FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

joker90
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la joker90 » 03 avg 2016, 00:17

baboatif je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Mersudin Ahmetovic-dvije utakmice s najtezim protivnicima, dva gola. Covjek za velike utakmice, iz 2-3 prilike, zabi 2 gola.

Leon Benko-nekoliko utakmica protiv istih rivala, 1 gol uz promasenih 4-5 zicera i jedno 10-ak suteva na silu. Samo kazem, nista protiv Leona. Semsudin bar za sada pokazuje da je dostojna zamjena Benki, ako ovaj ode ili nastavi sa pizdarijama. Samo me strah, ako se povrijedi Ahmetovic, ostajemo na Bekicu, koji je prosjek napadac ove lige.
Steta za malog Hamzu valjao bi sad kao zamjena
Tacno se Hamza povrijedio u najgorem mogucem trenutku, siguran sam da bi ove sezone dobijao svoje minute. :roll: Ogroman potencijal, nadam se da ga povreda nece puno usporiti u napretku, sigurno ne bi nista losiji bio od Bekica da se nije povrijedio. Gledao sam mu par utakmica prije povrede, nevjerovatnu kontrolu ima za momka one visine.
Zadnja izmjena: joker90, dana/u 03 avg 2016, 00:21, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946

High

Post Postao/la High » 03 avg 2016, 00:18

RuleHz je napisao/la:Okrenite tv vogosca :salut:
Tada se navijalo :rol:
Ekipa sa srcem i inatom. Tribine - :thumbup: .
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 03 avg 2016, 00:23

High je napisao/la:
Da nije tekma sa listicom 2010? :D
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

macahz
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la macahz » 03 avg 2016, 00:24

Rahma je napisao/la:slika
Jao slike :rol:
Kakav majstor sa fotosopom, svaka čast!!!

Sent from my E5603 using Tapatalk

High

Post Postao/la High » 03 avg 2016, 00:29

FrancescoTotti je napisao/la:
High je napisao/la:
Da nije tekma sa listicom 2010? :D

[youtube]https://www.youtube.com/results?search_ ... vo+spartak[/youtube]
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 03 avg 2016, 00:36

Ekipa sa srcem i inatom. Tribine - :thumbup: .[/quote][/quote]

Milan Muminovic :tokralju:
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 03 avg 2016, 00:53

Nije me bilo neko vrijeme i izgleda nece me biti na temi jos zadugo. Mali osvrt na pocetak sezone, puno novih igraca ali igra nije losa. Cetiri boda iz dvije teske tekme sasvim zadovoljavajuce. Incident sa pivama na zalost ni prvi ni zadnji, epilog ocekivan, Benko, ne znam sta reci. Ocigledno je to-to. Hurtic sasvim solidan sto me iskreno i nije puno iznenadilo. Da ne bih odugovlacio, o novim i starim igracima u novom sastavu necu ponaosob. Postoji jedna zajednicka karakteristika za sve njih a to je borbenost i zelja kakvu odavno nisam vidjeo u nasem klubu.

isko1807
Kontakt:

Post Postao/la isko1807 » 03 avg 2016, 00:58

Ovdje se pravi od muhe slon jbt, momci su pogrijesili, prekrsli pravilnik kluba, dobili suspenziju i novcanu kaznu i tu se zavrsava prica.

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 03 avg 2016, 01:02

bezalkoholne su pili, ne vidim zasto je to problem, ali dobro

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 03 avg 2016, 09:32

Vratite malom Plavom klubu njegovu krpu!!! :lol:
Drezden Dinamo 'Orde Zla Saraj'vo.. :cool:
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 03 avg 2016, 09:45

RIP za dva mlada fudbalera Maribora koji su juce stradali.
Pretostavljam da su igrali protiv nas na nedavnoj pripremnoj utakmici.
Jako tuzna vijest.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 03 avg 2016, 09:54

Evander je napisao/la:RIP za dva mlada fudbalera Maribora koji su juce stradali.
Pretostavljam da su igrali protiv nas na nedavnoj pripremnoj utakmici.
Jako tuzna vijest.
+1 :plac:
Sarajevo ljubavi moja!

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 03 avg 2016, 10:06

Jel Dulja definitivno ostaje i ovu sezonu? Ako on ostane i kad nam se vrati Marko, imamo pravo jaku ekipu.
Btw. kad se vraca Mihojević?
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija

Istina za Vedrana!

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 03 avg 2016, 10:22

zagorski je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Benko ako ostane do polusezone bit ce dobro, mislim da se blizi kraj njegovim igrama u bordo dresu. Puno je faktora, ono sto bi volio da zabije jos koji i da se fino oprosti od nas a ne ovako.
Koji su to faktori? Osim sto mu istice ugovor.. ?
'Skup'! I vec odavno je jasno da se Benko otvoreno gura iz kluba,nesto kao Krste zimus,probali su vjerovatno da se sta uzme love za njega nisu uspjeli i sada bi ga vjerovatno pustili for free da 'rasterete' budzet. Sreca po nas pa se Ahmetovic pokazao kao pojacanje pa imamo solidnu alternativu.

