A u Mostaru, a na derbiju, protiv Slobode? Mislim nije fer. A daće Ahmet tries glat. Vidiš da se nikad ne okreće golu, samo je gura u stranu da mu centrirajujoker90 je napisao/la:I centarsut Crnkica je bio ko rukom, mora se reci. Kad bi Almir Bekic onako znao ubaciti iz trka ko Crnkic, Ahmetovic bi do kraja sezone zabio 30 komada!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kad će onaj spiker napokon naučiti da je Sejfudin, a ne Mersudin Ahmetović? Što se mene tiče, uzvikivao sam Sejfudin! 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Cestitke momci,bili ste bolji danas,svaka cast. Pozdrav normalnoj raji
NERO COMISIONE, podgrupa slavila rođendan, šaljem slike kad budu..BosnianKingdom je napisao/la:Sta je pisalo na paroli i ima li kakva slika sjevera da je dobra bas?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
I na derbiju je otisla u nebo, sreca pa je Ahmet Drogba!Oerde je napisao/la:A u Mostaru, a na derbiju, protiv Slobode? Mislim nije fer. A daće Ahmet tries glat. Vidiš da se nikad ne okreće golu, samo je gura u stranu da mu centrirajujoker90 je napisao/la:I centarsut Crnkica je bio ko rukom, mora se reci. Kad bi Almir Bekic onako znao ubaciti iz trka ko Crnkic, Ahmetovic bi do kraja sezone zabio 30 komada!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
I još ga je poslije Tomić laktom presluš'o na istom mjestu, nije ni osjetio.hilmo je napisao/la:Nakon onog sudara, protivničkog igrača odveze hitna, Sejfo ustade otrese glavom i nastavi trčati kao da je utakmica tek počela..
Kakav lik...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
@memara, nećemo sukoba, post ti je obrisan, svako ima pravo na mišljenje.
Nadam se da su pomenuti skontali da ekipi treba malo više vjerovati.
Nadam se da su pomenuti skontali da ekipi treba malo više vjerovati.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pozdrav drug, svaka cast na igri.4040deuce je napisao/la:Cestitke momci,bili ste bolji danas,svaka cast. Pozdrav normalnoj raji
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
hvala paša4040deuce je napisao/la:Cestitke momci,bili ste bolji danas,svaka cast. Pozdrav normalnoj raji
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Cestitam momcima na pobjedi, evo vratio sam tekmu da pregledam nisam danas mogao. Slomio sam nogu 
Kakva je situacija sa onim sto su navodno pili?
ZZ
- Osttribine
- Kontakt:
Stvarno dobra predstava nasih momaka, sve ispalo ok i na tribinama sto me najvise raduje, nista vidimo se u Zenici mi koji idemo tamo, aBd da konacno trijumfujemo tamo, mada biti ce fkt tesko iz razloga sto nam taj Celik ne lezi u Zenici ali nikako. Ne bih nikog izdvajao posebno od igraca, mada je bilo njih par koji su ovaj put malo podbacili, ali nema veze, bitna su 3 boda uz Bgm i finu igru veceras.
Mahmurajumoj uzor-S.G je napisao/la:Cestitam momcima na pobjedi, evo vratio sam tekmu da pregledam nisam danas mogao. Slomio sam nogu
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Hvala lijepo.zlo87 je napisao/la:NERO COMISIONE, podgrupa slavila rođendan, šaljem slike kad budu..BosnianKingdom je napisao/la:Sta je pisalo na paroli i ima li kakva slika sjevera da je dobra bas?
Sabrine mi moje!
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Željezničar, Zrinjski - 4 boda, IDEALNO, ODLIČNO, skoro pa SAVRŠENO.
Čestitke momcima na velikoj pobjedi.
Pobjeda a nismo primili go - PREZADOVOLJAN SAM.
Kako dobar osjećaj vraćat se kući sav zadovoljan i ispunjen. Hvala momcima na pobjedi.
Pohvale svi zaslužuju, pojedinačno hvalit nikog neću samo ću se javno izvinuti Crnkiću, nisam mnogo očekivao od njega i bio sam nezadovoljan njime ali me je večeras demantovao i ja mu se javno izvinjavam i želim mu da ovako nastavi i nadam se da hoće da ne bude Simeunović 2, prvih par utakmica odigrao odlično pa onda skroz loše.
