Pogledajte treci gol Slavije protiv Alborga na Kosevu,ko je asistent iza auta a ko je strijela
Ocekujem od Devila da nam on prokomentarise Scepanovica jer prati Slaviju i odlicno poznaje njihove igrace,tako da Devil ako si online izvoli..
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Na prethodnoj str. on je to već učinio. Solidan, vidjećemo.Hairlija je napisao/la:ono sto je mozda i najbolje od ovih transfera je to sto Arsenijevic igra desnog beka,a Scepanovic desno krilo,igrali su zajedno pa tako da nece biti im problem u Sarajevu da igraju
Pogledajte treci gol Slavije protiv Alborga na Kosevu,ko je asistent iza auta a ko je strijela![]()
Ocekujem od Devila da nam on prokomentarise Scepanovica jer prati Slaviju i odlicno poznaje njihove igrace,tako da Devil ako si online izvoli..
nemoj ziv bio neka ih kod vas,ako hocete poslacemo vam i kloca DuduSAUDIN23 je napisao/la:Hairlija je napisao/la:komplekis cudo,samo da kazem da nisam nacionalista al ovo je preslo svaku granicu,pa vise vi imate nemuslimana u timu nego mi.
samo me zanima sto nedodju na nasu temu,Seyo,grbavica je moj zivot dino itd... dolaze samo manijaci kojim je prosjek godina 13-14
Smirite djeco[/quo oooo
neka srba nama da nije purica mi bi ispali iz lige i sad stajic dosao i karadža bice opet dobri tekmi i derbija izmedžu celika i sarajeva ej aj da vam vratimo onu vasu dvojicu duru i obucu svakako kod nas nosaju vodu na treninzima
Drugi tim nam čine igrači SlavijeTeodosic Milos je napisao/la:Jos samo golmana i imate vise od pola sastava Slavije,odnosno imali
Nece,Lucic je potpisao za Olipmpik a Dujkovic nije klasa ni za bilo koji klub u ligi.Teodosic Milos je napisao/la:Jos samo golmana i imate vise od pola sastava Slavije,odnosno imali
Ne bojim se ja za klupu ona je zadnjih 20 godina rezervisana za nase juniore,malo klupa pa onda SASK Napredak,a ovi ,,profesionalci,, ce svakako da igraju....miky_hz je napisao/la:Znas ti da su mozda dva najbolja poslijeratna stopera u Sarajevu bili Zukic i Krupinac,posebno Krupinac ,al u svakom smislu su isti ama isti profil Regoja ono na fazon lopta mozda i moze proci ali ti bogami nema sanse,samo sto ovaj Regoje puca slobodnjake samo tako,ono pravi stoper za ove nase lige,nema nista na finjaka
Sto se mene tice samo nek dolaze,ima i klupa nece svi odma u vatru sto veca konkurencija za prvih 11 to bolje
Mi sa igracima iz Slavije nefulamo
Ajde vjeruj ti ako napisu da ga nasi nisu zvali pa je to odma istina,ako i ode u Borac otice samo iz jednog razloga a to je da su mu ponudili vise para!Respektiva je napisao/la:Ništa od Steve Nikolića naši ga nisu zvali i čovjek produžio u Banja Luku..
Nije tacno.harry_90 je napisao/la:Stevo Nikolic danas potpisuje za Borac ..
E legendo gdje si nasao kompletan raspored za FK SARAJEVO... Dobar vam je raspored ako ne zeznete opet na tom duplom domacinstvu nesto, i ne prospete bodove...Madafaka je napisao/la:Raspored Sarajeva u jesenjem dijelu sezone:
1.kolo: SARAJEVO – Čelik
2.kolo: Slavija – SARAJEVO
3.kolo: SARAJEVO – Sloboda
4.kolo: SARAJEVO - Zrinjski
5.kolo: Budućnost – SARAJEVO
6.kolo: SARAJEVO – Borac
7.kolo: Rudar – SARAJEVO
8.kolo: SARAJEVO – Olimpik
9.kolo: Zvijezda – SARAJEVO
10.kolo: SARAJEVO – Travnik
11.kolo: Željezničar – SARAJEVO
12.kolo: SARAJEVO – Leotar
13.kolo: Široki Brijeg – SARAJEVO
14.kolo: SARAJEVO – Drina
15.kolo: Velež - SARAJEVO
HOCEMO TITULU, TITULU NA KOSEVU
A jos necemo biti umorni od EvropeSilkoni je napisao/la:Prvi dio sezone nam je jako dobar
Nazalost jestepotencijal je napisao/la:Nije tacno.harry_90 je napisao/la:Stevo Nikolic danas potpisuje za Borac ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.