Ok, tataadmin je napisao/la:ti ih onda na svom forumu ugosti. Ovdje ja postavljam pravila i ona su jednaka za sve. Ima tema za opšte diskusije, ako više volite diskutovati sa navijačima ostalih klubova, možete se svi tamo prebaciti, i to je savršeno OK.Pantarei79 je napisao/la:Što se mene tiče, navijači ostalih klubova su dobrodošli na našoj temi, sve dok se normalno raspravljaadmin je napisao/la:Neutral, imaš ovu temu: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=200
Tema na koju si se nakačio sa svojim političkim referatima je namjenjena samo navijačima Širokog.
Isto vrijedi i za navijače Zrinjskog koji su okupirali temu.
Al da se vi prepucavate i raspredate o politici, a da ja čistim za vama, to neće ići.
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Zašto sada šutite zašto ne dignete glas da nije bilo njih nebi bilo niti vas! Šantić,Jelić.
Zašto sada šutite zašto ne dignete glas da nije bilo njih nebi bilo niti vas! Šantić,Jelić.
- Evolve
- Kontakt:
aleksandar_veliki je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/okom-sta ... oda/202307
Koga interesuje i komentar kako vam se cini?
Auuu, extra brate extra. Dosta stvari se mogu ocitat iz statistike. Dosta detaljna. Jos da nasi is kluba ovo gledaju, pa da vide neke stvari.
Vidi posjeda lopte ccc, eto tu odmah pokazatelja sta smo izgubili sa Zvonom, samo nabijanje lopte... cccc
NK Široki Brijeg
sjever96 je napisao/la:http://sirokibrijeg.info/miljenko-prska ... ki-brijeg/
Meni se čini da od ovog lika nece bit nista, samo ponavlja ono sto bi svi mi volili.
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Ako se dobro sjecam, a mislim da sm citao na ovom portalu, Siroki je prvi i jedini klub iz BiH koji je korisnik ove aplikacije inStat za ove statistike. Probat cu nacEvolve je napisao/la:aleksandar_veliki je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/okom-sta ... oda/202307
Koga interesuje i komentar kako vam se cini?
Auuu, extra brate extra. Dosta stvari se mogu ocitat iz statistike. Dosta detaljna. Jos da nasi is kluba ovo gledaju, pa da vide neke stvari.
Vidi posjeda lopte ccc, eto tu odmah pokazatelja sta smo izgubili sa Zvonom, samo nabijanje lopte... cccc
[ROONEY IZ VOĐINACA] Baraban: Što znače moji pogoci ako Široki Brijeg ne pobjeđuje
- Hvala Bogu da je krenulo dobro. Prošlu sezonu mučile su me ozljede, dugo sam bio izvan terena i sve se to odrazilo na igre. Sad sam prošao pripreme, zdrav sam i zadovoljan. Stigli su i pogoci, no oni mi nisu važni. Jer, što znače moji pogoci ako Široki Brijeg ne pobjeđuje. Vjerujem da će nas u idućim utakmicama krenuti, da ćemo početi pobjeđivati i to je u prvome planu, a hoće li zabiti Krstanović, ja ili netko treći to je najmanje važno, istaknuo je u razgovoru za Sportske novosti naš Ivan Baraban, popularni Rooney iz Vođinaca, slavonskog naselja u kojem je odrastao, čiji su korijeni iz Rame.
- Hvala Bogu da je krenulo dobro. Prošlu sezonu mučile su me ozljede, dugo sam bio izvan terena i sve se to odrazilo na igre. Sad sam prošao pripreme, zdrav sam i zadovoljan. Stigli su i pogoci, no oni mi nisu važni. Jer, što znače moji pogoci ako Široki Brijeg ne pobjeđuje. Vjerujem da će nas u idućim utakmicama krenuti, da ćemo početi pobjeđivati i to je u prvome planu, a hoće li zabiti Krstanović, ja ili netko treći to je najmanje važno, istaknuo je u razgovoru za Sportske novosti naš Ivan Baraban, popularni Rooney iz Vođinaca, slavonskog naselja u kojem je odrastao, čiji su korijeni iz Rame.
Zbog tebe jutrom budim se,pjevam uvijek do zadnje i kad ti ime spomenem znaj da zivim za tebe...
Zahvaljujem i ja se uveliko izvinjavam na pisanju na ovoj temi o nečemu relevantnom što ima apsolutno veze sa ovim klubom i što je usput i velika istina. U nas politika vodi sve u državi, ali nećemo o istini više, samo o rezultatima i igri, na stranu što je najuređeniji klub u BiH evo drugu sezonu u padu tek tako.admin je napisao/la:Neutral, imaš ovu temu: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=200
Tema na koju si se nakačio sa svojim političkim referatima je namjenjena samo navijačima Širokog.
Isto vrijedi i za navijače Zrinjskog koji su okupirali temu.
Uglavnom neću više, još jednom, sorry
Zna li se kad je i u koliko sati utakmica sa mostarcima?
20.8 u 20:00york je napisao/la:Zna li se kad je i u koliko sati utakmica sa mostarcima?
Srida 10.8, cini mi se u 9 naveceryork je napisao/la:Zna li se kad je i u koliko sati utakmica sa mostarcima?
Zbog tebe jutrom budim se,pjevam uvijek do zadnje i kad ti ime spomenem znaj da zivim za tebe...
- Pantarei79
- Kontakt:
10.08.16. 17:30 NK ŠIROKI BRIJEG - HŠK ZRINJSKIyork je napisao/la:Zna li se kad je i u koliko sati utakmica sa mostarcima?
Nijedobro ako je ovo točna satnica. Radni dan, a ovako rano.
Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez
G. Marquez
- Pantarei79
- Kontakt:
10.08.2016 21:00 Pecara,Široki Brijeg NK ŠIROKI BRIJEG HŠK ZRINJSKI
A ovo je sa stranice NFSBiH. Valjda je onda ovo točno.
A ovo je sa stranice NFSBiH. Valjda je onda ovo točno.
Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez
G. Marquez
- Evolve
- Kontakt:
Ma prerano je pricat o satnici, nekad se nezna do dva dana prije same utakmice. Ja pretpostavljam da ce biti vecernja utakmica.
NK Široki Brijeg
-
GradKamena1
- Kontakt:
10.8 u 20.00 bit ce na Areni Meni se cini !
- primasquadra
- Kontakt:
Nagurajte 21:00 nekako 
- KingJamesMVP
- Kontakt:
nije do nas nego do Areneprimasquadra je napisao/la:Nagurajte 21:00 nekako
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Valjić sudi u subotu

- UltrasNotRed
- Kontakt:
Uzima se bod na Grbavici. To je realno. Karacic vrlo lako moze procitati Kostica. Mozda se i zalete domacini.
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Rijeci ti se pozlatileUltrasNotRed je napisao/la:Uzima se bod na Grbavici. To je realno. Karacic vrlo lako moze procitati Kostica. Mozda se i zalete domacini.
U sljedeće dvije utakmice uzimamo 6 bodova!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.