Momcino zar to nije smijesno? Da je jedan covjek veci od kluba? Sav uspjeh United duguje Fergiju,bili su nula prije njega,sa njime sila i ekipa sa karizmom,bez njega mrtvi prosjek u jako losoj ligi sa potrosenim pola milijarde u par godina i vi krivite menadzere??rio_Ferdy88 je napisao/la:Momcino ne pratis ti dovoljno Unitedovu temu, ja sam davno prije govorio o tome, naravno glavni razlog je los izbor menadzera, a sve ima korijene u nedostatku plana i pripreme za odlazak Fergiea, tj za taj postfergievski period.Marvin je napisao/la:Clutch,otidji i napisi ovo na Unitedovoj temi i bar 8 od 10 likova ce ti napisati "oces i tebe da kupimo?" a ostala dvojica se da aplaudiraju na to
Ispada da United nije velikli klub nego su doveli velikog covjeka da ih vodi. i vodio ih je ko malo dijete za ruku. Je li to slucaj sa Juventusom? Imali bruku love ili imali manje od fenejarsa engleske lige,Juventus je Juventus. Jel izmisljam nesto?
Unitedova tema o transferima je puna postova u kome doslovno pise ono gore moje sto si citirao.
I kada pokusas da dozoves realnosti neke od autora toga da se ponose kupovinom a ne uspjehom ekipe koju vole sta dobijes za odgovor? U 99,5% slucajeva ono sto sam napisao a jako rijetko ono ovo sto si ti napisao o postfergi eri i ovisnosti jednog giganta o jednom covjeku.
Sada ste doveli mendazera koji kroz karijeru upire prstom u igrace koje zeli,potrosit ce jos pola milijarde na transfere i kada se uzme liga trab da citamo kako se velikan vratio? Na taj nacin velikanom moze biti FK Rudar Prijedor.