Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Ne poznajes ti dovoljno historiju Uniteda jer nijedan evropski klub nije dozivio ono sto je United dozivio 58, a mi smo se digli bukvalno iz pepela, i to pepela vlastitih igraca koji su dali zivot za klub. Najveci Unitedovac je sir Matt, barem za mene i on je postavio ime Uniteda na evropsku kartu. A sta smo trebali onda, dati otkaz Fergieu, ne kontam te tu, covjek je bio alfa i omega jer menadzeri u Engleskoj imaju puno vece ovlasti od trenera u Evropi, pitaju se za sve i zato nemamo tog sportskog direktora kao vi recimo. Nasa situacija je bila specificna, ne moze se porediti ni sa jednom drugom kad su u pitanju veliki klubovi i odlasci trenera jer niko od njih nije imao menadzera koji je bio na klupi toliko vremena i sa toliko uspjeha sto je jos vaznije. Ni sam Fergi nije planirao tako naglo otici, ali otisao je zbog zene jer se desila smrt njezine sestre i onda je donio odluku da odlazi kako bi posveti vrijeme njoj, a mi nismo bili dovoljno pripremljeni za taj njegov odlazak, jer smo prekasno krenuli u potragu za nasljednikom tako da smo morali prekriziti ova jaca imena sa spiska jer su vec bili zauzeti, pa je slovo palo na Moyesa u kome se trazio novi Fergie sto je ocito bila pogresna taktika, jer nema novog Fergiea, niti ce biti, ovo je nova era i vaze neka nova pravil tako da smo mi platili skup danak toj zabludi.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- IlCapitano
- Kontakt:
Dosta je više o Unitedovoj transfer politici i finansijama. Svaki naredni post slične tematike brišem.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Fala Bogu vishe....
- BuffonGigi
- Kontakt:
Pa brisi i ove seljacke provokacije likova koji su unistili i teme klubova za koji navijaju.
Ne znam jel iko napisao, danas u 16.00 prezentacija Pipite.
Ne znam jel iko napisao, danas u 16.00 prezentacija Pipite.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Kas stic napisat od ovih djilkosa...
Fino se zakuhalo ovdje. Moram reci da mi se ovih 110+20 Rioli nikako ne svidja. Juventusu mora pripasti 120miliona, i to je jedino sto znam i zelim. Sve ispdo je klasicna kradja. Iako evo neko zatisje opet, sta li je sad u pitanju ?
Max Allegri
Zatisje pred buru 29 dioMig_Mig je napisao/la:Fino se zakuhalo ovdje. Moram reci da mi se ovih 110+20 Rioli nikako ne svidja. Juventusu mora pripasti 120miliona, i to je jedino sto znam i zelim. Sve ispdo je klasicna kradja. Iako evo neko zatisje opet, sta li je sad u pitanju ?

...do sljedeće epizode sapunice zvane "raiola zeli najbolje za igraca" ...
Danas prvi trening za momke koji se vratili sa mora
Ali kad sam vidio Marchu da trci vec
Još talijani i francuz(i), mislim 01.08. uz australce ,auuu hajmo 20.08.
Danas prvi trening za momke koji se vratili sa mora

Ali kad sam vidio Marchu da trci vec

Još talijani i francuz(i), mislim 01.08. uz australce ,auuu hajmo 20.08.

-
- Kontakt:
Ako pogba ode najvise je on na gubitku, ali sam je izabrao tako da sam pao sam se ubio..mijenjati ovakav juventus za onakav junajted, to moze samo lud covjek.
Elem samo da marotta nadje kvalitetnu zamjenu i da konacno pocne sezona..
Sent from my Nokia 3310
Elem samo da marotta nadje kvalitetnu zamjenu i da konacno pocne sezona..
Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT
GabiGoL dje je tu je 

i pijan i trezan za tebe sam vezan...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pirlo je već u godinama i njega ne računam a Tevez je olako pušten,plus dva motora u ekipi su otišla u dvije godine ključni igrači veznog reda.Ekipa se trebala graditi oko Pogbe i Vidala i ponovo pokušati napasti CL ovako ulaze dosta oslabljeni u novu sezonu.Mislim ligu će uzeti jer je konkurencija u kanalu al' u Evropi teško mogu opet do finala.Yucca je napisao/la:Saurman@ po cemu si ti zakljucio da su to najbolji igraci ekipa je igrala a ne pojedinac
Pirlo otisao sa 37 godina
Tevez se vratio kuci
Vidal jedini koji je otisao zato sto je htio ali se njegov odlazak nije ni osjetio
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Juventinisimo
- Kontakt:
Pa kad vec lopinas hoce "najbolje" za igraca...sta mu fali da se odrekne bonusa...Mig_Mig je napisao/la:Fino se zakuhalo ovdje. Moram reci da mi se ovih 110+20 Rioli nikako ne svidja. Juventusu mora pripasti 120miliona, i to je jedino sto znam i zelim. Sve ispdo je klasicna kradja. Iako evo neko zatisje opet, sta li je sad u pitanju ?
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
ramiral je napisao/la:Ispasti ćemo u grupi...
Brate bolje da i ne igramo ovu sezonu LP da nas ljudi trpaju beze

zato sto je lazov,lopov,prodan,prevrtljiv,bezosjecajan...Juventinisimo je napisao/la:Pa kad vec lopinas hoce "najbolje" za igraca...sta mu fali da se odrekne bonusa...Mig_Mig je napisao/la:Fino se zakuhalo ovdje. Moram reci da mi se ovih 110+20 Rioli nikako ne svidja. Juventusu mora pripasti 120miliona, i to je jedino sto znam i zelim. Sve ispdo je klasicna kradja. Iako evo neko zatisje opet, sta li je sad u pitanju ?
Trenutno muze man utd (romero,mikitarijan,zlatan...pogba?...)osjetio da tamo ima sad kesa.
Yucca je napisao/la:ramiral je napisao/la:Ispasti ćemo u grupi...
Kući 1:2 od Legie, Gon-Za-Lo promašio penal u 91' minuti, Moggi skočio sa krova stadiona.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
TMW claim that Milan could close the deal for Juventus striker Simone Zaza soon.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
25+5Andrej je napisao/la:TMW claim that Milan could close the deal for Juventus striker Simone Zaza soon.

Max Allegri
ramiral je napisao/la:Yucca je napisao/la:ramiral je napisao/la:Ispasti ćemo u grupi...
Kući 1:2 od Legie, Gon-Za-Lo promašio penal u 91' minuti, Moggi skočio sa krova stadiona.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.