PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

FrantoBauzek

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la FrantoBauzek » 05 avg 2016, 02:38

Sabinho je napisao/la:
FrantoBauzek je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Ipak ovako:

1. franto i njegovih 8 profila
2. staragarda
3. wobly
4. solinas
5. najgora bagra

:kafa:
Jao kompleksa lokalnih :lol: Iz kojeg si mjesta sa TK-a:

1. Gradacac
2. Kalesija
3. Teocak
4. Banovici
5. Zivinice

:kafa:
U svakom nabrojanom gradu imamo vise navijaca od vas. Kompleksi sto kazes. :beba:
Nemate pod rednim brojem 3. i 5, za 1. i 2. nisam siguran. Ruralna mjesta, koja zbog lokalnog kompleksa u inat navijaju protiv nas. E sad zamisli, to su navijaci FK Sarajeva :puke: Dok navijaci FK Slobode u tim mjestima su uglavnom posteni i dobri ljudi, i najvaznije bez kompleksa :opaopa:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 05 avg 2016, 03:23

frantu godine, umjesto dresa, treba kastrirati da se nedaj boze ne razmnozi :puke:

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 05 avg 2016, 03:49

Krmak uručuje nagradu kanti godine.
slika
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 05 avg 2016, 05:20

High je napisao/la:Gdje nestade Samke?
Pusti se samketa, nego dal' bi se odrekao Šeki Vrabac, a da Bemko ostane na Koševu?
Velika je dilema, morao sam pitati.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 05 avg 2016, 05:43

aleksandar_veliki je napisao/la:Da obecam nesto u svoje i u ime portala. Kanta godine ce dobiti dres reprezentacije kao nagradu od SportSport.ba. I to broj koji bude zelio.
KakO sam ovo promasio :rol:

Ovi s ino tema I voljenih klubova kao Man.u, Barsa, Bayern, Juve ce da daju svoje glasove nama. Jos nam nisu halalili ulazak bez bujruma :D cak se ko bajagi bili spremali s fejk acc da baHnu vamo. Grdna rano :rol:
Ima par cool ljudi i tamo kao Marshal.

Ima vise kandidata za kantu godine kao nikad prije.
Nego kako da glasam za nekoga od onih nevjernika u domaci fudbal, kad nikad nisam otisao na njihove dosadne teme. Kako da znamo ko nam je mrzak.
Najbolje je neka oni odrede svog finalistu mi svog i nek se bore za kantu godine.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

AzaKamikaza
Kontakt:

Post Postao/la AzaKamikaza » 05 avg 2016, 05:47

@Evolve i @brig **** ĆEMO VAM TETKU ,RASPALI SE DABOGDA
Željezničar iz metropole!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 05 avg 2016, 06:06

Puno se vjeruje Sirokom, padaju ko s kruške.
Treba ih pritisnut, koji put lagano lupit onog 39 ljeta starog wengu i fajront. Slobodi su dali dva levatska gola u prvom onda primili 2 u drugom. Nista posebno.

AzaKamikaza
Kontakt:

Post Postao/la AzaKamikaza » 05 avg 2016, 06:16

MUHA NE GINU IM 3 KOMADA U PRVOM POLUVREMENU VJERUJ MI
Željezničar iz metropole!
Sarajevska jalija,za svog Želju navija!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 05 avg 2016, 06:38

Bog te cuo!
Vrijeme je da ih lupimo ko nevinu mladu :D

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 05 avg 2016, 07:37

staragarda je napisao/la:ovo onaj moler opet signal negdje ufatio izgleda...po danu moler-zanatlija a nocu brdski jupoldzija...doktor Dzekil i Hajd....ću,on na moru bio....hahahhahahahaha....mozda al ako je imao par stanova narucenih....iduci put nek povede onog beraca iz vrapcica pa da brze napadnu stan da zavrse mozda im i ostane jedno popodne za kupanja
Vidi ovog šošona šmekera iz ruralnih dijelova okoline tuzle :urnebes: :urnebes: da ti napisem ime ili zalijepim sliku hanume sa krastom na gornjoj i herpesom na donjoj usni :rol: pa da me prijaviš adminu drukaro jedna ofucana pickasta. Ja bola meni i komšiji je sat vremena do mora. Mi se najedemo za rucak pa nas opali da se rashladimo u gradcu dok se tebi kicma pretvori u oblik sica dok ti serpe zveckaju u gepektu i dok lomis termos boce uz svitavu :urnebes: bjezi cobane jedan majmunoliki sa stajlingom i kosuljama sa doceka novih godina iz 1980 :urnebes: a usa brnjo jedan idi kupi brabonjke iza koza treba njivu zađubrit i ne nosi sarmu više u neum ukadio si sa seljaklukom i one čehe u sandalama i čarapama :rol: evo ti kost pa glođi bar do ivan sedla :urnebes: :urnebes: :clap: :rol:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 05 avg 2016, 07:42

MortemHz je napisao/la:Franto, nemoj me citirati svega ti. Sjekirom cu te gađati.
:urnebes:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 05 avg 2016, 07:58