Kako sam na brzinu preletio komentare, vidim @zagor1987 me spomenuo u vezi odbrane, po meni danas odbrana nije loše izgledala ali imala je par amaterskih grešaka i imali smo sreće što to Zrinjski nije iskoristio, dobro sam pratio odbranu, gledao sam utakmicu sa istoka i u više navrata su baš ispadali, nisu bili u liniji i amaterski djelovali ali može se to popravit i nadam se da hoće ako Bog da.
Ne bih da se osvrćem ali moram, halalite, izdržali smo samo jedno kolo bez neke turbulencije i afere, nadam se da će se to riješiti i da će ti igrači biti udareni po džepu i da će se na njih računati već od naredne utakmice, potrebni su nam u ovoj borbi za jedan od trofeja, budimo realni.
Želja mi je da vidim i Benko i Ahmetovića u prvoj postavi.
Malo sam razočaran posjetom ali nema veze, bitna je pobjeda, idemo dalje, pozdravljam vas sve.
Čestitke momcima na velikoj pobjedi.
Pobjeda a nismo primili go - PREZADOVOLJAN SAM.
Kako dobar osjećaj vraćat se kući sav zadovoljan i ispunjen. Hvala momcima na pobjedi.
Pohvale svi zaslužuju, pojedinačno hvalit nikog neću samo ću se javno izvinuti Crnkiću, nisam mnogo očekivao od njega i bio sam nezadovoljan njime ali me je večeras demantovao i ja mu se javno izvinjavam i želim mu da ovako nastavi i nadam se da hoće da ne bude Simeunović 2, prvih par utakmica odigrao odlično pa onda skroz loše.
Kako sam na brzinu preletio komentare, vidim @zagor1987 me spomenuo u vezi odbrane, po meni danas odbrana nije loše izgledala ali imala je par amaterskih grešaka i imali smo sreće što to Zrinjski nije iskoristio, dobro sam pratio odbranu, gledao sam utakmicu sa istoka i u više navrata su baš ispadali, nisu bili u liniji i amaterski djelovali ali može se to popravit i nadam se da hoće ako Bog da.
Ne bih da se osvrćem ali moram, halalite, izdržali smo samo jedno kolo bez neke turbulencije i afere, nadam se da će se to riješiti i da će ti igrači biti udareni po džepu i da će se na njih računati već od naredne utakmice, potrebni su nam u ovoj borbi za jedan od trofeja, budimo realni.
Želja mi je da vidim i Benko i Ahmetovića u prvoj postavi.
Malo sam razočaran posjetom ali nema veze, bitna je pobjeda, idemo dalje, pozdravljam vas sve.
Eto vam Marinovica "strucnjaka"
Uzeo ligu zbog nase najgore sezone u historiji kluba, slabog melje, listice i 13 igraca Slobode, njihove odvratne i stalne pobjede od 1-0, 0-1... Zrinjski, kao sto sam i pisao, jedna jako precijenjena ekipa i nista vise, puna naseg otpada.
Saric igracina, ali tako isto dosta sebican.
Vidim niko od vas da pohvali Kadusica a momak vec dvije utakmice bez greske! Buducnost kluba!
Pohvale za Novakovica kao i Crnkica.
Benko?
Ko je on ba? To neki Bog? Ma haj' ti majstore lagano dalje... 
Saric igracina, ali tako isto dosta sebican.
Vidim niko od vas da pohvali Kadusica a momak vec dvije utakmice bez greske! Buducnost kluba!
Pohvale za Novakovica kao i Crnkica.
Benko?
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Kako mjenjate mišljenja za Banku to nije normalno. Pa nije pobio pola Sarajeva, misa mu...
Sabrine mi moje!

nova..
Zasto kralju? Pa cijeli forum nam se upravo sada i smije zbog ovog "profesionalca". Svi su oni prolazni, samo mi ostajemo!BosnianKingdom je napisao/la:Kako mjenjate mišljenja za Banku to nije normalno. Pa nije pobio pola Sarajeva, misa mu...
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Djeca.BosnianKingdom je napisao/la:Kako mjenjate mišljenja za Banku to nije normalno. Pa nije pobio pola Sarajeva, misa mu...
Ucinjen je ogroman korak naprijed sa ovom pobjedom, ali ne treba se zanositi i previse dizati. Celik je uvijek neugodan, sad je idealan trenutak da ih pobjedimo dole, pa onda dolazi nam Krupa, idemo u Kakanj, pa nam dolazi Metalhehehe! Hajde Sarajevo, seriju napravi da pisamo po sirotinji, nismo odavno! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 62 gosta.