Odavno nismo ovako borbeno igrali,trcali,bukvalno isli glavom na protivnicku nogu.Veliki plus za citavu ekipu a pogotovo za Hurtica kojem su mnogi htjeli vidjeti ledja jer ovdje mnogi sebe smatraju trenercinom.Valjda puno igraju menadzera il sta vec.
Hvala Slobodi na ona dva majstora.Velika pojacanja su Ahmetovic i Saric.Prvi dobio svaki duel a drugi trci za dvojicu,vraca se u odbranu,asistira ma sve.Tipa Nainggolan
Duljevic odigrao jednu od najboljih tekmi za Sarajevo.Svaka mu cast.Odbrana takodje dosta dobra i ako je bilo par propusta al ko je sve falio cudo nismo gol primili.
Hurtic pokazao ko je trener u ekipi i drago mi je sto one pjandure nisu igrale pa da mi je brat medju njima.Niko nije veci od Sarajeva pa ni Leon Benko a da ne pricam za one ostale.
Horde dobre,posjeta tu i tamo.Ocekivao sam malo vecu al nije ni ovo toliko lose.
Nista sad u Zenicu po pobjedu.Ako se ne dobije nista strasno nije ni bod los i onda Krupu dobiti i opet smo u vrhu.Bice ovo duga i zanimljiva sezona i nadam se sa odlicnim zavrsetkom i da Hurtic ostane do kraja.
Pljuvaci nek dodju neki drugi put.Ovo nije njihova noc.Zao mi je.