Nije tacno to je jos jedan mit.Niko njega ne tjera
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 03 avg 2016, 10:42

Sinoc gledam Zvezdu protiv onih Bogara i svi skoro imaju po jednog dvojicu brazilaca ili nekih crnaca , onaj Cafu iz Ludogoreca sta je radio sinoc po 5 igraca pretrci i zabije . Ja razumjem da smo mi daleko ispod Ludogoreca finansijski al i jadni duzni Hajduk ima onog Ohandzu , covjek jos nije spreman uso je zadnje tri utakmice i zabio go. Kako mi ne mozemo iskopat tog jednog a svi su ko od brda odvaljeni brzi i znaju sa loptom . Doduse Jesic nam je doveo Brazičce iz Mianmara, nikad sebi necu doc , kaze dao sto golova . Prosjek tezine ljudi iz te zemlje je 70 kg, mislim, to je ispod Vijetnamske lige 5 levela. Jesic , ko da je iz svemira pao , otjero i ono malo sto je valjalo uz ono sto se trebalo otjerat i doveo nam Cezara i Bumbara . Uglavnom to je moje pitanje , gledam svaki klub ima makar jednog ako ne i vise . Ja sam sto posto za to da he akademija prioritet al nece izac 20 igraca iz generacije da svi valjaju , Nek akademija da 4 5 duper igraca iz generacije to je pogodak , ostalo moras popunit,
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 03 avg 2016, 10:53

paulus je napisao/la:Sinoc gledam Zvezdu protiv onih Bogara i svi skoro imaju po jednog dvojicu brazilaca ili nekih crnaca , onaj Cafu iz Ludogoreca sta je radio sinoc po 5 igraca pretrci i zabije . Ja razumjem da smo mi daleko ispod Ludogoreca finansijski al i jadni duzni Hajduk ima onog Ohandzu , covjek jos nije spreman uso je zadnje tri utakmice i zabio go. Kako mi ne mozemo iskopat tog jednog a svi su ko od brda odvaljeni brzi i znaju sa loptom . Doduse Jesic nam je doveo Brazičce iz Mianmara, nikad sebi necu doc , kaze dao sto golova . Prosjek tezine ljudi iz te zemlje je 70 kg, mislim, to je ispod Vijetnamske lige 5 levela. Jesic , ko da je iz svemira pao , otjero i ono malo sto je valjalo uz ono sto se trebalo otjerat i doveo nam Cezara i Bumbara . Uglavnom to je moje pitanje , gledam svaki klub ima makar jednog ako ne i vise . Ja sam sto posto za to da he akademija prioritet al nece izac 20 igraca iz generacije da svi valjaju , Nek akademija da 4 5 duper igraca iz generacije to je pogodak , ostalo moras popunit,

nemas skauta, ne radis sa kvalitetnim menadjerima nasi spali na neke propale kvazi menadjera iz cg srbije idt ljudi svugdje imaju svoje ljude legende koji su u sportu i sa razlogom im vjeruju pa vaha je soudanija doveo iz francuske u dinamo, sta ce nama ponuditi onaj skaut avdic i board skauta koji su zaposleni u klubu mimo sejmona koji vise nego odlicno radi svoj posao da smo iskreni i takvinam ljudi trebaju u klubu u upravi i akademiji a ne neki uhljebljeni ljudi poput dzeme berberovica dzenana uscupluca alagica idt,a o van granica da ne gvorim.Umjesto da nazovu F Hadzibegica piraju ima li kakav dobar igrac u francusim nizeligasima a ima ih mali milion pa one nase po svedskoj bivse legende moze se naci,i to je jedini razlog zasto mi ne mozemo i ne znamo ptrefit sa takvim igracima bilo koje rase
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 03 avg 2016, 11:02

Rule lektoreeee.

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 03 avg 2016, 11:10

Pa ova uprava je otjerala sve legendi oko Fk Sarajevo.
UPRAVA NAPOLJE!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 03 avg 2016, 11:29

RichmanBiH je napisao/la:Pa ova uprava je otjerala sve legendi oko Fk Sarajevo.
Baš laž. Ova uprava je okupila više legendi nego sve ostale zajedno. Kako si došao do tog zaključka?
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 03 avg 2016, 11:39

jurisicduska je napisao/la:
RichmanBiH je napisao/la:Pa ova uprava je otjerala sve legendi oko Fk Sarajevo.
Baš laž. Ova uprava je okupila više legendi nego sve ostale zajedno. Kako si došao do tog zaključka?
I svrstala ono kopile Pelaka u te legende.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bvsic, Google Adsense [Bot], Hajdeee, HariTz, HordeSaSjevera, keli, samoFKS, supervizor i 61 gost.