Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Clutch
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la Clutch » 28 jul 2016, 13:10

Nitro je napisao/la:Morata minimalno 50-60 miliona. :rol: :rol: Ako on vrijedi toliko, onda Mersudin Ahmetović iz Sarajeva vrijedi bar 40 miliona. :hmmmmm:
Na trzistu momcino. Uostalom Chelsea je vec slao ponudu od 60 miliona koju je Real odbio. Druga stvar je sto 99% igraca danas precijenjeno, sto i govori upravo njihova trzisna vrijednost i cijene pod kojima se dovode.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 28 jul 2016, 13:17

Rooney88 je napisao/la: Pa zasto onda niste doveli Gabriela Jesusa umjesto Higuaina? Kada vec Juve ne kupuje uspjeh. Utd kupuje uspjeh jer daje 100 miliona za nekoga ali kada to radi Juve onda je to normalla zato sto ste prvaci lige u kojoj ste sami sebi jedini konkurent. Postujem I tvoje I svacije misljenje ali smatram da grijesis I da ako pokusas sagledati stvari obkektivno mozes doci do istog zakljucka.
Druze,jel treba da ti sada navedem sve transfere Juventusa tj sve do jednog igraca i njihove cijene da ukapiras kakav uspjeh je Juventus napravio u zadnjih par godina? A to je vracanje u evropski vrh i 5 uzastopnih titula sa komicnom sumom novca. Naravno bez Higuaina. I onda da isto napravimo za United cisto sprdacine radi? Uzmemo zadjih 2? 3? 4 sezone?
Pilo bi vode ovo sto pises o kupovini uspjeha da Juve nije doveo Teveza,Pirla,Pogbu,Vidala,Lorentea,Moratu,Barzaglia,Evru,Alavesa itd za 40-ak miliona a da se sa istim ljudima nije vratio u samu evropsku kremu. United nije mogao evrou na izbori sa imenima kao Flacao,Dimarija itd koji su brutalno placeni. I ti trazis da neko bude realan. E jbg drug :lol:
Ako neko ovde kenja kako United preplacuje igrace a negira da Juve nije isto uradio sa Higueianom je licemjer. To stoji. Ali to je rijec o jednom igracu u 5 godina punih uspjeha dok me ne bi cudilo da Pogba bude dijelom dvocifrenog broja igraca koje je United preplatio a sa kojim nije nista napravio.
Ne mogu u istu recenicu United i Juve kada pricamo o skorijoj proslosti.
Da li ce se United vratiti u vrh? Hoce,kupovinom i iskljucivo kupovinom. Ako Real godinama kupuje uspjeh i United ce,treba samo nastaviti mahnito kupovati.

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 28 jul 2016, 13:18

Morata je napadac sa najboljim fizickim predispozicijama od svih mladjih napadaca na svijetu, ali kod nas je pokazao da je ckapi koja ce tesko imati kontinuitet.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

JoMo
Kontakt:

Post Postao/la JoMo » 28 jul 2016, 13:24

Pogba to United. Deal with. Boli kada ide najbolji igrač ekipe. Jbga i mi smo to osjetili tamo neke 2009 kada je Ronaldo otišao u Real.
Posljednji put kada je Liverpool osvojio titulu engleskog prvenstva korištena je krpenjača - http://goo.gl/pkPJqa

U tom periodu, Manchester United je osvojio 13 titula EPL.

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 28 jul 2016, 13:27

Bokte vidio ono doslo da prica o transferima a za Pogbu daju 110 miliona plus bonus i 20 miliona Raioli...u startu 130 miliona za igraca kojeg su sutnuli i dali djabe drugim klubovima ccc
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 28 jul 2016, 13:30

JoMo je napisao/la:Pogba to United. Deal with. Boli kada ide najbolji igrač ekipe. Jbga i mi smo to osjetili tamo neke 2009 kada je Ronaldo otišao u Real.
pogbin ucinak u juveu i ronaldov kod vas se ne moze mjeriti... vama je cr bio sve u ekipi, nama je pogba dio mašine kojeg cemo nadomjesititi jer igra na poziciji koja je lakse nadoknadiva ;)
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 28 jul 2016, 13:31

JoMo je napisao/la:Pogba to United. Deal with. Boli kada ide najbolji igrač ekipe. Jbga i mi smo to osjetili tamo neke 2009 kada je Ronaldo otišao u Real.

