FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BosnianKingdom
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BosnianKingdom » 05 avg 2016, 10:15

Testo je napisao/la:jel vi navijate za sarajevo ili benku?
Nije ovdje pitanje Sarajevo ili Benko, ovdje je pitanje uprava Dino i co. vs. Benko.
Evander je napisao/la: E tu sad uprava treba odigrati mangupski potez.
Znas sta je Mamic uradio godinu dana prije nego ce Modrica prodati?
Imao je on i tada odlicne ponude za njega. Ali nije ga prodao, nego je Modricu dao za tu sezonu 1,5 milona eura da odigra i tako ga umirio. I Modricu se islo, nije mu se ostajalo u slboj HR ligi, ali pare su bile kljucne da ostane.
Ako nasi procjene da je duljevic taj, ako misle da ce napredovati ove godine, zajedno sa ekipom, ako ce biti clan A selekcije.
Onda preuzmes odredjen rizik. Pljunes Dulji na stol 300 000 eura da ostane jednu sezonu i produzi ugovor.

Ali mislim da ovi nasi nisu sposobni za to. Da Messia imamo a ne Dulju, opet ne to uradili :D
E ovdje se slažem s tobom,napokon. Ali opet se postavlja pitanje da li će te pare poslije biti uložene u igrački kadar,infrastrukturu ili akademiju, ili će "nestati" kao i Cimijeve..
Sabrine mi moje!

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 05 avg 2016, 10:59

ne kontam čemu dodatno snebivanje za dulju i leona kada smo svi znali i pisali o tome još prije 2 mjeseca

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 05 avg 2016, 11:14

Sretan rodjendan Amere da abd iduci docekas u Engleskoj Premijer ligi :D
Samo Sarajevo

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 05 avg 2016, 11:18

Nikad nisam najavlivo titule itd. ali ja sam 100% siguran da je titula nasa.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 05 avg 2016, 11:28

Od ovog kola uvodimo anketu za prognoziranje rezultata.

Izvolite

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 05 avg 2016, 11:34

1:2 dobijamo.

betrezengorbachev
Kontakt:

Post Postao/la betrezengorbachev » 05 avg 2016, 11:37

Sretan rođendan Bekicu, Benki zelim sve najbolje! Sto se tice utakmice sa Celikom, sve osim poraza je super rezultat, mada mislim i iskreno prizeljkujem pobjedu. Dobra je ovo ekipa, sa Leonom je jaca bila to je svima jasno, ali i ovako nije lose. Nadam se da ce nasi momci odigrati sa zarom i srcanosti kao u prosloj tekmi protiv Zrinje i da poslije tekme svi budemo zadovoljni igrom i rezultatom.
Djecak koji raste zavolio te tad! ⭐⭐⭐⭐⭐

ultrasegamega
Kontakt:

Post Postao/la ultrasegamega » 05 avg 2016, 11:44

Je li ima press danas pred utakmicu sa Celikom???

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 05 avg 2016, 11:51

Hvala Leone
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

HaRakIRi46
Kontakt:

Post Postao/la HaRakIRi46 » 05 avg 2016, 12:03

Benko jedan jedini,vratit ces nam se ti kad tad,ali ces se vratiti :salut:
FKS !!!!!
HURTICU ODLAZI !!!!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 05 avg 2016, 12:07

Suplja: Misimovic, Salihovic, Vukcevic, Babovic, bugari, Borjan, Velikonja, Cvijanovic, Europsko Sarajevo, Bordo Arene, pisanje po sirotinji...

Realnost: Novakovic, Rustemovbic, nekakvi crgnogorci, milion fula igraca koji su prosli kroz klub, bez Europe u ostali u najgorog ligi u Europi, oronuli stadion sa semaforom iz Otomanskog carstva, niko ne smije najaviti pobjedu protiv raspalog Celika...

Hebo te, al napredujemo :D

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 05 avg 2016, 12:09

Ko ba ne smije najavit pobjedu!? Pa vidis li ti anketu iznad?! Koji ti je qurac vise i meni idess na zivce vise a rijetko ko to uspije. Sta crnjacis svo vrijeme, jesi takav i u zivotu? Idi izdrkaj, ako mozes pojebi sta, vrati se ovdje malo veseliji.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 05 avg 2016, 12:14

Evander je napisao/la:Suplja: Misimovic, Salihovic, Vukcevic, Babovic, bugari, Borjan, Velikonja, Cvijanovic, Europsko Sarajevo, Bordo Arene, pisanje po sirotinji...