Franto samo lozi. Normala je lik ali lisica koja brutalno ujeda za najbolnije dijelove. Ne znate mu uzvratit. Uradio bi ja to ali me kupio lijevom stranom ispravnom i jedinom koja moze rijesiti ovo zlo koje nas okruzuje. Mozda njegove teme nisu za foruma ali lukavo izbjegava banovanja. Inteligencija zesca kao jos par tuzlaka tipa doe probisvjet cunoglavi. Borite se
[youtube][/youtube] :salut:

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 05 avg 2016, 09:09

AzaKamikaza je napisao/la:@Evolve i @brig **** ĆEMO VAM TETKU ,RASPALI SE DABOGDA
Čemu nesimpatije druze? :)
NK Široki Brijeg

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 05 avg 2016, 09:21

Evolve je napisao/la:
AzaKamikaza je napisao/la:@Evolve i @brig **** ĆEMO VAM TETKU ,RASPALI SE DABOGDA
Čemu nesimpatije druze? :)
Zato što ništa drugo i ne zaslužujete.

VEDRAN PULJIĆ!
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 05 avg 2016, 09:43

Neznam sta mi bi pa napisa ista ovdje.. ehh :yawn:
NK Široki Brijeg

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 05 avg 2016, 09:45

Evolve je napisao/la:Neznam sta mi bi pa napisa ista ovdje.. ehh :yawn:
bjezi care dok je vakta

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 05 avg 2016, 10:19

Rigoletto je napisao/la:
pasica je napisao/la:
Rigoletto je napisao/la: moze li se u miljackoj kupat? gdje odete vi ovako kad ugrije?
slika
ne treba vam viza za do tamo?
Naravno da ne treba.

Jesi li osjetio Duljinu ki.tu dok si vristao "krooofffnnneee"?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

elamalakia
Kontakt:

Post Postao/la elamalakia » 05 avg 2016, 10:19

Cocaine je napisao/la:
staragarda je napisao/la:ovo onaj moler opet signal negdje ufatio izgleda...po danu moler-zanatlija a nocu brdski jupoldzija...doktor Dzekil i Hajd....ću,on na moru bio....hahahhahahahaha....mozda al ako je imao par stanova narucenih....iduci put nek povede onog beraca iz vrapcica pa da brze napadnu stan da zavrse mozda im i ostane jedno popodne za kupanja
Vidi ovog šošona šmekera iz ruralnih dijelova okoline tuzle :urnebes: :urnebes: da ti napisem ime ili zalijepim sliku hanume sa krastom na gornjoj i herpesom na donjoj usni :rol: pa da me prijaviš adminu drukaro jedna ofucana pickasta. Ja bola meni i komšiji je sat vremena do mora. Mi se najedemo za rucak pa nas opali da se rashladimo u gradcu dok se tebi kicma pretvori u oblik sica dok ti serpe zveckaju u gepektu i dok lomis termos boce uz svitavu :urnebes: bjezi cobane jedan majmunoliki sa stajlingom i kosuljama sa doceka novih godina iz 1980 :urnebes: a usa brnjo jedan idi kupi brabonjke iza koza treba njivu zađubrit i ne nosi sarmu više u neum ukadio si sa seljaklukom i one čehe u sandalama i čarapama :rol: evo ti kost pa glođi bar do ivan sedla :urnebes: :urnebes: :clap: :rol:
@stargarda dos'o loma na more
slika
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 avg 2016, 10:36

Cocaine je napisao/la:
Pastrmko najveci su seljacine takvi kao ti koji ljude razvrstavaju po mjestu prebivalista i generalizuju. Koji misle ako im je blize more da su veci gradjani. Ti da zivis u Tuzli pricao bi kako ti je blizu Beograd i Osijek i tako u krug :rol:

Seljacine kazem jer ti jos nisi naucio razliku izmedju seljaka i seljacine. Seljak nije pogrdan izraz, to je izraz za ljude sa sela koji se posteno bave stocarstvom i poljoprivredom. A seljacine je za takve koji su sisli u grad pa misle da je citav svijet njihov i da mogu vrijedjati ljude na osnovu oblika lica, izgleda, mjesta prebivalista, udaljenosti od mora. Njima je sve crnjak i neobicno, jer pokusavaju da budu gradjani.
Tebi je blizu more, ali zato znas opucati po Tuzli koja je trenutno za Istocni Mostar New York. Ali to ovdje od nas niko ne potencira, pozovemo ljude fino da dodju i vide. :wave:

Pastrmko ti si bar navijac Veleza, koji je iz komunistickog doba. Nemoj se ponasati kao fasista sa tim svojim fasistickim ponasanjem i razvrstavanjem ljudi po oblacenju, obliku lica, puti, govoru. Ponasas se kao da navijas za Zrinjski, tako se oni trebaju seljacki ponasati.

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 05 avg 2016, 10:50

[youtube][/youtube]
Maksuz za Acu. :kralj:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: AVNOJ, HyperOS i 28 gostiju.