Hvala.Pogba je napisao/la:Ebay. Od nekih 12-20 USD za materijale kao na slici. Kožne 40+.

Valja zaposlit računar.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Hvala.Pogba je napisao/la:Ebay. Od nekih 12-20 USD za materijale kao na slici. Kožne 40+.
Detas cini mi se prodaje Daniel WellingtonPogba je napisao/la:Gdje ima kupiti kod nas DW?Monolog je napisao/la:Malo za furače. U posljednje tri-četiri godine sve više ovakvih narukvica i to ne samo DW satova.
Što se narukvice tiče, riječ je o nato strap narukvicama. Ja iste nosim već 3 godine. Doduše, ova konkretno nije ta, koliko primjetim nije ta kopča.
Ima u Joerdies 100% ..High je napisao/la:Za tri dana idem na svadbu, morate mi pomoći.Gdje ima dobar izbor muških mašni? Viđao sam u LCW-u, i koštale su 10-ak KM, ali gdje još ima?
Ja imam dosta stvari iz Waikikia i New Yorkera mada sam dosta stariji od njega. Cijene su povoljne a u Waikikiu imas bolji izbor za njegov uzrast, imaju odjel za tinejdzere poseban.BosnianKingdom je napisao/la:Kakve odjeće ima za dječaka otprilike 15 god u Waikiku ili gdje vec? Hoću da počastim rođaka koji je iz malog gradića gdje bas nemaju tržne centre i ovakve prodavnice, već ono sve nalik SH.
tuzlak1987 je napisao/la:Ima u Joerdies 100% ..High je napisao/la:Za tri dana idem na svadbu, morate mi pomoći.Gdje ima dobar izbor muških mašni? Viđao sam u LCW-u, i koštale su 10-ak KM, ali gdje još ima?
HvalaStevieG8 je napisao/la:Ja imam dosta stvari iz Waikikia i New Yorkera mada sam dosta stariji od njega. Cijene su povoljne a u Waikikiu imas bolji izbor za njegov uzrast, imaju odjel za tinejdzere poseban.BosnianKingdom je napisao/la:Kakve odjeće ima za dječaka otprilike 15 god u Waikiku ili gdje vec? Hoću da počastim rođaka koji je iz malog gradića gdje bas nemaju tržne centre i ovakve prodavnice, već ono sve nalik SH.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.