Realnost: Novakovic, Rustemovbic, nekakvi crgnogorci, milion fula igraca koji su prosli kroz klub, bez Europe u ostali u najgorog ligi u Europi, oronuli stadion sa semaforom iz Otomanskog carstva, niko ne smije najaviti pobjedu protiv raspalog Celika...

Ja smaraca kunem se svim da lik mrzi svetinju,sine esi dobar ti kakvi stafioni lakvi bakraci u kakvim ti oblacima zivis,u BIH nije napravljen ni jedan stadion evo 50.godina ti odma pocni da pravis stadion evo sad kreni. Ajde sto upravu pljujes kontam al tebi smeta sunce vazduh ama bas sve ja mislim da si imo mozda jednu trebu u zivotu

recepivedik
Kontakt:

FK Sarajevo

Post Postao/la recepivedik » 05 avg 2016, 12:16

Evander je napisao/la:Suplja: Misimovic, Salihovic, Vukcevic, Babovic, bugari, Borjan, Velikonja, Cvijanovic, Europsko Sarajevo, Bordo Arene, pisanje po sirotinji...

Realnost: Jajalo, Delač, Benko, Ahmetović, Sarić, Balić, mnoštvo djece iz akademije koji su u rosteru prvog tima, izgradio si Cimirota i napravio historijski transfer, gradiš Duljevića i napravit ćeš podjednako dobar transfer, Kadušića, Resića, Ćatakovića, Rastodera itd.. imas kamp, Nike i finansijski stabilnost!

iskompleksiran si zaista, ne poznajem te al' očito da svoje frustracije iz privatnog života prenosiš na ovo i svima ser.eš po vazdan, opusti se, ako hoćeš gledaj, prati, voli Sarajevo, al' ne nameći svoje (glupo) mišljenje raji već mjesecima.

raja koliko god da ne voli dinu, kusturicu i hurtića, zbog ovakvih poput tebe, sve će im oprostiti i zavoljet će!

podrška upravi, podrška hurtiću!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 05 avg 2016, 12:17

Admine banuj evandera trajno ovo je tema FKS a ne lijecenje frustracija,pljuvanje i omalovazavanje lik nije nas nabijac i skrati nam muke ne moze covjek da procita normalne postove normalnoh forumasa koji imaju sta pametno da kazu i Benko sretno lave sve najbolje

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 05 avg 2016, 12:18

zagor1987 je napisao/la:Admine banuj evandera trajno ovo je tema FKS a ne lijecenje frustracija,pljuvanje i omalovazavanje lik nije nas nabijac i skrati nam muke ne moze covjek da procita normalne postove normalnoh forumasa koji imaju sta pametno da kazu i Benko sretno lave sve najbolje
Ne seri ni ti!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 05 avg 2016, 12:18

Tuzan dan. :(

keno83
Kontakt:

Post Postao/la keno83 » 05 avg 2016, 12:20

Benko 29 golova u 49 tekmi jedan od top 5 naj napadaca naseg kluba kroz istoriju. I najzvucnije pojacanje sa strane ikad dovedeno. Hvala majstore i dobro dosao u seher uvijek i zauvijek. Sretno

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 05 avg 2016, 12:23

zagor1987 je napisao/la:

Ja smaraca kunem se svim da lik mrzi svetinju,sine esi dobar ti kakvi stafioni lakvi bakraci u kakvim ti oblacima zivis,u BIH nije napravljen ni jedan stadion evo 50.godina ti odma pocni da pravis stadion evo sad kreni. Ajde sto upravu pljujes kontam al tebi smeta sunce vazduh ama bas sve ja mislim da si imo mozda jednu trebu u zivotu
Ja zivim u oblacima? :D

Jesam li ja ovo pominjao i bacao suplju? :D

Vas iz uprave ocito boli kad vam se natrlja nos stvarima koje ste sami izrekli i slagali.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 05 avg 2016, 12:23, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Antikloc, Fouzi1, Google Adsense [Bot], Zeko87 i 28 gostiju.