Apsolutno ne boli druze jer on nije dovoljno dugo u Juveu pa da je ostavio neki trag pa eto boli,bilo je boljih i vecih igraca pa se nije nesto posebno tugovalo jer Juve je takav klub ne drzimo nikog na silu ko zeli ici moze,meni nije uopste zao jer iznos koji ce Juve dobiti za Pogbu je nestvaran tako da sretno mu kod vas :D
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

JoMo
Kontakt:

Post Postao/la JoMo » 28 jul 2016, 13:32

Nisam pričao o pozicijama, pričao sam o najboljem igraču ekipe. Prošle godine Vidal, ove godine Pogba, naredne Daybala. Nije Juventus kriv, koliko je sama liga kriva.
Posljednji put kada je Liverpool osvojio titulu engleskog prvenstva korištena je krpenjača - http://goo.gl/pkPJqa

U tom periodu, Manchester United je osvojio 13 titula EPL.

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 28 jul 2016, 13:32

Nije Juventus kriv, koliko lova iz Amerike, Saudije i Rusije.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 28 jul 2016, 13:34

Iz svega ovog se može zaključiti da Juventus ne može zadržati svoje najbolje igrače,Tevez,Vidal,Pogba itd.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

FrankDrebin
Kontakt:

Post Postao/la FrankDrebin » 28 jul 2016, 13:35

Cekamo jos samo tu zvanicnu potvrdu, ali mislim da smo svi od prvog dana kad je dosao Pogba znali da ce kad tad doci trenutak kada ce da ode dalje. Mislim da smo svi odmah shvatili iz zjava njegovog agenta da Pogba nece ostati duzi niz godina u Juventusu. Cak je Raiola odmah i najavio da ce Pogba postaviti rekord u transferia kad bude prelazio u drugi klub, i srecom to nije slagao :thumbup:

Sto se Pogbe licno tice, dosao je veoma mlad, dao nam je nekoliko odlicnih sezona, nije nam pravio probleme ni na terenu ni van terena, plata mu je bila relativno mala, i na kraju nam je donio zaradu od preko 100 miliona, i iskreno hvala mu na svemu tome :thumbup:
Valjali smo i mi njemu, valjao je i on nama, i mislim da nikako nismo izasli osteceni iz ovog posla.
A to da li je otisao u united ili u Kuban iz Krasnodara to je, bar meni, apsolutno svejedno, otisao je tamo gdje on zeli. Isto tako je prije par godina presao iz uniteda u Juventus, sigurno ga ni tada mnogi nisu razumjeli.

Mi cemo abd se okrenuti trazenju njegove zamjene, smatram da to ova uprava moze dobro odraditi :thumbup:
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

When I was born the doctor came out to the waiting room and said to my father, "I'm very sorry. We did everything we could...but he pulled through."

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 28 jul 2016, 13:35

JoMo je napisao/la:Nisam pričao o pozicijama, pričao sam o najboljem igraču ekipe. Prošle godine Vidal, ove godine Pogba, naredne Daybala. Nije Juventus kriv, koliko je sama liga kriva.

Odkud tebi da ce Daybala ici slijedece sezone :?:
Zadnja izmjena: Yucca, dana/u 28 jul 2016, 13:40, ukupno mijenjano 1 put.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 28 jul 2016, 13:36

JoMo je napisao/la:Nisam pričao o pozicijama, pričao sam o najboljem igraču ekipe. Prošle godine Vidal, ove godine Pogba, naredne Daybala. Nije Juventus kriv, koliko je sama liga kriva.
prosle godine je dyybala bio najbolji igrac juvea i tu su se SVI slozili na ovoj emi a BGm i nda rugim forumima u italiji
pprosle godine vidal je odletio jer pored toga sto je za njega uzea fina lova, on je imao par ekscesa i to u juveu ne prolazi tek tako ;)
a koliko nam je "falio" vidjelo se :eh:
za narednu godinu cemo vidjeti :wave:

a nije kriva liga nego 120 -130 mil eura... pa da mi je brat rodjeni prodao bi ga za e pare... dovedes ga za 0 , uzmes 5 titula i prodas ga za 120 milki... :kafa:

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 28 jul 2016, 13:40

Saurman@ po cemu si ti zakljucio da su to najbolji igraci ekipa je igrala a ne pojedinac

Pirlo otisao sa 37 godina
Tevez se vratio kuci
Vidal jedini koji je otisao zato sto je htio ali se njegov odlazak nije ni osjetio

Pantelija@ jok brate treba da se svi navijaci i uprava okupe kod stadiona da placemo sto je Pogba otisao za 120 milona :urnebes:
Zadnja izmjena: Yucca, dana/u 28 jul 2016, 13:43, ukupno mijenjano 2 puta.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 28 jul 2016, 13:41

