E legendo gdje si nasao kompletan raspored za FK SARAJEVO... Dobar vam je raspored ako ne zeznete opet na tom duplom domacinstvu nesto, i ne prospete bodove...Madafaka je napisao/la:Raspored Sarajeva u jesenjem dijelu sezone:
1.kolo: SARAJEVO – Čelik
2.kolo: Slavija – SARAJEVO
3.kolo: SARAJEVO – Sloboda
4.kolo: SARAJEVO - Zrinjski
5.kolo: Budućnost – SARAJEVO
6.kolo: SARAJEVO – Borac
7.kolo: Rudar – SARAJEVO
8.kolo: SARAJEVO – Olimpik
9.kolo: Zvijezda – SARAJEVO
10.kolo: SARAJEVO – Travnik
11.kolo: Željezničar – SARAJEVO
12.kolo: SARAJEVO – Leotar
13.kolo: Široki Brijeg – SARAJEVO
14.kolo: SARAJEVO – Drina
15.kolo: Velež - SARAJEVO
HOCEMO TITULU, TITULU NA KOSEVU
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
A jos necemo biti umorni od EvropeSilkoni je napisao/la:Prvi dio sezone nam je jako dobar
Nazalost jestepotencijal je napisao/la:Nije tacno.harry_90 je napisao/la:Stevo Nikolic danas potpisuje za Borac ..
SARAJEVO=Evropski Jerusalem 

-
- Kontakt:
Ipak je tacno....BegA_SA je napisao/la:Nazalost jestepotencijal je napisao/la:Nije tacno.harry_90 je napisao/la:Stevo Nikolic danas potpisuje za Borac ..
http://www.fksinfo.com/np-1124-Start_na ... _elika.htmPirke_TM87 je napisao/la:E legendo gdje si nasao kompletan raspored za FK SARAJEVO... Dobar vam je raspored ako ne zeznete opet na tom duplom domacinstvu nesto, i ne prospete bodove...Madafaka je napisao/la:Raspored Sarajeva u jesenjem dijelu sezone:
1.kolo: SARAJEVO – Čelik
2.kolo: Slavija – SARAJEVO
3.kolo: SARAJEVO – Sloboda
4.kolo: SARAJEVO - Zrinjski
5.kolo: Budućnost – SARAJEVO
6.kolo: SARAJEVO – Borac
7.kolo: Rudar – SARAJEVO
8.kolo: SARAJEVO – Olimpik
9.kolo: Zvijezda – SARAJEVO
10.kolo: SARAJEVO – Travnik
11.kolo: Željezničar – SARAJEVO
12.kolo: SARAJEVO – Leotar
13.kolo: Široki Brijeg – SARAJEVO
14.kolo: SARAJEVO – Drina
15.kolo: Velež - SARAJEVO
HOCEMO TITULU, TITULU NA KOSEVU
Jos da oce staviti sve domace tekme u nocnom terminu bilo bi super 

-
- Kontakt:
od 15 utakmica ove polusezone 10 u sarajevu 

Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
ma zajebo si se jarane prvih 15 utakmica 45 bodovaAdmir_Sa je napisao/la:Prvih 6 utakmica 18 bodova

al ce biti pravi derbi sa Celikom,ocekujem robije barem onoliko koliko i nasu zenici pa da napravimo pravi spektakl
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

-
- Kontakt:
nek je prva u Sarajevu,kao da su mene pitalimrzim_ulizice je napisao/la:ma zajebo si se jarane prvih 15 utakmica 45 bodovaAdmir_Sa je napisao/la:Prvih 6 utakmica 18 bodova![]()

neka pobjedi bolji

Zadnja izmjena: CrnoCrveni, dana/u 01 jul 2010, 15:06, ukupno mijenjano 1 put.
Hadzic PONOVO u Celiku...oleeee
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
ako bog da neka pobjedi bolji uz posteno sudjenjeHairlija je napisao/la:al ce biti pravi derbi sa Celikom,ocekujem robije barem onoliko koliko i nasu zenici pa da napravimo pravi spektakl
Drago mi je da na nekin nacin stajete opet na noge ali ovo je sto vam uprava radi sada je suludo.
Pa nece znato vise ljudi kako da vas zovu Sarajevo ili Slavija
Imate li vi ljudi uopste omladinski pogon .... bit ce te nova instant ekipa ...
Al eto ako vama valja, valja i meni kao obicnom posmatracu

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
-
- Kontakt:
a koliko tvoj klub ima igraca iz omladinskog pogona u prvoj ekipi i koji ste na tabeli?kimbo je napisao/la:Drago mi je da na nekin nacin stajete opet na noge ali ovo je sto vam uprava radi sada je suludo.
bice dobra tekma sa celikom,steta sto je srijeda al valjda ce termin biti u iza 8
Pa jbt. iz Slavije smo pokupili šta valja, sad idemo po drugim ekipama u BiH, šala
... Al ova uprava bar nešto radi, a oni prijašnji su tek u zadnje 2-3 sedmice prelaznog roka kupovali. Biće ovdje svega, ko je god pogledao one sve intervjue sa predsjednikom na s-uorce mogao je mirno spavati, jer ja bar nisam vidio čovjeka koji je ovako zaigran za Sarajevo... 

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
Hvala Bogu imamo omladinski pogon najbolji u državi i ne brini sve će doći na svoje..kimbo je napisao/la:Drago mi je da na nekin nacin stajete opet na noge ali ovo je sto vam uprava radi sada je suludo.
Predstojeća sezona koja je pred nama i taj raspored nam je baš predobar , i ako izvučemo maximalan broj bodova iz prve četiri utakmice titula je naša ..
Zato čekamo 31 jul ili eventualno drugi datum radi koncerta da se vratimo na sjever !
MI SMO HORDE ZLA !
-
- Kontakt:
jos samo jovanovica i regoju i necmeo vise.. prelazimo onda na celik.. hahah jackson zanimljiv pravo ... bolje da ga zakljucate u stan.. sto je sigurno sigurno xD
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
-
- Kontakt:
Da si ti meni ziv i zdrav Juniori osvojili duplu krunu ove sezonekimbo je napisao/la:Drago mi je da na nekin nacin stajete opet na noge ali ovo je sto vam uprava radi sada je suludo.
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
hehehheh eto vam jackson pa ga po mjesec dana trazite po sarajevuadnan_hzsa je napisao/la:jos samo jovanovica i regoju i necmeo vise.. prelazimo onda na celik.. hahah jackson zanimljiv pravo ... bolje da ga zakljucate u stan.. sto je sigurno sigurno xD
- Stole iz Bora
- Kontakt:
04.08. se igra utakmica Sarajevo-Celik.Respektiva je napisao/la:Zato čekamo 31 jul ili eventualno drugi datum radi koncerta da se vratimo na sjever !
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!