori da nismo slučajno zalutali do tog trofeja. Kad već nemamo neki drugi trofej, ostane nam da ovo spomenemo jbguNbx je napisao/la:Ne vadi Franto sa kupom prvoligaša. Ne zna se šta je jadnije, sam taj kup, ili izgled pehara koji dobrano reprezentuje to pseudotakmičenje.
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Lagano je tebi iz Beca yebavat ovdje 
Sto jel ima neko da ne zna ko sam. ..NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Lagano je tebi iz Beca yebavat ovdje
Svoje stavove oko svoje vjere drzave i nacije branicu bilo kada i bilo gdje.
Samo Alaha se bojim.
Takav mi je i otac bio i krvario za ovakve izrode (ako je tuzlak u sta sumnjam)kao franto.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Čak i ispadanje iz tog kupa spominjete
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Jesi ga se bojao onda kad ga lanu i napisa estakvirulahAgamemnon je napisao/la:Sto jel ima neko da ne zna ko sam. ..NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Lagano je tebi iz Beca yebavat ovdje
Samo Alaha se bojim.
Takav mi je i otac bio i krvario za ovakve izrode (ako je tuzlak u sta sumnjam)kao franto.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Spominju se i balkanski turniri koji nisu priznati, imas i prijateljske turnire koji su se igrali za trofejpinoglavi je napisao/la:Sa neke stranice o historiji Sarajeva...3 fronta, 2 kupa...Ne djeluje kao neki totalno nebitan turnir kao što želite spomenuti
Čak i ispadanje iz tog kupa spominjete
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
O tome,i grijesima svih nas,sudice On.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Jesi ga se bojao onda kad ga lanu i napisa estakvirulahAgamemnon je napisao/la:Sto jel ima neko da ne zna ko sam. ..NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Lagano je tebi iz Beca yebavat ovdje
Samo Alaha se bojim.
A ne ti,ili bilo ko.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.