Marvin je napisao/la:Clutch,otidji i napisi ovo na Unitedovoj temi i bar 8 od 10 likova ce ti napisati "oces i tebe da kupimo?" a ostala dvojica se da aplaudiraju na to :lol:
Momcino ne pratis ti dovoljno Unitedovu temu, ja sam davno prije govorio o tome, naravno glavni razlog je los izbor menadzera, a sve ima korijene u nedostatku plana i pripreme za odlazak Fergiea, tj za taj postfergievski period.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 28 jul 2016, 13:43

Doveli za džabe Pogbu iz Manchestera, osvojili sa njim 3-4 titule i onda ga složili tom istom Unitedu za preko 100 miliona.
Posao decenije za Juventus, ne znam cemu kukanje.

Doduše, odlican prelazni rok su sjebali pretplacivanjem Higuaina :mrgreen: :crazy: pa Real je prodisao i poceo osvajati neke trofeje, otkako su se kutarisali te konjine.

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 28 jul 2016, 13:49

Mislim da navijaci man utd nisu sigurni u kvalitet ove kupovine Pogbe 110+20 onom sibicaru+plata+bonusi i Juventusu i Pogbi i Raioli i mojoj tetki u penziji pa onda zato dolaze ovdje i pokusavaju (SEBI) objasniti da se to treba kupiti jer oni mogu itd itd eto i vi ste platili 90 mil itd itd.

AKo kupite Paula Pogba uzivajte, momak je zvijer,ali je još uvijek momak u glavi a ako bude nastao igračina zvijer od njega, kupice njega real za 150 (raiola ce to ubaciti negdje,budite sigurni a njemu 20,hahaha)

A što se tiče nas, je li ko pratio tog herreru iz porta? je li on dostojna zamjena?

Forza Juve

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 28 jul 2016, 13:53

let3 je napisao/la:
Doduše, odlican prelazni rok su sjebali pretplacivanjem Higuaina :mrgreen: :crazy: pa Real je prodisao i poceo osvajati neke trofeje, otkako su se kutarisali te konjine.
da, ali je juve drugacija sredina koja pozitivno utice na igrace, npr tevez i sam znas kakav je bio prije dolaska u juve, a u juveu nikad ni na terenu ni van terena nije napravio ni najmanji incident
ocekujem i da pipita sredi neke sitne stvari u svojoj glavi i siguran sam da hoce jer je to igrac koji ima u nogama perfekciju

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 28 jul 2016, 14:04

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Marvin je napisao/la:Clutch,otidji i napisi ovo na Unitedovoj temi i bar 8 od 10 likova ce ti napisati "oces i tebe da kupimo?" a ostala dvojica se da aplaudiraju na to :lol:
Momcino ne pratis ti dovoljno Unitedovu temu, ja sam davno prije govorio o tome, naravno glavni razlog je los izbor menadzera, a sve ima korijene u nedostatku plana i pripreme za odlazak Fergiea, tj za taj postfergievski period.
Momcino zar to nije smijesno? Da je jedan covjek veci od kluba? Sav uspjeh United duguje Fergiju,bili su nula prije njega,sa njime sila i ekipa sa karizmom,bez njega mrtvi prosjek u jako losoj ligi sa potrosenim pola milijarde u par godina i vi krivite menadzere?? :crazy: :lol:
Ispada da United nije velikli klub nego su doveli velikog covjeka da ih vodi. i vodio ih je ko malo dijete za ruku. Je li to slucaj sa Juventusom? Imali bruku love ili imali manje od fenejarsa engleske lige,Juventus je Juventus. Jel izmisljam nesto?
Unitedova tema o transferima je puna postova u kome doslovno pise ono gore moje sto si citirao.
I kada pokusas da dozoves realnosti neke od autora toga da se ponose kupovinom a ne uspjehom ekipe koju vole sta dobijes za odgovor? U 99,5% slucajeva ono sto sam napisao a jako rijetko ono ovo sto si ti napisao o postfergi eri i ovisnosti jednog giganta o jednom covjeku.
Sada ste doveli mendazera koji kroz karijeru upire prstom u igrace koje zeli,potrosit ce jos pola milijarde na transfere i kada se uzme liga trab da citamo kako se velikan vratio? Na taj nacin velikanom moze biti FK Rudar Prijedor.

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 28 jul 2016, 14:22

Jbt sta se vishe lozite na ove klaunove kojima je najveci uspjeh od kad je sir alex otiso kupiti igraca....drk_aju 2 mj , pa onda ostatak godine cupaju kosu i jebu menagerima sve po spisku.....zivi bili pa vidjeli opet ih isto ceka...

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.